嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

買個仿真娃娃搵佢試內衣絲襪都系個唔錯選擇

有時搵女試又唔系咁好意思? 咁就應該搵個仿真人娃娃穿戴啦
6 J2 G* @1 n1 P  ^) }$ G6 ?8 n2 s: K4 S9 ^3 O" I+ s- B, I
& C- L2 p5 d  S; K; m5 q
希望大家會鐘意
* l: S- l" _% B! Q# ~2 A( I5 g( L/ @( k

( ~3 \% s# j" m: p1 ^" L日本製造商
1 b0 P2 K& T# Z, W9 V8 }! g, f/ o
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
點解唔自己試

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-23 10:56 發表   
7 W! G+ H6 o6 q! d- d點解唔自己試
" q) u- m9 b. [7 T; z
: E3 p; D; W6 i) O% ?0 w
有時男的身體始終比較粗壯8 |- x; }( h% F) p- R# m
穿起上來反而帶點嘔心% E: R# _# a& M1 Q, H1 X3 K
相反女穿起就折然不同
5 R- @! `, e6 A4 a很性感: ~+ D/ ]  h- J8 G2 |# |# r
有時穿起絲襪時又怕鉤破* G, \* f( K5 M4 Q6 Q5 D. h" H) @

9 Q5 e  o$ T! B3 G) n1 \9 R[ 本帖最後由 baby123 於 2010-9-23 11:29 編輯 ]

買個櫥窗模特兒唔駛咁貴...

引用:
原帖由 baby123 於 2010-9-23 11:01 發表   4 {9 c3 K  @* C, O: L8 o7 L

, W/ `$ t! r. w- b& h6 p/ v
* e" A0 h1 d5 @* W/ t有時男的身體始終比較粗壯2 @* Z  z! B6 e2 m$ ]
穿起上來反而帶點嘔心, ]' P- [* M0 m2 G1 Y$ m
相反女穿起就折然不同
; R7 E. ?1 {5 F9 t. K" [3 P很性感
8 X( A5 C9 `, w. v& x. |9 j" U有時穿起絲襪時又怕鉤破
2 F; @  M* r9 h- K& |7 h

0 l  e* B, m6 B, M, `, v$ Z2 @你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha

點解要買個娃娃返屋企試呢= =
add我MSN啦大家

有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。$ v1 Y4 D+ }+ c  C* ~
自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。

6千幾一個都真係幾貴下喎, 不如慳番嚟買多啲靚衫靚鞋化妝品同纖體脫毛好過la~

一物二用OK啦! 但都係自己做返那個仿真娃娃算了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

靚既娃娃要幾萬蚊~不如拎d錢黎扮靚好過啦

幾萬蚊買個公仔 夠小妹買大量用品啦, 購物精明d好

自己試好feel d呀嘛=)+ ?  q* x4 w# U9 e% k+ t2 f
你買番黎都係比自己架咋==( R$ U% P, j; A* X" Q5 _* g& G: d
再講.." m0 W6 b7 \# d5 n1 ?
6xxx真係唔係個個都比得起..

買俾自己 緊係要自己黎試啦

太貴喇,幾萬蚊真的可以買好多用品,唔化算.

6000幾蚊夠買好多野喎

太貴啦, 呢個價可以買到好多野

引用:
原帖由 疾風怒濤 於 2010-12-12 00:24 發表   
; D2 B, g% ?. X3 H0 B4 e4 G" @太貴啦, 呢個價可以買到好多野
) g# F6 y% ?# p$ K, j( }

; t5 @/ Y0 s3 W  m
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-9-23 16:41 發表   
9 M; x4 \' m/ h6 r, G0 O% _- p點解要買個娃娃返屋企試呢= =
2 [5 j' f/ _" w: W4 \. z7 W7 b- E( B! w  v% M. c; W4 k
引用:
原帖由 13530386 於 2010-9-23 13:38 發表   
2 p1 ~6 R1 T6 ]: h7 a) V; F3 M) C7 _0 j

+ O: ^6 _* {' c9 ~5 N你有你既道理..... 不過.... 6千幾蚊去修完身再買幾箱絲襪都得啦 haha
5 c4 ]% D, i) V& o; T
1 i: Y" Q! O) h3 x$ J! E0 @+ |

; k  n$ d# T% @9 m- o
引用:
原帖由 nuwkov 於 2010-9-23 16:51 發表   $ v$ O- d7 j+ |. j! ^
有過123果個想法。用個娃娃來影相會幾好。不過實在果句,都係唔夠真。
' Z- c" o! @9 u. v* P自己著個身型大粗,最主要係個樣無得同心儀姐咁自信,上鏡好恐怖。
9 X" D8 a* v9 `; g) G. x
2 ^8 F& A' ]" c  k/ q
改左了  X! p8 J$ |& s& D
; I: ~, I& X, d$ z& [( x: y
呢個網我2年前監視到現在2 m/ @6 L) B# W" k0 y8 U6 L2 f) H  j

5 D5 _7 x6 \' C+ ]; m都未比北京消費者權益網封鎖
, X: n/ \" P8 F# F& T' s, P4 E( u. O3 @7 Z5 B0 t) {
因為大陸系好多假娃娃網( r, y6 h) _/ H% H" v
0 D# H# h( s$ w4 M
但都仲未判斷倒"幽幽谷" www.yoygu.com 真假 所以都系唔去買為妙
" x( R! M- n% h4 ~( p. S) r& E% y. H" @
( U9 i1 o+ Z* ]3 P上面個系日本旗下中國官方網頁  都系港幣500幾蚊~1千多左右" V! y. k# D3 C2 N  k
& m4 s+ W2 x( B+ s- ]
最合適D CD左又想發洩男性 搵絲襪發洩又要洗過很麻煩 更加合適幫娃娃換衫 好睇D  e4 c! V0 J' Z  t, ]; ~( Q

7 ?& f& N" l, Y/ s7 S7 s既可以唔洗男性叫雞 又能減低性病傳染 減低社會醫療開支同犯罪率3 L) O2 [$ u! k

" N. P' l: ?9 m: U) @更加唔洗怕搞大人個肚同外遇. d. y7 X3 n& r. X

7 p4 e% F. z& m! m% e- {6 W[ 本帖最後由 baby123 於 2011-2-15 11:54 編輯 ]

want to buy but in fact no space to hide it
; t' h# b+ y' P0 v& x
4 V, l5 E6 ]0 }% W+ X. `, `only be considerate when live alone.

自己試咪仲好,個公仔咁貴...

講真句, 的確係幾正既 d 公仔

最近訪問的版塊