嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表     m# J/ h9 r# o8 ~

6 Y3 `9 I  x7 ^8 ^6 S一星期先兩三次叫多?
, Z4 \- c, j/ h7 F  y5 v$ V" I3 ]都未夠我一日既份量
: I% c4 _0 k) x5 \* \
似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   2 `$ c& V0 k, k% ~, b5 n4 e" H

: p) D# i  ^4 e, d, ]% R! V一星期先兩三次叫多?
' z0 ?; _/ x% W5 j1 ~  B都未夠我一日既份量
7 p0 |1 f. o6 I* @
' V, A7 }# H, Q2 z/ p7 g* W你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,# _& C1 S3 ~: H- r% ?% Y
鬍子一向長的很慢,
) |, Y  F8 Y" m$ _7 ?+ j! @不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
* X. D8 |7 B0 R
0 v+ N2 y, n; K5 B5 E3 K" C: S" X7 J, D, W$ S
你講笑咋?
  \8 L4 X) ]& R$ {
我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   3 ?3 N. y1 u2 M$ g( W6 e
8 t1 C, ?) l+ f( r( Z1 y
我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   
. `2 N2 g3 p* g5 e! u果然有心有力
7 i: H4 Q% y9 i- |2 b" q蛋蛋既生產力奇高
" P4 d6 Q+ X- Q: \唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   8 |/ \: _% F: y. H0 I, Q

0 g9 p1 W9 w1 Z1 w蛋蛋既生產力奇高. I0 z1 O" A  J& Y
唔打谷住好辛苦的
- A4 T* ^, S6 U& ]& t
5 l$ ^- x! z! [6 n; m/ M
小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   
$ P" g, ^0 L$ D3 q+ d
# Y3 v2 E! h9 Q. T) w' I7 W( y: R: N6 |; W& x3 O. A7 A
小心到真正需要用時唔夠用
) E* ]0 q! M" T1 I4 t8 H, F
呢d野唔會用盡架喎
# Z8 }, r. B9 R1 N5 l醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
: U  h2 M+ g2 b; v8 e( `& U! S$ O+ p
! d( A1 o" k% d呢d野唔會用盡架喎
6 y) Y. S' Y! u" Q# J/ N! Q5 A醫生話打飛機可以保持青春
: D1 z8 j' e: n, ^
咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   
! v$ J8 d( T$ k  p9 h0 q/ w& t  Q
' {% V4 ~  D; y/ ?4 u- C3 H. b呢d野唔會用盡架喎
! h3 j9 m( W* l醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   % s6 Y7 @: {8 o# l5 f# r9 o. y5 l

; M9 z! i5 ?/ l5 o呢d野唔會用盡架喎 & N( W9 _# f  s& Z
醫生話打飛機可以保持青春
6 ]) \$ j8 w4 E- i* z: s4 M* T
呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   + t8 t( r2 ]( Q$ h/ X; d0 u

! O1 S1 h, [7 \2 h& }; `* z
" y' ]& y8 x' |! P* k5 l% c7 o' P( |你講笑咋?
( B: |4 v' z# D: _* i& H
如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,
3 h9 C4 [1 B; o8 I" b不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯,
& Z% I& B5 A5 R$ Q% e3 h* r2 {; g2 I
6 P4 s  z. O/ Y  Y1 K/ M題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題
. }5 {1 E+ q# m8 ~7 a$ U
+ X) i! d1 V0 R9 P0 I" T! {[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2010-8-11 00:26 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO....
9 s0 e8 J: C- l7 l不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
! g  m- X" ^4 i; l6 s1 K
5 P6 ~8 m9 _+ z: z$ R2 F0 [/ ^2 B蛋蛋既生產力奇高
% k7 {2 p0 _' ]! f5 M2 z唔打谷住好辛苦的
8 U/ E; w! S0 B# V: J6 c+ J; t

2 v. E+ n3 o, J- H9 D可能會谷X上腦......

最近訪問的版塊