嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray..." }7 Y# C( M$ q- E* x
佢都講明唔可以用係敏感部位...% P2 f" x2 B: \
但由於我天生多毛(頭髮除外 )8 S+ M1 m+ R& A" O$ J9 T
後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用9 |" S  r; t6 R& @& G6 _
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦! n5 \; R& I8 o' V3 z, r2 U  D8 c6 ~
我唔理... 幾分鐘後
1 q. O5 w# {! l  A/ G" {毛係甩o左好多# b( G* Y6 U8 C7 d- ]) E, H
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血
" z3 C8 w* @" j! i* p" ?仲要隱隱滲o左成日* P5 ~2 t" _+ m; b
真係唔用m巾都唔掂,,,,
9 W1 d0 S/ i8 b9 {$ I7 l4 S! s& I0 u3 }  Z+ A
可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

5 B0 h6 @6 S5 d  b; A$ Y6 Y( C3 ^- M止血未, 依家點, take care4 K9 ]6 y' x2 p1 b; @
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,1 u8 E; z6 `. }+ p2 Z( W6 X
但好像對皮膚的刺激性很大.
% }4 F& j9 O3 {" H如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.
( I5 M7 R4 ~, e, L$ A) v: ?; `9 BPS:我沒用過) L# H( e' w' a7 a8 l
$ h$ h2 X: C, k
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

% ?/ M4 ~) O7 ?" t7 ^/ V. S+ H9 e4 _
shinobu姐姐噴去patpat度
9 y' u6 V/ ?+ e( ^7 Y  I' U+ ^4 X4 a: z其實下體既毛真係唔適宜脫
" f5 J- |& H( x2 m7 i& E  \+ @! {0 E% M因為出返的時候是很痛苦的(好吉): O& Z* y9 v; J
其實每個人敏感部份也有些分別
" t& v" T  ^& a* a7 f5 n$ Z% J別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
- y5 O" Y4 P: `1 L; c8 |搽手就出事了+ D8 k: j8 L% t) O
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
; a  X' ]0 {$ S6 V% u脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,6 {& p+ j# a& A% U- L* F6 l' q
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表     Y* k9 o/ x$ u& c0 ]* [) _
看來這東西雖然有方便的地方,
) p% m( c  ?5 ]0 S8 h9 ]! N但好像對皮膚的刺激性很大.
* m# H, E% l" u/ B3 {. t, }- u如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.6 e" M  v( x0 L7 J( P
PS:我沒用過
4 B4 g/ q1 K' ~  @* q係大到, 如果留o左係指甲到...! q/ r; w  L6 E" ]+ I+ ]! J
會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   # V( C& p1 b. _1 q( D. H
' z! p) E2 j/ c/ ]3 F! G- J
shinobu姐姐噴去patpat度
" U( [" H! b# g其實下體既毛真係唔適宜脫* C8 k- N6 M7 P- N! I9 b$ P4 S
因為出返的時候是很痛苦的(好吉)9 I8 y' [% k3 _; L  N
其實每個人敏感部份也有些分別
% ~9 H" Q' T& b別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題, z* \' p; Y: L3 @) N! v4 q
搽手就出事了4 K4 n9 C4 ?, S* f4 {  ~8 {5 T5 x
用脫毛機比較好吧
% q0 O' B: M: b  x3 I2 ^+ l
係用手指渣上去 8 V$ D0 S! B" E; [6 }: w, x
吉就唔係好吉 . C) Y% s, i* L; D6 Z& s$ R8 j
但冇o左...著under時會好睇d, 2 b# C  r& E! t
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
# h* ?: h& U, }2 c  |1 e9 `姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?0 k) b7 w$ [# G( B( m% ]3 Y4 x
脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
) j  o8 C) h! _& A* y2 J因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
: x9 K6 ?1 y/ d' U有心, 血已止..
' n& G( R7 I$ |" [" a9 J' ~9 v但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)# n4 j- }& t3 g" u3 ?
好痕6 o9 Z5 ]( V! A$ Q4 Q# W

9 v: m( @9 _) X( h% _  A  dps. 支野買o左我$8x 好貴6 m. w1 `6 y/ u
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
. s/ w4 m* E# \# O( x4 p4 {" w. `3 p
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
7 `) i; j$ h8 Z) Y- v
0 W/ c( v. G$ p; t6 t( c[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
, [& y. B2 r) [4 z- s9 |, d( ~- I
係用手指渣上去 % D% C6 ~, K% I: X% K- N& w
吉就唔係好吉 8 k; s# v- u0 W+ B
但冇o左...著under時會好睇d, ; L: [, _5 Y7 X4 h0 c0 ~/ W/ z+ c3 t9 o
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
( G- Q  U# C8 J8 _" O, G2 R" i生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   3 K9 }2 n3 H4 ]/ p. }: ^, [

. @6 r) i' s2 R+ I# `6 r生返出來時好吉的吧~
7 n2 Y. C' G) }4 M9 ?
咁又唔係太吉咋喎...
% V. s+ f3 C7 i0 J: D  n我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   
+ s2 R6 j  r% _& F, P好恐怖咁喎....
1 m5 G) ]: _) Q- e, F
係超恐佈...

It's terrible!" ?1 d  d# V* G* h5 R
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   7 y9 T( R1 p) q  }% [0 n0 s
咁d Pat Pat毛點脫好
7 _: e6 }; ?" @! H+ H2 ]- L% e
: t/ V! D5 f3 {0 F4 ^# V( s4 Y8 O
用脫毛機吧

謝謝分享!!

最近訪問的版塊