嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

哩度有冇人鍾意玩男仔白襪腳???

會想除人鞋5 ^9 j2 a5 J: ~! i& O
有筒學生白襪果種
覺得好的就按一下感謝吧~~

玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?

回復 1# FASFSFGGRG 的帖子

我都想比人玩

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-11-26 04:22 發表   & o, j8 e9 x4 x* W3 f
玩男仔白袜腳?定你想講玩女仔白袜脚
1 `% F7 Q6 D, ~: E- t# T  w+ b
# e6 P" [# T/ o) D5 y我鍾意被玩 不論男女    I) Q) _4 }/ d4 G) p
以前都有叫過舊女友比我玩 9 T5 I( ~9 M" ]8 r( O3 `# p# X
但佢本身唔係鍾意哩類野ge人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2011-11-26 10:31 發表   8 |5 L* y7 P* r
姊妹鍾意隻腳著住長筒白襪俾人玩?
. ?& w+ s" ?* n0 d
7 w1 B0 j  J4 f& u
係啊:]. x4 e/ a2 J: \+ `4 M: F3 Z
但我不愛亦服

引用:
原帖由 cyt611hk 於 2011-11-26 12:32 發表   
$ w! z9 E: y3 n1 \我都想比人玩
% B/ i3 U' y+ |4 e) a, X  w
1 J7 y& M( z4 ~. H4 z3 a2 ^
- t/ T7 b. ~1 ?8 o% L8 S你係cd嗎??

引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 01:49 AM 發表   - V7 `  Z/ k& u
會想除人鞋' S) m$ c& P3 P) f" `+ B& y
有筒學生白襪果種
8 U* Z) d+ b! v; e! G, y/ \8 |) z1 U我丫~, M) H6 g" \7 d! I8 w
最鐘意大象襪丫~
# j7 l! t$ q! E4 n) W  N( ^* F* X但你想點玩...玩咩?

有啊: D/ E. Q, Q( }+ E6 ^' Z- X
我好想索吓同埋想聞吓,最好就著白埋色長襪啦

ONLY鐘意女仔白襪腳
6 S' ?; Y7 a* m
: ~3 u6 }2 X% T; n
引用:
原帖由 FASFSFGGRG 於 2011-11-26 21:39 發表   
% R( a% z  M9 t: X. Z: a, f  r" d5 y6 v5 V
# d0 ?! n8 B2 V5 j8 Y4 O5 i! N% ^
我鍾意被玩 不論男女  
" D, `8 \8 \! w9 W# p1 Q5 V  V, Y. {以前都有叫過舊女友比我玩
2 L9 J! L- H( Q但佢本身唔係鍾意哩類野ge人
: ^7 t9 Y5 Z+ @# K  G如何開口要求玩白襪腳又冇咁瘀
* m; v/ [7 m$ K" T% i" p9 H/ X" |+ W' V/ r

最近訪問的版塊