嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題
  [. \1 s3 C: G  ]3 v+ n# V你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   ) w- U# \6 D9 W6 B/ n% Z- b
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
( a7 Q& t1 ~' O! a咁佢係邊個阿
# P: K# S9 d8 `) t9 s我都想搵佢幫我買鞋' q% L3 O8 a* L. g
: K' X/ e/ w9 m6 z) e
[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]) H% m% B2 w1 |# r

" M* l5 |0 k% b8 ^+ F1 `$ T[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-21 21:37 編輯 ]

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   7 s1 a4 f$ @9 f* ?) m, C
自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
/ H2 ?/ [( s2 }
8 V, e5 y: |$ X9 I! o$ q試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   . q0 m! S$ X) ?/ R
校服收藏者仲唔出黎帶隊~
0 K& k) E$ l* c3 ?, e  [- L1 U7 _+ q" c0 A

: L( Q: [0 P- B( @算啦2 H3 v' h/ i. z2 |/ I4 L3 I" t8 k$ c
個主題係幫人買鞋嘛
' H# W4 }+ |* n8 H! R0 y: v又唔係搵人帶去買# a' _. r+ m% a/ s$ I4 [3 o6 Z
就算我帶隊
: r+ `0 f# _9 [( ~人地肯出黎先得架嘛
1 U/ b! b' h# J! X- h5 p  s" W* M3 P# }" t" |$ j$ C% \! a1 m

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   
/ e  t6 U- C! B2 _$ _* s( N
7 t2 \1 b6 B. Z. z
" C, c; h8 Q4 j9 K& W; F' G7 E. \. O( ?2 ~/ P7 [6 s8 P
算啦
1 Q1 W9 \' B0 [( ?$ J6 O個主題係幫人買鞋嘛
4 _3 u. n; Q- M- `% k6 T- W又唔係搵人帶去買. [; ^3 P" q" I! n( Z
就算我帶隊, ?3 L2 }9 O& X9 B# [( \
人地肯出黎先得架嘛
4 n# \; u1 z% ^5 l

6 F7 r9 O) u5 Q7 W8 W7 Q2 M3 u係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦) _# w% t6 b- E: k- x+ i
係咪?

上哪兒買啊?
  u7 t$ T2 T" r" f; `妹妹.............
* O( T5 l  n. H. }  f

最近訪問的版塊