嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝% l) i9 f2 f9 A

! t% D4 S6 x) ?" `5 q[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
4 J& l1 s3 i- `& b- p有冇留意到

已收帖. 謝謝!
% Y8 L" i4 S+ w. t! E9 Q+ B% Z
/ e8 O3 I1 H: r: {2 b0 o6 F[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-0 ~( G& D' ~& n* l+ S: O* ]
所以我一直都係好驚><: G: K8 X! N( n
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
, m  Y& S+ H3 Z! K4 V' a* a2 {買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
. p; j9 u% G0 f; u9 M9 P" c4 p
  _8 f) B9 y/ S4 P/ M* t
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
; F' R0 K* h- [' Z尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
- `  Z: o3 a8 w, b9 ]揾倒40、個款又唔靚
7 G9 i3 b: U. H* r5 R有D姐妹仲要係41,42碼
6 }8 z6 C- S% c$ a. Q2 G4 \$ V  L) z$ a
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
6 W5 N: S6 k! e  M* g8 n; u: P8 v$ [5 b" T* I& ~

已收帖. 謝謝!
/ n6 ]) |% `: U& E: b6 Z; F8 g1 m! @

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
& [$ X; z5 d/ V; e0 q( b$ {我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   
8 B7 j$ p- G( r9 x& I9 L. `4 W, v你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
/ y3 ^9 `. f; O$ ^% N. I我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
6 a. [! w, j' z
+ Q* m3 C/ E+ g; Y% t+ o
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
" W% z/ J1 B0 k! m. x, g7 c  ^2 D7 |" Y0 r

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
) [0 u* k! Q' c3 z' J; u# V) o% C: i8 m% Z8 ~8 I! r* R

6 \# g) {. [7 B$ _: \2 A/ N我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??; O" o2 j& [. j9 d8 r6 Y
. W) D+ V: c% X# k+ a
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
1 `0 I* f- n/ y. o4 @2 z6 I4 r0 t$ w) o( _9 e# U' M! r9 C
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
8 E5 ^5 b1 S+ I$ U7 ^4 v; j* p$ q2 j* o0 b3 S
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   
. L4 D3 |; ~9 Z6 D" d
8 z: t5 e- N$ u' L: F. H
& i4 o% a/ m# Y8 `5 z4 o+ \- `買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試# Z! v7 D. d7 q4 S! p, d0 _& z+ Q
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40" h; M; C+ v: M8 ^9 Y" l
揾倒40、個款又唔靚' |/ T, c* i) q4 e% C
有D姐妹仲要係41,42碼
0 U1 k$ T. F  ^6 R
  \$ a) I8 w2 pps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
& d' N- s8 O8 L/ B: ^9 @  T( O* a完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!  j% C  p" ^1 ^. O" I: W
- E4 j0 b( i  o9 Y

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀

最近訪問的版塊