嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   0 q% T6 l( p* ]
我自己有300d, 成條綿褲咁厚
' g- g% K8 B. C- L+ B' U8 G& u
, ?; N! Y8 Q6 `6 m$ @2 i
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
- t( m: K0 [, S3 D0 f3 M, @( N7 a% o1 {' l9 c6 G1 l% l
8 k' D2 t1 E! ?( U, B" }
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
! w# M. e6 Y$ `

5 |0 g; L/ S: k) u( e0 e5 |不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d9 N. r# n4 D  E, F9 p
不過著左真係似著褲
7 q: Q9 D6 ~) x5 q5 D1 C+ Y9 `. M/ j- D我屋企有40d,80d,120d同200d
0 R; B. h# n% q/ ?" W) f200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   2 w1 N( C/ s% f$ Z

/ Q  L# O9 _6 t& Z' X0 ~' g, p
5 i6 Y1 N1 j# x% o 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
! H8 r4 L; B( q; f掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   8 O( i' j1 b. p0 ^: O5 O5 K0 z
幾個月前買左5400d7 e3 f: j) Y  g  G) Q
不過著左真係似著褲( \# `! e( p* [  c
我屋企有40d,80d,120d同200d
' k6 ^6 x- T& N9 f1 Y/ e9 T3 q. q2 u5 Q200d就買左未試
/ q7 o5 q% s8 b5 ~

- S" T- o' ^/ w5 A- Y+ ~" W( p* T
9 b$ Y5 y4 c9 D! ?個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
, v" k1 v* S' O幾個月前買左5400d
* {: n$ a/ `/ y, ?5 V7 Q  ?3 l不過著左真係似著褲& v& W0 Y+ b. I' M7 p4 O
我屋企有40d,80d,120d同200d9 v4 `: [+ B* @$ O  v2 @
200d就買左未試
' A9 i; G5 d" l0 N% Q! N5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的$ F  n$ Z+ g' z; u# b! x
5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心