嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

今晚播 變身男女Chok Chok Chok

哈哈~~ 8 Q) Q# H& c: b( i
變身男女Chok Chok Chok
: a8 [0 M8 L0 I/ O5 P; m7 w+ E今晚 播出喇~~ 6 l; o0 S2 E+ l, l  b
一定見我唔到~~ 一定見到演員~~ + f3 |3 q/ {$ ^6 S. z
http://programme.tvb.com/variety/whattheface/episode/1/#page-1! w' q7 O  A6 W3 Q9 y

0 s( M7 `: p' g5 K  w; c$ ~' C7 `+ _7 L[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-7-3 12:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-1 23:49 發表   
. ]9 z- O6 _; O6 F$ T1 [9 A1 O真係要睇過先知係咩料. 你呢個 post 後晚一定有好多留言!
; D/ W3 s  q. ?5 |! B

# \9 y% f  V. m. z唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~ # `  N4 X+ I  E
post相多多都冇分加~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

留意下先

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-7-2 01:03 發表   
% Q% T- w+ v4 t9 U
% V6 ~% X9 b' M0 T7 n# K
  D, J) \) L" ~( Z4 v  H7 G( H唔會多人留言的~~ 我D post好少人睇嫁~~
1 \! R) b  C7 F; H0 v9 |post相多多都冇分加~~  
! k+ [: |" k) w  d: P都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-7-2 01:41 發表   0 ]; w' T5 b$ {# f: T

2 t0 }7 }! W: \2 S' P都唔少人睇架. 無分加既情況下 CD 點數都有 50 好勁架喇!
8 U# b: G4 L. K4 Q
* z5 [4 U" ?5 p1 w$ ?' \謝謝妳~~ 係以前的好版主加落的~~

聽晚一定要睇ar, 好期待ar~9 H/ x9 |( i; j1 J. H/ {& K9 E2 H, y
不過都一定唔會見到我

到時就見到你啦 ^ ^
2010-09月25日 1 st CD...suki

我都想睇呀
4 _6 E5 _, Z$ ]  c
% k7 X4 H0 _, k- t! D7 ^7 N& I但係人地要返工

期待ing, 唔知 tvb 會搞d乜

就做喇就做喇!

呵呵呵~~睇我唔到 Yeah~~~

係咪CD節目?

戲肉開始了...

呢度應該會有資深會員上去參加呀
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

睇睇下~~覺得好無聊~~

Bonnie好似呢度其中一位會員
我最鍾意著係Fitlady中空檔薄絲
不過得一度有得買就真係~~~

最後化妝師~髮型師的說話很有得著~

SUCH A NICE SHOWER

引用:
原帖由 c4defusekit 於 2011-7-3 21:53 發表   
+ g  u. e: g& E  ABonnie好似呢度其中一位會員
# Y5 p, j  w* [0 C/ K$ {- ?佢話佢自己第一次變裝咋喎# S7 a2 S+ @8 Q4 ]5 {
佢CD起上黎有D似深田恭子5 g# e9 I  c, w8 X: d
而之前有人話我似深田恭子
5 p  N& y& @8 y  \3 f- t9 K你唔係話佢係我黎掛?

最近訪問的版塊