嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
) L; C+ M* f4 W" C又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   
, H* D7 c- ^* S# [2 b# U2 m有又點無又點
$ @# m( Z3 `- A, i2 ]* h! X9 r
0 }- t4 n# A" S: E* _, y0 {& H# H# d$ E0 _$ ~9 d: C& y- f
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   / n. B. {/ c. k
婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
9 X" Q, S" {" r) o

& E3 Z2 `- u3 W9 r& Q7 D4 g: m( P% M) H
甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   - D- B  A% _3 u' f0 b$ z/ _+ ~
$ `! r+ d2 I- m% k  ]
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
+ F1 T' K3 l9 I  \9 A1 y. K8 a, u! B我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~
- O: F* l" f6 F- @' K. U" d& YAngela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   " o1 F' v6 j- v; z8 E$ b% T
同你一樣又點?
, [* L. B! I0 Z+ h$ F3 I我又點知你係咪特登上來玩野
. z+ e: y1 L7 S+ e  Z9 O  B! g1 M
6 i) m4 ?$ n6 I2 y* t1 e+ a
. G2 Y( n2 ]$ {& p" \問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
: H% s  M1 a( S" e1 H3 q+ d# H9 \  f有純女~
5 K' \  b" b- v! jAngela姐姐
- D# R( Q& _0 ?7 v
- k+ V% ?5 F$ C7 `5 M; @! ^; |! L$ k4 o0 a
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦' L1 n2 w; Z5 i( R% q4 S  b
呢度有真係女仔/ W. I$ s- W3 x" K3 I0 ?
佢地對我地呢班cd冇岐視5 c" e/ n& [$ a, S
真心交朋友就得啦6 b/ i& G# t, b5 m; k' f
不過我想問芝士蛋糕
5 l, p+ s2 S$ S* B6 [9 @你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   , Q% b2 O8 u: @& k+ Q) n  Z- {
係咪女仔都好啦2 E3 [/ W8 L6 y4 B
呢度有真係女仔
6 M, R8 t8 B0 O% \& N: _, {佢地對我地呢班cd冇岐視
3 ^# Y: Z6 N8 m/ x真心交朋友就得啦5 b- ]* ?1 U+ L1 h
不過我想問芝士蛋糕
( ]5 b; `% B( _& {1 q! M4 X你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
6 ~9 F3 J7 _% ^& E4 e  b

$ W. U  B, d, U/ G# u) N; _) W8 r. z) [
我諗你誤會左啦...
& O, F) F/ p/ g, y1 G我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
6 d6 o/ F4 V; y! C* x只係想知道統計下比例是怎麼
" {2 x% l. m5 F4 Y: V" |# c
8 t  c% c- i, ^- R# @PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表     t1 U" B9 \1 J3 q
/ I# e7 ~3 o5 [# h0 k8 [
, }5 f$ j+ S7 F% C" w4 ]$ ?: E
$ r0 ~# K, {0 K& J" m
我諗你誤會左啦...
  L5 G+ L6 ~  K3 ?: x" ^! j我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
; B+ H; _+ \- B' T. u. h3 w/ m只係想知道統計下比例是怎麼
! l5 v6 p5 l) o1 A
6 f) O8 |& }) C& N. nPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
1 a4 \7 Z- M% W3 ]: H+ ~' [# k( ^( K. K3 m3 X! L# j  v, o& t& ]
咁你又點諗我地班cd呢?
1 o' v: S, b$ ?3 N  R! s會唔會成日上黎?

我係...
, l$ x, J+ G* |6 ?: F7 b; p9 G我都係一個男仔FD比我
. t( W. g5 K1 o, V之前都有睇過D關於CD既介紹,9 c+ T# I  X( r4 N- {/ V. i
因為本人天性比較八掛,咩都想知下9 n* S& E3 _: Y9 }! c1 t" t
都算有D了解,, X$ ]" s. U  O& N" ]* c7 [' e
不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
3 E1 R4 [. @4 H. o: V& u6 Y6 R不如女仔們發表下對cd的睇法