嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

又睇中衫, 姊妹們比d意見吖

其實近來洗左好多錢買野, 似足個女仔, 都覺得自己過份  比個黃牌自己啦....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
三選一的話$ A* d4 J1 W: s1 r' N
這套吧9 h' T/ v; M' ]
( ?  {1 ~; V0 m; y6 R
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

我喜歡第一同第三件  

我同春日姐姐意見一樣~) t& _' H' U1 C! g7 O; N- V& i
而且呢件衫比較易著~

第一件最靚....我今日第一次去左H&M買衫, 見人多冇人理去埋試身室試, 買得好開心呀
我愛豹紋...我愛豹紋...我愛豹紋

都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
1 f' |, {; D& p+ p& D 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 20:12 發表   ! b. l- E1 _) x8 `  w4 M9 H& O) a
都係收腰款 大patpat幼腰就好好睇
1 ?3 M% e& D% B8 [: _1 ? 26,7以上腰圍已經幾難出到相中效果
; a) P( T+ g- i
26都唔得@@?" j6 \. q0 `5 i# l/ V& H
真係有幾多24腰丫

第一件最靚  我26吋腰圍

28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha1 q8 |! R) R/ K
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢

第一套最靚ar~

我比較喜歡第二套

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-14 20:37 發表   7 C9 p- i: S, `* s  h8 C% I* Y
3 o0 E0 E# n0 h. R' o6 @
26都唔得@@?
/ z3 n/ x8 ~9 ^$ p9 v& g/ d真係有幾多24腰丫
5 b  f1 ~0 o) T( V0 B: M, l
5 b. ~3 n2 P7 S  @  h
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.0 g" {9 L5 _/ y) n3 V1 Y+ W9 u; v( k

; `' ]6 ^; t1 c! l照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.
) K9 P7 Y, Y/ C  i# M1 S0 E) Z, I, o
樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要啱,再攞去改細腰圍.
9 Y7 I1 P5 v: y0 C& Q6 q7 h: K" L  x) n/ R$ j& X9 P, F! d
3 [( o9 Q8 t3 C- n# ~: y
我以前女友就 22 吋腰 , 我一日到黑都攬住 + l/ E8 V, w# |
% U/ q. w5 N  C, O: L0 ?' ^6 _
再前一個仲 21 吋添
0 \6 V# \% o+ |: J% J& d- }1 h' J  l5 U
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 13530386 於 2010-11-14 21:50 發表   
$ ]9 w0 e' r; p+ ?7 I6 x# T. ~28/9腰, 第一件照殺(遲d), 最多為他人作嫁衣裳 haha: x* b$ e/ R) e* ^9 W/ o
姊妹們大至上都覺得第一件好睇, 不過亦都3件中係最貴既呢
7 Y" g% K% G: s; W' Z+ `300大洋連外套白恤加裙! n$ _8 u6 R) p9 \) o
係三件又唔貴喎

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-11-14 18:30 發表   8 e  f/ Z1 r- [
我喜歡第一同第三件  
% Q" ]& A0 t. Z7 T 我都幾中意

Mimi我同春日妹意見一致!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

i like the  1st one  

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-14 23:00 發表   
% g' S6 P3 i* I! s0 u" C$ t
* ]; y7 N7 l' S  x8 y& Z300大洋連外套白恤加裙
' I) t& t( f0 c! `1 ?* z3 B; O# r係三件又唔貴喎
+ \5 J( L5 r, G  i
( X( F/ H% m+ k6 A
冇呀, 300大洋冇白恤嫁2 e3 W  O# F3 {. D! ^
係呀, 第3件如果真係銀藍色效果, 就一d都唔貴, 只係怕佢其實係實色.
; D9 r/ k8 [5 U" I2 |
* X) f; J5 z+ y: m第一套, 裙我中碼啱著, 外套就只有大碼, 但係都怕肩就唔啱, 買的話係搏一搏嫁炸
$ x  n; k6 ?0 C% l6 H8 {+ Y9 [真係幾好睇呢 , "萬一", 萬一著得到就值番哂

比我就三套都買曬!
0 M) i" F* w+ _" F件件都咁靚, 點忍手呀!

第一件著上身最易賴野, 個款比較老氣, 而且咁樣修腰款唔易著得好睇, 就算著得上唔等如carry得到, 反而第三套款式比較大路, 雖然都係修腰, 但要墊野都易D, 唔同第一件, 又要就埋件褸既cutting, 買衫, 簡單D既款式易處理好多

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-14 22:59 發表   
) v5 g7 i! G! M# A  _7 }. B0 X6 G# ]+ b5 t; d' E! q
8 p# D) a8 Y$ |( Q6 |+ _
兩件事, 著到上身, 同出唔出到照片中效果, 嗰個model係鬼妹身型, 腰幼patpat大.  `# Y2 G1 D* Q4 ^

) o4 G/ t' K7 l3 S/ b& J2 p照片中model很可能背面加咗夾仔, 出面啲boutique好多係咁.8 r2 g1 }& c5 j

- N- q. ]8 @# b- N樓主要買第一件嘅話, 買大一碼, 膊位要 ...
6 _+ I6 j3 K- `) _( Y9 j1 h- X/ G4 D- ]
係度曬命啊....我影相個陣有時都會咁, 後而加夾, 又或者外套闊d顯得條腰幼d