嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

Heels 聲明 : 大家留意

各位 CDTV 好友,5 {: C! j' [. P
" I. W3 C5 q3 N) e. o4 o1 f* g; _- o
大家留意, 用戶 iamonheel_2010 , uid 34040, 注冊日 23-9-2010, " S  `# y) \6 ]# |% L& \8 l

2 a7 K! v, |2 F& o* S並不是我的戶口, 我亦不認識戶口持有人, 將來她/他跟你們有甚麼糾葛, 錢銀糾紛, 一概與本人無關.- M# x5 ]; w' L  }3 g. o* w
% Q* ~" b5 q1 d0 s$ [3 |' q
iamonheel,
; W9 t# }3 P1 O2 W4 k# J* _23 September 2010
9 j, }% }& h4 Y. G! J9 m! T
9 W" n! X) M; T& `6 l+ g$ a[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-23 23:32 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
了解
# r. S2 E& d! j. Y: I不過佢係你粉絲嗎?; L& R' v! s+ a, X5 y
唔係點解會抄你既XD
1 g+ j! x) B0 y2 F( j連d水印d字型都抄得咁足

我都差D俾誤導
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
6 v! c7 r  E9 m3 Y- o了解9 t" K+ `" g/ R8 Q/ E9 U
不過佢係你粉絲嗎?
# }/ k9 h! q  \+ t5 D4 z0 M) O唔係點解會抄你既XD# c" l3 G# D" t! q/ y
連d水印d字型都抄得咁足
* D' w. Z' D, l
7 R" q1 D! O$ U( @我無所謂, 不過叫大家留意啫
% e5 I2 J7 C; v# n
4 J; r% G- g+ I/ H# ~9 V又唔好抄抄聲, 呢啲叫 致敬 呀, 我老吖嘛 * {& T; S* h' y3 a
6 m% }7 b$ ~  t* f
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

佢叫monica-3-1 H" \/ X! \3 m9 j
mon姐∼佢連呢樣都要向你致敬XD

好彩上一上水, 而家知道了
6 X9 W: i: w2 h. h唔知頭唔知路搞錯就大件事 2 z) d: }" X- M1 v
7 I1 J5 ^6 H4 y  r5 b. y2 [
(Apple又是時候下潛了)8 w6 j, i: l& v
# |- E7 V/ G  ~6 v5 [. V
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 15:58 發表   
% b- m) Z( {, X( @了解
4 V' J# r4 u3 K: d不過佢係你粉絲嗎?
  ?4 }" {$ d9 w( f* V# o5 O! k唔係點解會抄你既XD% A( ~  c2 Q$ `3 ~  b
連d水印d字型都抄得咁足
! q: s% m( Z) g7 r* o係囉, Heel姐, 佢係咪你fans嚟架, 真係抄足妳喎

哎0也! 所謂人怕出命豬怕肥! Mon姐你唔講我都冇留意! 你對高跟鞋標記一睇就會以為係你! 唔知我有冇答錯呢個A貨添ga! 下次我會認明註冊商標先好答! 邊條友咁惡作劇呀?
8 ~2 W  c5 R  |4 `& _. `8 V% D3 B& J# V: [7 M9 f- V3 x7 ?# m8 r
點解搜索"iamonheel_2010"係冇結果0既?2 c% a5 ~) t+ T$ }% D. C' I# A. H

7 ^5 L: a. `- R9 |7 E, {0 z8 U$ O/ t5 H[ 本帖最後由 CECI 於 2010-9-23 20:48 編輯 ]
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

找到啦! 不過佢隻鞋係紅色ga! 咁唔會認錯0既!

係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  
1 n. |* F- e7 V* A$ P3 r. i2 W1 _' `! `& V如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
# J8 w: _* n; j. R. l( C9 a
7 m: B# v( a0 {( _: F( q總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦

係啦佢仲要專登搵對豹紋高跟做pic添

mon姐有fans嚟架,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-23 20:56 發表   $ d# B4 U6 m/ ]8 Y! [
係 xocat 已經發現呢個account, 又係呢個email登記,  1 F$ M+ b. V+ ^* N1 m$ u0 V, t8 F
如果佢做善事, 捐吓錢, 出我個名, 梗無問題  
" `; W) e, X' ]# J7 F
- N! }+ S2 |; e9 ?. K總之大家留意留意啦, 否則引致有乜損失, 好似失身, 失戀, 失錢, 失乜都好, 就唔抵啦
5 s. T( m) \# W" `+ \

! C9 T; d8 D9 g$ Q2 }' w9 A! J唔會失身掛? 我好克制0既!!!

簡單問句:即係偷圖賊?
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   $ c2 s# |7 M" K# e( W$ ^
簡單問句:即係偷圖賊?
0 Q+ v5 W  F  q( J2 b; B
唔係  _. n) l! R: N( Z' c
heel姐都無話d圖係佢
& `& X/ m0 s4 v5 g可能係heel姐既粉絲所以學佢XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:08 發表     u6 ^' H1 r- B# Y6 S# E  Q, o$ g
  U5 y- a7 u& m& l8 C) u" Q
唔係9 M0 S  X5 X5 l
heel姐都無話d圖係佢* L0 b0 R5 z% w5 T6 }- @
可能係heel姐既粉絲所以學佢XD
1 l' M/ `. K% m' c1 @+ z* h" m
0 t- j8 N! S, o. l7 D  _, F有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 00:15 發表   
9 E" L+ O' |1 m$ D) W1 H5 ]% }  }3 u; D9 x/ R% h8 o0 q* n

9 Y+ H! F1 G5 ~9 ^" g有同名同 email account 係 timway/xocat 偷我啲圖. 真係比面
) |3 {2 s/ {) t2 g9 _1 l呢d圖原來係你的嗎@@?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:07 發表   
, [! G7 H% l7 r- B, {; M6 W5 B簡單問句:即係偷圖賊?
. n5 L. n! W9 Y
8 b7 Q, E) o9 G8 p/ M2 u4 `/ {
JG妹, A貨的頭像圖是紅色的高跟鞋, 很易分辮的! 只係Mon姐想澄清這個同樣署名的iamonheel_2010並非她本人而已! 姊妹們應會懂得處理的, 放心吧!  M* Z! q5 O' O0 h8 {2 b5 e& c

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-24 00:17 發表   $ T; ~- ~+ ~# G2 B
& q+ e) Z2 a9 A( p/ h! D6 H1 }
呢d圖原來係你的嗎@@?
& m( A# v* V' m: S9 I  B: y
5 G2 R% p: k0 T! \& B6 w佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅./ N; C2 {, Y" H- K1 q

2 P7 f7 z4 ?+ S8 |) P佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:25 AM 發表   
+ R: f9 f! V* Q% u- q4 w0 G* \; m/ B* t

r: Q3 P+ W4 l; g, y# X佢(無/未)係 CDTV post 我啲圖, 佢依家呢啲圖唔係我嘅.
! N& u  `3 r7 i  _0 m& L2 L; N% B" o, v  q' ^( d: u; M
佢一post我啲圖, CDTV 會唔會做嘢呢.
佢唔會再有機會貼圖
1 o+ D# L* a2 H- n除非......
YV3S1E117XC050141

最近訪問的版塊