嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 外出

CD 外出

好想CD外出 又唔敢. R! T* q1 p- t
又搵唔到D咩地方可以 出去先CD
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好難架波...出去cd 一定見到人..
, R4 V* ?; Z" C4 t3 ]4 [: G+ L( z, d/ P& ~* f1 P
一係就好夜先出去..% i- Y5 D4 d0 h% h) N( T6 c* Z
但怕會有差人斗你兩句,或者check 你身份) g7 Y. P; e3 j. U' H
又或者你個區治安唔好..到時就...
  t5 v3 \: {2 A4 c9 z# N
1 e5 U, N' m  m' |其實cd 只要full 裝去試一次...
/ K- t  o. e8 z% J( V6 K! b好快就會有第二次
本sis叫奈奈姊!~

FULL 裝係屋企就試得多
& y  p% c9 J8 P( f' q. y- W出街就未試過

你有念頭CD外出, 根底裡咪其實想用女裝示人吧....

你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!3 h4 ]  a" o8 b- G, n. s& D
; c7 r/ ?( k1 b2 u

我都唔敢呀 ~~~

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   ( O! R2 d. |2 u! H* w
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
' q$ j4 i# F+ K0 d. Y8 F 汗顏..
果凍好開心見到大家哦~~

#5 很大膽....汗

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   
" C5 g0 ~0 `1 J+ i" m4 O2 `* u你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 仲要擺到明話俾出面& ...
0 [3 w, J; Q. g- B, k. `/ f姊妹真係勇敢ar

你地真勇敢

幾時一齊CD外出丫~~ ?
; s- z3 a, s2 _6 j( R& S2 j* R
6 ?; q  c/ f4 I" v: W8 Zhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=
* C. A! B: s& S. Z5 i1 E  U% D( i1 d( A" G. m
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-6-16 14:58 發表   ; F# w5 [5 L0 D! M4 J$ ^: y
幾時一齊CD外出丫~~ ?
5 q' Q/ ^& D( B2 y ! I; ?& b/ `* D* i# E8 P6 {
http://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21801&highlight=2 `' a# F0 @+ ^% _

8 y" ~# _# s4 g- S& Xhttp://www.cdtv.coms.hk/viewthread.php?tid=21644&highlight=
* n9 [3 ]5 n+ A% L( {' I# Q
你咁靚靚 實要多D拍教一下我

引用:
原帖由 Daisy 於 2011-6-15 22:23 發表   ; D' [( o! r% N* C( |6 I5 f, o# V
你將啲衫著喺入面先, 出到嚟咪去toilet 或殘廁度換囉. 最好日頭出街, 話俾人知呢啲嘢光明正大. 我亦唔會化妝戴假髮, 著完衫就即刻出街, 兩三分鍾攪掂, 非常方便. 要擺到明話俾出面啲人知"我係男人". 敢行出嚟著"靚衫", 咁先至係男子漢!
) B, a+ n, V! |* r$ n. M7 K
, L8 O+ u6 R" y6 t4 v" |, o, B' o( x8 T) ~: o/ |+ [
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去# u& D" S# W$ [) U# g
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?
& l* \5 s% V' E5 l* ]$ \我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為  x- ?5 T, [' d% [3 T4 H* ^
出行前亦修昔自已似番過女仔、化好個妝、戴番過假髮先出去
8 z% K9 a$ X- I. ?0 ]; c如果(要擺到明話俾出面啲人知"我係男人)。只會比人覺得CD係變態、
# b' Z/ C5 i3 g! b6 g# ]; C如果你係男子漢就唔好CD啦!!!!!!!!!
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   ! y7 @, Y: F0 S- O$ s" q, m0 z
$ e" p- E7 L% y3 L4 c; O
) B* R- L* Y. d- Y7 A& H" [8 T
為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去' i* f* Y& x! Z: @- l8 {
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?" p% V( G8 s7 \" m* G4 V$ C  m6 t
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
' \! G- B$ Z' ~0 q) K2 h
如果我有一天 會CD外出 一定會CD似一個女仔

回復 13# mercury1 的帖子

Good questions. It's really about why you are a CD and how committed you are to a CD's life.

出丫出丫~~好好玩嫁~ 3 n+ x6 v- f  `2 f2 M
我而家就渣車出囉~) @5 k, W" @, l) [, V: T
之前就搭車~% V3 y- v9 O7 D
有興趣一齊出丫~^^

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-6-16 22:43 發表   % D  a7 u5 X# t8 X
出丫出丫~~好好玩嫁~ * u# Z* z* e" }+ T6 n
我而家就渣車出囉~# e8 @4 G7 B3 ^2 }7 h
之前就搭車~" P- O# {, c. C5 s" m) m7 O; r' y# ~6 p
有興趣一齊出丫~^^
7 C# r+ }3 ~7 G' r0 T$ A& _1 {你就好啦 有車 % ]$ ], e7 O" p1 O# l# y+ R. U
我冇咁既經濟能力  咁你要多D帶下我出

我第一次CD出街......
) J0 S+ u% U4 J/ X6 K1 V6 Z就係離開停車場既時候.....張飛入左好耐都入唔到部機....! k; X- n9 |) f! Y" G
出唔到閘又唔敢call管理員......
2 h! X2 g$ \0 X) ?最後好彩個管理員主動走過黎幫我......
~Sammi~

kit kit你住邊區啊?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-6-16 20:00 發表   * e' A" I- g! v4 }3 b% G

6 Y9 i4 u- |) K
1 @$ s5 o1 f% j  p9 |" V7 R為乜要CD出街呢? 首先要問下自己 諗清諗楚先好出去* }, d* b8 p& B) L, o; u
想靚? 想做女仔? 想出名? 貪玩? 刺激? 引人注意?) ]) R, d6 Q$ s, D$ Q; i  Y
我諗大部份CD出街都係想辨女仔、想外人覺得自己係個普通嘅女仔、而接受我地女裝的行為 ...
8 T9 v! q- ~# S  \  k+ f5 H! A2 ?# D  p: t
我就想靚!想做女仔! 想過女仔日常生活而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊