嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹內衣 (part 5)

妹妹內衣 (part 5)

今日見到大妹有新野放響洗衣機
* O: r0 h  e7 M/ M- b6 Y即刻就拎左出黎
* e% s) K7 h8 r1 r呢個brand之前未見過& @# V7 y- @# S; ^0 {
叫sixty eight
3 R( W1 O/ Z- x: t7 F( m) i  G個款都幾好, O/ ]% m, @9 D7 {( [

- X7 L4 P. F' _
* C- q0 a3 o8 ^5 d6 M/ Y; }睇開我post都知我有兩個妹
3 z8 G) l: w7 ]* k& I1 z" H! \4 O: i大家估下呢set係我大妹定細妹既呢﹖
* V' E, F6 @- G: c估中加相* \8 v. x+ ~1 r6 l8 A) b
* d. U% k$ z+ D. n5 K4 C
9 ]& K) E; H" k) Y2 C) _
ps 我仲發現左細妹以前d學生bra(即係半件頭果d)  C) Q4 T5 Z) j
唔知大家有無興趣﹖
  j1 U# m/ a, x% T4 f要睇就要多d留言喇~~~
) o% o6 T, r2 p9 m; `6 R% W- `3 m, R' o3 |
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我估係大妹& \0 x+ k' a5 `. n  M
另外我都想睇半截個d

THANKS....

估下大的說@@

個款唔錯; 頗有少女的味道.

我鐘意睇半截個D

先支持
5 A1 |6 o4 v* m, r後再看

好靚呀, 連裡面都有花花架 ! S& m9 ~5 E2 f( s0 f4 ~; m6 v
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
+ q3 w. d2 }% h' `# v  B睇黎應該係b cup, 估係大妹啦1 n7 C% o3 c+ _# K5 L
9 Y; y$ r  ?0 d7 q: f

你個妹個胸都幾大4 z6 V; q, x4 l

$ J" b  W4 G& S9 X4 d3 g4 Z快d加多d相

咁正既野, 點可以唔支持呀, 快D攞多D出黎分享啦!!!!

這套好可愛喔~

我都想睇半件頭果d 呀~

都不錯~想有個妹R><

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-9-12 14:34 發表   
1 M! [0 F! h- M) @" h我估係大妹( F; E- \; S/ M! m; R# b& U' c
另外我都想睇半截個d
, F, R! N" J1 M  X9 Y

' g$ s! j2 s0 B+ k& [+ J! N  W1 c! y0 _8 k) C1 K2 W
點解想睇呢﹖

引用:
原帖由 中四kary 於 2011-9-12 21:50 發表   
. F$ E# n  I! z4 D) z好靚呀, 連裡面都有花花架 , v3 o7 c8 k2 g! G( Y
仲有好鍾意個bra無得除bra帶
* Z2 [2 K9 I. Q9 ?睇黎應該係b cup, 估係大妹啦
9 {1 n& X* H2 |, s9 d) q# a, d5 D5 v' z" K0 U1 s9 m, d' |) o

, }# C* s0 Z6 Q: M' O鍾意個bra無得除bra帶??

6 {2 |# j+ C7 N8 q
等你好耐啦

回復 15# ltkhw1 的帖子

即係無得卸下上面兩條帶的Bra) }3 ?) f. [0 i! ?: B
$ D/ t6 P6 v6 W
我估32B!

She didn't know?! Have you tried them on?

引用:
原帖由 kathw1984 於 2011-9-13 03:40 發表   
0 q  q' V8 [' h! @* s+ r " e& d+ w# X8 ]% v& q1 s' J
等你好耐啦
' z4 y: B* K8 q& C+ \% {
! k2 X% X( V' n' l8 T
1 f- Z1 O/ H# R6 j6 _. `多謝你一直支持呀~~~~
" ?$ E9 w6 R% q# l" s  m7 d3 @( h今次呢set有咩意見﹖
+ I' y; \0 K: X/ C, X
% k4 [& f6 L; N" W7 l[ 本帖最後由 ltkhw1 於 2011-9-13 11:45 編輯 ]

引用:
原帖由 hello321 於 2011-9-13 10:02 發表   
. H) \9 _* C% H( n7 j. S1 zShe didn't know?! Have you tried them on?
6 ]5 A. \7 A) o

6 q4 c# ?: ?2 ^/ c. y% g
' d1 {5 Q: k( A/ L7 _! m無try! w* F2 R5 \' L0 |2 s  ~- V2 E
不過拎左上手玩左一陣