嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD新手絲襪一問......

CD新手絲襪一問......

想問各位多數會以咩形式買絲襪(親身買OR網購....) 親身買既又有冇D咩推介既地方∼?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
buy by myself....0 Z8 ~/ H% y8 {* c2 V1 v% [
just walk in and buy....

小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點

當然要留意size~! |) i9 E; {! `, a* Z
平價襪,短, 褲浪短細。6 E" _$ y/ W! }3 M/ n* ^! I
如果你不高大, 身材瘦就沒所謂。
; g/ E3 u' a; D, L) c如果要好quality, 有彈力,Marks & spanser is the best in HK,我現在都從外國買,D料同款都正好多。
' U/ ~( t. B: ^( M但初玩者香港買吧!

直接去買...
: b# q4 j/ P+ v4 a唔洗怕....你行比錢一定賣比你...
' ?! P6 c) X0 z: c# j: A. ]% ~$ H. F; ?
之前沒野做就女裝去多.
5 ]3 O1 y$ j% b# Z& D9 q3 o1 }現在要返工多數 都係男裝去買...' S, N: d( d' Z* r, E+ X. b

自己買
4 ^) k) E$ W% F而家男人買絲襪都唔算係咩一回事架啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2013-8-23 12:23 發表   " o) `" n2 v3 {8 g7 K
小妹平時都係自己買,馬莎都係一個唔錯嘅cd購物地點
# ^: n1 g1 W1 o; z* |
馬沙啲絲襪大約幾錢

回復 7# hosa 的帖子

唔特價果陣約$100-200對,啱啱final sale 果陣,就有D精選款幾十蚊對

自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。
- s4 @5 n- `" u佐敦、北角都有。
3 R' j5 C  H/ W+ ~試試。
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-9 12:45 發表   + ~" t) Z$ s7 V) {
如果買肉絲遮腳毛, 要幾多d先夠??
, `/ Q( s- I% w( C5 P起碼40D 以上,# o5 N" c8 M  e. Q* K! z
但建議先脫/剃走腳毛先,買簿身肉絲會更好

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   , [) h2 @+ O9 x- K$ p% K' u+ T# V
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。5 P/ c; w0 ^; a  K1 j' y3 a: m8 `
佐敦、北角都有。" }6 n4 J0 `1 x$ Z
試試。
3 k  i3 \5 L4 D% \4 D! v
果度買的貨色和質料唔得

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   3 V7 t% V1 [: s* C
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。/ o  x) V* Q& L; L( x
佐敦、北角都有。
+ _# ?5 j2 N/ v1 |7 t試試。
- _3 Q# K6 W4 w: C* H( G) A6 h

/ X  c0 O% M# l- ^8 F排檔不是更顯眼嗎?

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2013-9-17 19:22 發表   : h1 b# U5 Q$ X7 k
自己買,可從排檔開始;氣氛不會令人緊張。  R1 ]3 |; M9 I# U7 }# h
佐敦、北角都有。
2 T% t  R$ ^- J: S8 k. U. Q試試。
8 j6 A5 g$ t7 N) w0 e
0 @  ^6 l+ j5 H4 F1 t2 U
北角馬寶道,我初買練膽的地方.....不過而家有淘寶可以方便好多

淘寶真係有好多, 而且好平, 雖然好似唔太耐穿

可以試下去log on 買, 質料真係唔錯的
; l+ i/ R3 K& w# g" k$ |# y穿好多次都仲好滑