嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又一次失策了...

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 11:58 發表   
& d' G1 V& u2 }7 s# n- g" m2 A& Z+ j2 {其實好多女仔都接受cd!0 K: k* [' B7 @1 }
好似我咁, 我班有好多女同學都接受我, 仲同我用姊妹稱呼!
% R: P  J' {1 \7 H- F真係好好嫁!
$ |+ j  \+ b: Y4 x8 E* h相反情況(?!)
0 ~* c" B( d+ u) N+ n( t5 t) z; s7 O) }2 m/ \" d# j0 ~5 o
我是家人沒什麼,但同學已經Orz... ...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我妁前都試過俾阿妹斷正

你阿妹仲細, 小心佢唔覺意爆左畀你阿媽知 : \- }/ N6 m& a" m& p
下次還是小心為上

你老妹幾歲先=.=

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-7-1 14:09 發表   % Y  M9 O" M4 i2 b7 H
你老妹幾歲先=.=
/ Y3 K& C* E9 J) e! T0 o# d/ x) [9 o* F* s* x
樓主上面覆o左啦, 唔好為呃點而回Post啦唔該!!!

回復 6# kogptw 的帖子

kogptw妳屋企真係好呀: n% M0 ~5 }& m3 l
我壓抑自己好耐,搬咗出嚟lu~

下次要小心啲喇

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-2 15:58 發表   " R# D& N$ g7 @% d$ f4 G8 I) y4 a/ x0 B
/ |$ }/ M; {. [' P' x4 R
喂,睇留左個post姐,洗唔洗串我呃post呀# T8 d& p  S! m! L
真係唔明你做咩乜到捉住晒
) s2 M6 e5 f* d' ^6 ~/ V好似我一打得少字就叫呃post' k0 T- Z& I1 v9 z3 o, d8 `+ N# n
我就自問真係有d粗口大意  A% B! G! U' j$ c) n  v
你善意既提醒我樂意接受囉
0 P0 n$ S9 x$ \% `  o* y' z但係你咁一黎就指話我係昆點
" j4 C# W# ?4 w: f: g0 L分明係當正我係周圍呃post既 ...
6 W% h0 `& R9 C; h8 [2 k. N

! h* H" m. v: S0 |0 C- b1. 你睇清楚我係覆邊個先發我爛乍啦~~ 我係覆上樓樓主都講o左佢親人o既年齡仲問, 我用埋「引用」功能, 真係唔明點解你會覺得我針對你囉~~7 A3 V+ Y' k( n# ^
2. o個個Post我set權限40係因為要睇o既人都睇過晒, 根本o的人都冇心覆o架o勒, 咁我就等佢自然沉底算啦, 既然你睇o左知道我o既糟遇咪OK囉~~& y2 _" p/ _5 ?2 X1 [( ~
3. 其實如果你覺得呢個壇有板主針對你, 我就唔太清楚, 之但係, 有時響責罵人之前, 有冇諗一諗自己究竟有冇犯錯呢?!/ B8 g, _- f6 |% ]8 z" f
前因後果我真係唔知道, 但係我一定冇針對過你, 我有興趣睇o既Post就會覆, 冇興趣o既通常都唔理, 我真係唔明你覺得我邊一度針對你囉~~
) H  w* i& ~* Z5 ~0 u, [+ O5 L4. 不過你有呢個諗法都唔出奇, 我不嬲都響呢度開Post都冇人回覆, 通常我留完言都石沉大海, 我都有諗過究竟係咪自己講o野太直呢?!, s: y3 P5 Y: Q1 J, c5 c
有時會係直得濟o既, 所以我o依家覆Post都用tune返婉轉o的, 如果唔係人o地覺得我搵交嗌~~
7 ~5 l, P% \8 r  E8 t* x5. 如果你因為咁而離開呢度, 我覺得好可惜, 唔會呢樣o野, 響呢個社會經常發生, 尤其係工作上, 如果動不動就話「唔做, 唔撈」, 咁我諗你轉10份工都冇一份可以做得長, 呢度係網上, 你可以話o黎就o黎, 話走就走, 但係現實生活中, 要做一個負責任o既人囉~~* F, u" c% k5 Q, M2 ^# [
6. 我要講o既就係咁多, 至於你會唔會睇返呢個Post, 再上唔上o黎呢個壇, 我就唔知道, 但係奉勸一句, 有時睇o野要睇清楚少少先開炮, 要一矢中的, 唔係俾人抽你後腳, 都時真係聲都冇得聲囉~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁唔小心呀,停一排先啦,唔好CD住喇.....................
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
+ Q4 d9 ?$ t- Z6 O+ t' c5 N我家人都知道的說Orz...0 F! {. e* O! n0 W+ g* _2 R# O
有陣子我媽更拉我去買女裝... : x/ X1 }1 ?. @4 }
今日嗰件長衫|||||||
; u) f8 t$ ^. `4 m: i& n
係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-8 21:49 發表   
- m; Q* E6 r; M; a9 l1 G2 n* H
4 h% I/ \% |6 k當我睇錯啦,sorry先; F) e8 r; v( k* _
得閒驗下眼先. b0 e9 j% X2 W8 K

+ Q9 k( A8 T1 G8 Hbut 果個版主好似係針對我,唔可以同佢冰釋前嫌,始於對呢個論壇有障礙,不爽
( R, R/ B0 O4 j7 Q! g
7 }  J' h' |0 I! @& s! z
其實, 你當我亂講又好, 廢up又係,
0 n  ^4 `, ]! r! O8 B我同佢交手咁多次, 有時真係唔知我理解能力底定領悟能力差,
2 C* `2 U1 j  h6 X  T7 O好多時我都理解唔到你o既留言, 跟住就產生誤會o勒,
! I* t) {0 d+ k7 p: G/ qor你理解錯我o既留言(唔知係你主觀意願定客觀因素啦),
/ Y4 i7 O: S7 H' t6 B2 P& N小小建議, 下次你留言之前, 望多次自己個Post/人o地個Post先發表,
/ M1 ^- X  z, Z* t  Y* X' V9 Q6 s! G我諗到時唔會有咁多人「針對」你o勒~~) @. z8 ?1 O' q8 l  T( W- x

: ?; ~; n' V. c7 I9 W8 p唔o岩聽當我冇講過啦, Sorry~~

可能妹妹大個左就會講比媽媽知 @@

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-5 03:07 發表   7 u3 G( B- y3 j+ d

3 W; G; P& \1 U: }' S2 p, E係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵
- m; P- a, y  w
我都唔知,
+ x% _: r4 k' h! s0 x4 z1 M有次直情CD去家族聚會都冇人奇怪...
& m/ m+ }8 o6 P& M3 r9 L' B(一開始有人當咗我係表姐|||& H( _) I5 m/ S  T- C. M& z
多數只係話著得好好呀 ; w# U7 f9 J- ~9 s
7 E% J) V6 e1 P1 Y! U
真係開通到唔信! L2 `/ ^- Y% u  ^. ]5 [

唔好CD住.....停一排先

咁你屋企人點睇先- -?

[quote]原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
7 K5 W* N, e' R3 Z我家人都知道的說Orz..." I- J# h0 A8 U/ J: {* K
有陣子我媽更拉我去買女裝... & f3 g% q4 l' a$ I: B" i
今日6 p8 [% G* L/ V4 A& l# |  ^: m2 c
- P" w1 W- b3 R2 X: u; C7 i1 d& K
你就好 la, ar 媽咁open mind
$ M1 L! i# I1 }" M' T6 S- r- A! s! Y' Z6 F$ w& g6 [

下次記住 lock 房門- `% K2 Y) _3 a7 V1 t

% r0 L' v" S1 |7 T[ 本帖最後由 glock18 於 2010-8-4 23:02 編輯 ]

以後無論屋企有無人都要lock門,安全起見!