嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度( Q5 o% m' A8 W  G) N8 ~1 k+ ]: V
不過唔知點固定塊m巾系底底度! P: n& O. U7 \6 S0 `. s( x+ ?
行得多,佢會跣泥跣去: A* F3 Y( i7 H2 t# R
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   + m9 q1 F" L3 _; X6 p
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
9 ]$ M: s4 l3 Z9 N% |2 }! g
% y. R" f6 A$ g# `5 u" @我幾日都放左系底底既正中牙; w9 T: o8 |) w* [) p9 V! y
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
! C' J$ r& {; c點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   ! p0 ^' p6 S1 |+ s
M 巾唔係有雙面貼架咩
2 o  t! C7 S, k3 d7 D, s( b
* T! [. {  v  q  }我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
& k/ P: h! Z1 v3 r( M你冇蔑貼紙咩?
% \; {& p; v' ^/ B5 o% q7 {9 [2 m4 a: X
貼左兩隻翼9 W2 n8 a3 {% B* N* [6 T# {, B
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   : f2 i! y' k- F8 `8 H9 C; l
中間都要貼架
$ Y" L1 a& H+ [撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   " V6 n6 q4 Z$ O1 q' V& B
( g: V% u) F) p' G
撕走埋張紙?
3 v( {4 Z: \- I3 N, f  q) n一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
7 X3 Z* H! l; l* B9 s! e6 s' L7 k1 K; D- j; C
另外,如果底褲係男裝,- w2 ]4 p6 n! v0 f* s! m& F
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   5 V3 s! x: _- _9 d

* Z8 m: J8 [. N6 j, @一定要的...翼點夠力..
: i" n( [) W- ]- d2 D0 q* V5 i- L; t. n
琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   + Q  u0 N- h. m( i9 `% C
箸女裝底,會貼得揾D
5 l% T$ a2 {6 d3 |; ?" m
, Z; ?% U- w2 O* N* n- S3 W阿妹d底褲我5岩著牙2 Y7 W, j7 C$ p  q
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   , g; ^! f; Y1 r3 O2 k
+ i8 @* d% H  J( s3 V! j( P1 \

1 y' k( Q1 U2 B( }4 H阿妹d底褲我5岩著牙
1 N: L* ^7 o6 e! }; f  G' A" V前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
3 j  \( y# Y  }& G# c
你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
- Q8 l  E; I* R. y# _& y& Q
. ~0 v5 v0 I# x1 V你阿妹有冇發現?
6 G' z1 M# b) O% s3 |$ A

# k# @: w. v: d; Y' e% ]$ W% t& D5知牙,希望無la

最近訪問的版塊