嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

現在我又...

現在我又...

戴o左爸爸返工...
; A  v$ a4 J5 w9 Y不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到
4 A! U3 c8 n8 r0 ?原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
0 C( ^9 p7 v" C/ S收起後, 外面睇就唔係太現6 V, g  P. A  Z4 j$ R. g7 X1 \

. W( [% t5 o2 k5 }9 H7 D2 i3 _唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
. Y( H' Y* x! X' o. G; e. G8 A  P' h3 k: \9 E1 H' v
原來女生真係可以愛靚唔愛命架
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係架咁啦...女仔生活....
add我MSN啦大家

女仔不嬲都係愛靚唔愛命嫁啦!我都係禁!

在家中著多過半小時高跟鞋後..........才知道女仔咁厲害

O岩O岩返黎, 真係熱得要命
9 l# y8 s4 y' X" A& v" L+ {加埋個爸爸個PAD 都幾厚.... 好緊張呢...0 w- Z) w9 v+ w0 u# l
好彩最後都冇人覺得有異樣....
# r- U9 @6 w' O9 k
* ?, U1 q7 C- x5 F依家狂開冷氣中

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   1 B" O. B1 f" V1 k
戴o左爸爸返工...
. c: r6 H: R: P- _; {! _$ C. X不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到8 v8 A/ g5 V" T
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
3 K9 ~3 T& [. Y% I收起後, 外面睇就唔係太現$ |2 P$ U& C" b% c/ W
5 D) s% j' P: h( K
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知# j/ u  X  w" ~1 o+ C# a5 D. @
2 X) f3 g7 m- X7 N
原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
, }, H1 N, j$ U# n, Z+ R2 ~* H
) @: V' X: h% E# [- @CD返工 ?
* A  [; r% \- Q4 _& ~

勁! 我近來勁想OT既時候去換條迷你裙, 反正坐係位冇人知

今日的確係熱到爆..8 r7 l4 E- P; a) n( M9 j0 \
咁既天氣cd有難度
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-17 13:14 發表   
! D5 n, m& ~' Q* a8 s戴o左爸爸返工...
. ^8 R$ E; K9 ?不過今次可能個bra既pad 較厚...都幾易見到4 a/ o/ N2 L( {0 y6 B# _
原來真係剃晒毛毛... 會較易收埋jj
) c( k# J4 {$ W. j收起後, 外面睇就唔係太現
  w8 P, n, Y- M0 ^) F; t+ b' m0 Y! [/ q) ~  k6 U6 R
唉...為o左要瘦身, 仲要著住塑身衣.... 都唔好話唔知
# }( B! A* v1 ~% J
: U1 p1 [! K. \/ a$ h3 m8 c, X原來女生真係可以愛靚唔愛命 ...
) H0 @! q& J  X. l
% J) h  _6 {6 p; i; ]
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!6 }0 M' o- g5 E0 m
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-9-17 23:33 發表   / ]1 L$ ?0 |7 _6 A
今日的確係熱到爆..: v% f2 Q3 A$ ^0 l% O# u+ G; ]
咁既天氣cd有難度
. j7 ?7 C" @; ?$ F8 L+ X6 u  a
' x) V: Y/ Q, v; Z5 Q* r3 ]3 Z唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:47 發表   
4 f9 d7 t* p* p9 e8 T4 W2 {% W. c2 _5 R9 n1 P
" A% z9 u+ F$ i. G$ Q7 u
我已經剃晒Lu! 就算冬天我都會手多多Cut短佢! 因為我著T-back,多毛毛就唔好睇0麻! 而且近日膽粗粗學人拍0左幾張泳裝照咪索性剃晒囉! 不過你又真係講得對, 剃晒真係會較易收埋jj!
# r4 [. E4 B( }3 j9 M8 z0 @. J
  T$ B- k2 @* g* z' f泳裝照

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   : v( k4 v) T" h- ~

% Z3 a5 v* c5 f- d泳裝照
1 Q3 r/ o$ f) ^& x
5 P. n, U0 {+ ^$ s8 a0 [2 g唉! 心儀, 算吧啦! 我身材又唔係正.... 唔好令d姊妹....等我再諗諗先....

我都好想戴爸爸返工, 不過無可能..... - }& J9 @' W2 o

) v8 N1 C2 c% U5 k' wP.S. 最近買左SET平平 Bra

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 00:48 發表   6 C5 E- T0 F& Q8 i

- |0 m; T/ @1 U% b5 f; l. `! J; W! K+ ^! I& h0 G
唔駛擔心啦! Shinobu姐今日一定係半CD出擊!
! D4 y" r8 Z3 `# z* R
BINGO

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-18 01:00 發表   0 R- s' e6 M8 \3 _, x6 z
+ s, B8 s" o7 t% W8 V
泳裝照
* z: |) e! q) G- @: h3 l9 F

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-9-18 12:40 發表   
4 {, \* J6 \" G) {$ w+ ?我都好想戴爸爸返工, 不過無可能.....
, ^. \" A. V4 d3 `, v
$ t( [% y, c! `9 JP.S. 最近買左SET平平 Bra
2 [+ ~7 P9 l" k7 z貼出黎丫

睇你反咩工吧...

台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,
, ^: }/ {, A5 P; ]) Z原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),
) B, s' o. p" u現在加件外套就可以出門了,
$ W8 g( }( H& L1 M昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸線還是很明顯,乾脆搭女式牛仔褲+女球鞋出門,再戴上頭盔讓大家去猜
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你這樣上班無人認出嗎

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-9-18 15:23 發表   : E* s5 x( b& b" W$ g# k# r
台灣的氣溫比香港涼,而且近日正好颱風要來,晚上更是有風,' O. g4 G  ?: P) X3 v
原本放工之後在家就是著女裝d,但如果要出門就必需把bra脫掉才行(凸出來太明顯),# V" c  V7 H* O! G
現在加件外套就可以出門了,* D/ \3 p4 c+ B/ E+ ^2 ]% w* B
昨晚騎車出去,因為有風的關係,外衣緊貼身體,胸 ...
3 N# J' @0 _, M9 d5 Z" cameifule姐你又係鐵騎士嗎? 我都係啊! 你架係什麼車來呀! 有無相呢?

最近訪問的版塊