嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~
& G0 x3 J0 ~& l" w每次行開旺中都想買幾對返屋企~
7 m: Z# o# u7 u( k$ m7 s# T但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~0 u+ i/ o5 V  e0 i+ a2 x5 S
有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~
3 _9 Z9 R% M/ q! e大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉1 |3 J* P# s+ ?$ G
d人都唔會理你架啦
) P' Z1 w7 \+ J: X' K. P; N* H買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪
$ Q, p3 H; F7 @( @0 W* Z) h2 r遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉
7 B; m" A" h8 i; \學生襪都無分男女既
3 S2 s3 F3 l* J* [我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦# a1 |& q& t. U( |) `& d6 N
不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表
+ ^, D$ X" G$ x: O9 ]5 j學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
& E4 ~7 d) U% m7 i/ V( d1 E
& l( c8 b* i  u: O! M  z/ _$ C3 T
點會無分男女呀+ Z6 `+ a$ Q- X! U
你試下著呢d花紋款返學/ @  _& u8 w0 p
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
$ K2 X5 L! Z# p* C, Q- E9 |呢d根本就係女裝嘛
* ?6 J8 n3 y5 T7 f/ k8 Z$ ~重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有$ p" F. U5 `' R/ E

A( @6 y8 I, i; `0 whttp://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買
9 N4 Z9 Y5 [: C白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD3 b. y6 w6 d3 ?& k/ h
我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   ) I4 e% J8 L: c6 I! t& ?

% S. y; J/ H" |3 t9 z# f/ X2 }0 B3 S1 N; C
點會無分男女呀
: |9 \( {" T, m$ p. o* w7 D你試下著呢d花紋款返學
3 r! l1 [7 L3 x7 g# c5 t2 U& Q: I俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
! o( w% X! |  ]" l2 @9 X( h呢d根本就係女裝嘛
9 i% S$ y2 N* L+ @重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
% Z7 j1 z, B# j0 T咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   
8 l5 O0 a0 P) q- s百貨公司有
! v( y% @! D( `( TGOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表   
+ }3 `5 ]* M) ?唔一定係旺中買1 Y: d2 }' a2 Q8 G8 Q: V
白襪周圍都有得賣
+ m. N% n" }! q, r! p

* e2 F0 X& R" V1 F. T, C4 A% i但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   5 I5 W# g7 M* ?* I
6 n2 Q, }0 i4 ]# [; G2 G
GOOD, 搵日入貨, 幾$$?
  ^; G  Q; y/ A. |: H; v9 n" N
( v4 t- [  E6 \# T/ J' k百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   
" _* r/ j6 m* h0 K5 S) A* ~/ Y% \+ ?$ O  Y% ]- g2 q" y2 A& s( ^

0 v7 z% ]. h' i/ {% Q但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
$ `+ Y$ a" G& ]+ S, v
邊一層,邊一間?