嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大成功!!!

大成功!!!

心跳勁快呀!!!! 岩岩以cd出去掉垃圾, 成功! 好緊張~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有無人見到你呀?

應該冇2 @7 ]0 e9 S9 O1 P$ P, e2 _
wah 肚痛呀, 太緊張

影D相 貼上來睇下

引用:
原帖由 13530386 於 2010-8-10 00:00 發表   
. ?7 U  _  Z9 @5 o, r" z: X心跳勁快呀!!!! 岩岩以cd出去掉垃圾, 成功! 好緊張~
. h6 H$ Y+ |$ c' E- [$ @前兩晚(23:30),雷電交加!我做了雨夜CD!

其實我覺得cd出街,最麻煩的就是家門口,因為左鄰右舍有一些熟人,就算變裝為女仔,也可能被熟人認出身型,反而離家有些距離就沒有人認識,就算有些男仔樣,別人也不一定揭穿你,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

有无人可以分享一下CD经验呢。。。

一定好爽下次我又試試先@_@

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-10 00:47 發表   # l2 M( G( g+ J: s
其實我覺得cd出街,最麻煩的就是家門口,因為左鄰右舍有一些熟人,就算變裝為女仔,也可能被熟人認出身型,反而離家有些距離就沒有人認識,就算有些男仔樣,別人也不一定揭穿你,
9 T. q; ~  P& J' N, G) A
% E6 q0 L) Q& \非常同意, 其實就算幾pass 都好, 係屋企出門口係最大既難關. 因為出左門口,咁O岩撞到隔離屋, 咁就一定知.& ^6 J; T6 s. }
話曬隔離屋真係成日都有機會撞見

恭喜你呀!

呢個時間都冇咩人
% k4 V* V. J7 v2 d; ]: E1 f問題就係屋企離垃圾房幾遠?

引用:
原帖由 西門 於 2010-8-10 03:42 發表   , K9 O% k) P/ I5 y( |

t5 u' l$ v3 w* [; O5 w( u" \% v5 ]. X7 y& Q' D$ z3 G
非常同意, 其實就算幾pass 都好, 係屋企出門口係最大既難關. 因為出左門口,咁O岩撞到隔離屋, 咁就一定知.9 c  U/ w& H- _3 i
話曬隔離屋真係成日都有機會撞見
& Y. U9 ~) ]# X" H9 r+ P' B& M+ X我覺得最大既難關係看更, 俾看更見到等於成幢樓都知

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-10 00:47 發表   1 \3 }2 N8 y2 \* f" }2 z. O
+ w1 F: f, w$ N5 p; @$ Q1 Y
+ v% x. K, P9 U; J5 N我家門出面, 就是電梯, 電梯入面, 就有高清閉路電視
9 ~& R" M5 ~6 Z' M& y6 G警衛都認識, 住拾多樓, 走樓梯不可能
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

恭喜哂ar 加油~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-8-10 10:25 發表   6 |( n% ^7 n: `/ [& d
! c/ G0 j, E/ x' H! y& N
2 `, _, A3 h7 Y0 o
我家門出面, 就是電梯, 電梯入面, 就有高清閉路電視 % |% u6 z5 ^# C* L& M! X
警衛都認識, 住拾多樓, 走樓梯不可能
4 f  K& J& V8 m就算走樓梯, 也是怕出得去回不了來~
Cross-Dressing力量~變身~^^

引用:
原帖由 wolford 於 2010-8-10 10:20 發表   
0 k5 ~0 S: o% L
6 ^+ R* w; r  j( d8 N6 A! y我覺得最大既難關係看更, 俾看更見到等於成幢樓都知
  S% i; S% R" i$ n* U
: u# E) q# B- b% `2 r
常見問題

姐妹們可以約出去一起CD嘛' p8 j  k; y; W  x/ d: I
呵呵

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-8-10 16:30 發表     c. F8 k) \' K  L+ }$ q( e: @
姐妹們可以約出去一起CD嘛
1 m, m9 P( y& [1 P  ^. W, U* o呵呵
* p6 [$ n6 M4 X. h$ @
6 O: X$ {3 \8 h/ ], _% A' c% F7 p
有冇攪過, 約過呢?

引用:
原帖由 wolford 於 2010-8-10 10:20 發表   
  Z6 l! A) e. ?) z% U+ `5 \6 l$ j  P! Y- g- t2 g1 m  b
我覺得最大既難關係看更, 俾看更見到等於成幢樓都知
% Z4 H  C# z  K4 @  c- Y
$ w* S6 {( z& T) `! v9 qAgree!

d看更以為我屋企係有我呢個女仔,所以出入都係打個召乎便算了