嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   
4 f) K% P; x4 c我自己有300d, 成條綿褲咁厚
  m, p" }* k" C1 @: `& E2 w- y7 L9 ]( f
" l, ~+ P  N) N) z) }7 M0 D' x 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
& u. r$ k) [. R7 V; c5 d  I0 J/ m' ^
% b/ M1 V5 E4 `* y: \
4 e/ a3 n! Z4 e, x2 U3 B- a 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
  \- I! G; v! u2 \  a
$ B9 U3 O2 C3 F4 y% L8 d9 L
不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d; }. ?' o4 \5 r$ L4 e& g
不過著左真係似著褲
5 M7 X$ t9 ]/ s' _2 ?我屋企有40d,80d,120d同200d
. Q3 `. r8 ]! }! t200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
2 s; Z3 ?, I  p' e) u  l4 K! @0 l6 _2 x  B9 h- G; g

- e8 P9 O+ T! K/ _- R0 e0 J4 V, K 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
# o2 D4 Z7 H0 \8 f6 g0 J掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
: ^8 @6 m+ I0 b" U+ J( _! w  I) V& {幾個月前買左5400d9 P) M+ u* ~9 {+ a4 t" @9 k
不過著左真係似著褲
# F& s/ j& F  R8 y- K我屋企有40d,80d,120d同200d
8 z% W/ k6 T! U: b0 |8 o+ k2 S200d就買左未試
2 l1 o" K* q% A6 M3 C4 v6 L
/ x' v8 t* g, S' V/ @+ a$ d9 [- ^

" }# h$ x$ }: r8 z1 I" C個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
- ~6 j- ]0 [! g幾個月前買左5400d' p5 [: ^+ D" f+ Z( Z+ V) U' u
不過著左真係似著褲, S% P3 H. x. Q* @2 V  `3 w
我屋企有40d,80d,120d同200d
7 d% ^6 T( j8 }' k* q200d就買左未試
/ `/ z0 J* |8 D/ k% s- l5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的2 B. @$ F" |8 M
5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心

最近訪問的版塊