嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

dedededededed

dedededededed

dedededdedededededede
. j% {" G2 N& l) P( X. u: Z
. M+ S3 i+ j- s- c/ b, k# d" P[ 本帖最後由 hellotom 於 2011-8-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意咗又可以點呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 22:56 發表   , Z! V0 j) b/ K- t" b
中意咗又可以點呢?
+ q$ H4 t) E0 S: n3 f! k
但唔知點先可以認識佢

咪試下發短消息俾佢問下
唔鍾意女人。只鍾意女仔

寶寶兒系一個好可愛既女仔^^

引用:
原帖由 Yumi 於 2011-8-5 23:27 發表   
' x6 K1 ?2 o( ^% M% u. A寶寶兒系一個好可愛既女仔^^
% C& Y# s( l9 k) u9 [2 U9 I  `) L' E5 g1 N1 t7 n- C- Z: Y
其實 who is 寶寶兒呢?
唔鍾意女人。只鍾意女仔

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-5 23:47 發表   7 N0 n- v; v7 C- n/ y0 d

! E6 G- N9 J* S( c7 n
9 R$ e  w1 m+ N( H( Q其實 who is 寶寶兒呢?
/ N1 {. i3 |' \. u' T2 y
! E* c" ]1 j; w* x+ Y8 J# @攪到我也想知是誰= =

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-6 01:00 發表   # B4 L$ A5 e% ?  b

! G7 I5 g5 _& Y. f1 |3 S# H3 j  L6 o/ Q( t+ A+ n3 C$ t  y
攪到我也想知是誰= =
0 z5 y6 \+ r. B2 |
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1

佢無覆我><><

佢都幾可愛嘅

樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
9 t/ u& |6 f" Y+ X1 m0 ^" D" u' i# h0 @; l3 l' n" K7 ~
你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
* c: m7 c) F# ]  I- F- D5 y2 [6 A' C' g4 D- |1 U: h3 k- T  u
你也要照顧一下對方感受啊

其實各花入各眼啦.....努力啦
膠手套是我平常的生活衣式

引用:
原帖由 West 於 2011-8-6 01:21 發表   
7 i% |% |9 d8 g0 a4 H
8 t# n- w: L0 d+ Bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... p;extra=&page=1
# A9 u9 Z1 k" v9 F+ \/ a
5 y" S. L9 p; P3 u8 m0 d/ j; N
哦~3 ~' P& I+ u9 C: h1 Z
完來是她~5 f; N2 w9 O0 T  p1 c% H
一向沒有看大家的名說~: n' J6 n3 a5 @: \3 z! g
今天還是改改這習慣好了

呵呵7 R9 \, `! X& s
喜歡就告訴她吧

引用:
原帖由 傅千紅(KIRA) 於 2011-8-6 11:12 發表   
( K! ^3 h! k2 o$ h5 n! s樓主是不是需要接受少少心理輔導.......
* b  `$ _+ n( t$ j1 ]8 u; B
; y2 t8 e5 I2 h你的那種愛,是羨慕, 是情人的愛,還是本能性反應的愛?
  {9 u, |0 \$ P' W
5 d' S8 u! [( R' @! |& {你也要照顧一下對方感受啊
# ~) U0 {: ]7 ?2 V; [% q, S
9 s! S9 N1 K8 g" T! W3 l0 H
鍾意唔一定係愛、係人都鍾意靚嘅野、有好多CD我都好鍾意
唔鍾意女人。只鍾意女仔