嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題
* R4 z/ P3 d* [* `" t你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   7 \# J5 w( z5 q9 ~4 N2 q
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
! ^0 ^/ A" c& {$ u3 C4 n* D咁佢係邊個阿 ! N$ X/ m' {& t" D, r+ Y6 B- Q% J# t
我都想搵佢幫我買鞋# l$ j: S, I+ [# Q) C
4 G: }6 z  `! \9 L3 m' F
[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]
) f! O6 `) r6 c2 @9 j# f1 V1 O% J9 z

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   6 K9 G% Q$ k0 O; b
自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
; l/ Z% \( V; M& S. ~
$ Z( v' b% C2 g4 I5 l3 H5 \7 L
試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   
" T+ }* _; |+ e' S1 j校服收藏者仲唔出黎帶隊~
0 z5 q. G: K* R4 o8 {8 _$ T) Z& f( I* @2 p3 i) R( b7 h( X$ |; ?

9 M3 }1 N4 S& j# E* p' S  q! k算啦
/ @1 B1 p8 i- m個主題係幫人買鞋嘛
. q* I; B% u" L  s又唔係搵人帶去買$ u, j6 @' q/ G
就算我帶隊
4 \2 l$ a1 S8 ]  b人地肯出黎先得架嘛
+ m7 [7 {/ ?: t3 K7 W5 g: Y
+ p6 S# Q% L! [; W# {[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:07 編輯 ]

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   
8 j+ }$ N- N# Q) u( h, p, x4 G
2 A) j7 T  Z" [, y; G; b
% c4 z# u. w9 |
, R! {6 m3 _2 V- y算啦
; X0 x2 u( X: F( d, g+ G' Z個主題係幫人買鞋嘛1 Z" M0 b- X. C3 {
又唔係搵人帶去買' S& T8 i" \. B7 b0 p/ Z
就算我帶隊9 z2 e) o. w7 E' x& H
人地肯出黎先得架嘛
5 K6 }& C7 j' V) W& d- }
% J" L# T2 C) H. C係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦
+ V- l7 ~+ ?  x* p! ]係咪?

上哪兒買啊?4 q! J( `8 ~6 G$ w% {% W
妹妹.............
" M* C7 V5 L( S2 C. F" X