嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 外出

CD 外出

好想CD外出 又唔敢
+ q# x: y3 @! _! x9 @. h. P; ^- v" y又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好難架波...出去cd 一定見到人..
# O3 J6 E* W% L5 f/ E9 c8 }# G
一係就好夜先出去..
/ j# o2 j5 [  T& Q但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份
0 ]# R; m( Z( i2 S, X- u  u& S又或者你個區治安唔好..到時就...+ }" q- _8 Z3 M# }8 u# Y& H

9 d' b: v8 x" e9 l: a* U* C其實cd 只要full 裝去試一次...$ d* a9 O2 }# P' R% r. X4 A
好快就會有第二次
本sis叫奈奈姊!~

FULL 裝係屋企就試得多4 j$ E* B. b- o9 r: a( [" w6 n
出街就未試過

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!
, p9 ~5 Y% C! J- z: x; I# ]' i- n! ^$ c& W( k- x' }

我都唔敢呀 ~~~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   ; t9 \. q7 s7 R
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
) _( q# m, U( x 汗顏..
果凍好開心見到大家哦~~

#5 很大膽....汗

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
8 C- A3 T& a9 n' u$ L你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
/ W# g8 C3 q  H7 |
姊妹真係勇敢ar

你地真勇敢

幾時一齊CD外出丫~~ ?, b" d6 ^+ U" J0 r" e
  U1 [: I* p& e) s. A' }
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
+ X: \% D7 Z1 @/ }" Q2 L& a5 a0 o" a+ J5 r& t. h5 T' b  j
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   5 Y# f3 ^& y- ]" v$ D( U
幾時一齊CD外出丫~~ ?8 ~9 c) d/ c. ]1 h: C5 p/ G, B3 @
- c3 ?6 Y# C# ^
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=: y/ _3 d. J0 l4 m

5 T  m% m- K, q$ N' T* P: k- ihttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
; X' `' V( M; P2 r& R你咁靚靚 實要多D拍教一下我

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   - ^% }8 B" v0 J1 \8 T
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!: e! l; ]; i9 r- z" z) \: V
# \7 H! ]* }4 @4 B) c. `
# w$ Y9 A0 s8 |$ N  x為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去) r' X: V. h* J" ~) q
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?) H( W* l+ u7 E$ T
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為
+ o0 O* h* O- v" T6 `! a出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去7 q) H* y1 L" H% g
如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、5 l6 R6 a# D) N0 p3 l) A8 e4 o
如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   
+ a) Q4 w  d% E" H" ^5 S, V
! _8 ~# c/ b" {) j6 P
3 z& H+ E% W$ v3 ?為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
! [# ]) \/ g' j4 T想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
/ ~5 A6 b+ i5 T, K1 M我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
2 W, T, O! ?' \! Q6 D如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔

回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.

出丫出丫~~好好玩嫁~
+ \+ q  z2 t, _) n' o! V# |我而家就渣車出囉~
: H, \6 W! W* y3 \. C之前就搭車~6 C0 v# V0 U$ l$ g6 G+ ]! Y
有興趣一齊出丫~^^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   
7 a2 u* f2 Q" _+ |$ n5 v' O出丫出丫~~好好玩嫁~
7 n6 ~# a3 c; i' \. O, ]- Q我而家就渣車出囉~7 u% ~; f5 U$ m: k6 ~
之前就搭車~' @$ q2 N7 c& V4 a! Q& ^" U
有興趣一齊出丫~^^
, @/ J7 N& e7 J0 a: W; W7 I你就好啦 有車 + n/ e8 y* l' ^, m
我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出

我第一次CD出街......# Q+ |; s7 q; v3 f% k" f; Z0 m5 H
就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....
5 e6 \6 I3 ^2 M. r出唔到閘又唔敢call管理員......
. b8 O& a% v) |+ l最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
~Sammi~

kit kit你住邊區啊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   & V9 e0 v  ?5 o+ d" E0 t* ]* `

0 M$ x, {: `/ j7 h3 `+ I( g
9 w9 `1 L5 _: y為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去
& @) s" V. ^7 G' @想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?; A3 D9 R' I4 K2 w
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
1 ?% J' I6 @* D/ i( l

! H6 A) K" w5 @6 O! T+ ?我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!