嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
" ]4 W' E8 ]5 o$ _# f6 _- s又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   
. N3 f: S* d$ o! {5 g8 p有又點無又點
" ]. x" L! q0 r* e6 j
2 t, b1 Q9 K3 I; A6 M% A& F
( A* Y& @# |3 s+ h$ B& B! q9 I( \; v因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   ' E5 {, s$ x* z9 e& N
婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
, P8 j5 }3 h5 x2 r
$ g: ~4 X8 t" l+ @9 r
; t. m" ?: @& S. Z
甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   ' t6 [9 a' t+ q

}, N& Y) [+ F6 B1 L& g因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
' t9 \+ R0 ^/ Z5 A6 v% d我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ ! ^6 ?- Q8 \! n
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   ) d0 O1 \, a, ~
同你一樣又點?
1 b. x+ ]. D7 L" k/ ?7 `  N我又點知你係咪特登上來玩野
8 H$ n! s" P% A) P) e: L( A7 Y5 H& u* A/ a# p' e/ Q6 e
0 L% B( k& Y; r- Q3 r  R4 c) j9 u
問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
* J1 r3 g  F/ b' ]4 W2 a3 b( X有純女~ % G6 {6 ?0 C4 J" V* }
Angela姐姐
1 p$ [; x6 @5 ^+ K$ }4 }7 s

0 a( O3 y. ?  I* K9 [: t1 U
* M9 J* j; f8 d: j3 T7 ?; |6 Y咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦7 L& {. d! m) E& C
呢度有真係女仔
( T3 q7 ]6 g- K, _' H8 W佢地對我地呢班cd冇岐視
) Y( N, Y. }$ c+ |6 }+ Q真心交朋友就得啦' q( c9 i1 }& Q2 e, o: D3 b" K
不過我想問芝士蛋糕
) ~/ q: [4 k+ D你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   # c# t9 I. S! W; g4 R
係咪女仔都好啦
$ v  A# q& U* k& q" O- g呢度有真係女仔$ D3 I, C# i% E& o& A
佢地對我地呢班cd冇岐視
; w  l4 i  s. V, m" S! W真心交朋友就得啦) m* c; u$ M3 p4 K0 f% G
不過我想問芝士蛋糕  \6 x& m8 b% C% Y  B
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
0 ^0 r. q# _3 L# D+ ~
6 ~0 x2 o( U% }
' J3 m% ], @/ a9 P2 l' F. p我諗你誤會左啦...
7 g, U' y6 }) Z. E. }0 t3 V我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... 4 H- |+ R+ _. W' s* V# N; \- z( O- j
只係想知道統計下比例是怎麼
( g' w2 o* ?8 Z; T4 ?5 r
1 q1 ~/ j' o( dPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   
" b$ q9 R. \+ f2 X3 H9 p/ S
9 B3 _" w7 z% o  x; m4 W8 o9 a/ `; q
) X0 N1 v3 F1 t0 J8 w; y7 J
我諗你誤會左啦...
, V- g4 l5 T( U7 j  y3 O6 k0 m我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... ( ^$ q# ~8 O' x! |
只係想知道統計下比例是怎麼( l! [( F7 S9 w7 u& P- |. j
! l' Y. w9 h5 t" ~0 N0 K
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
9 m9 ~$ \: x) m3 N, X! u* y! g
. O( ^! ?( z/ G; f  w. c
咁你又點諗我地班cd呢?! U1 E7 ?( v; ?/ I, r
會唔會成日上黎?

我係...8 Z% a/ |2 }, L1 f* M& y
我都係一個男仔FD比我
5 [" ~8 F$ ~8 o之前都有睇過D關於CD既介紹,
" M0 i8 b0 F0 z因為本人天性比較八掛,咩都想知下: S8 \+ \  K, I1 H$ @, v4 _
都算有D了解,* y1 m6 c! C( p; V- C1 W
不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
1 Y/ o1 `  E/ @  O0 w9 c不如女仔們發表下對cd的睇法