嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大出血...瘦腿及激光脫毛

大出血...瘦腿及激光脫毛

今天去試做瘦小腿療程...4 r, B% L3 g2 L7 M+ f
結果被成功推銷了瘦腿同激光脫毛...
, m' g" Z+ s5 F; c* H好肉赤啊!!!!!

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
用咗幾錢ar?

下您用邊間?? 我而家都搵間平正既報價

脫全腿要$10,000...

又會肯俾男仔去做既?
+ z  \- ~! C& o/ s定係你係cd咁去做?7 L/ x) f0 S# x8 I1 n
不過做完一定好靚

回復 5# iamafraid 的帖子

不是啊, 其實而家有好多「男士脫毛」- s3 X4 |5 \' Y" ~  J
個姐姐話男士腳毛粗一點所以比較貴 =.=
; [, \, B  f( u/ z7 F不過老實說男士美容價錢一般比較貴...

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-18 01:10 發表   
8 X: z9 M( Z$ g5 E2 e8 r不是啊, 其實而家有好多「男士脫毛」
, K3 [# j* A8 ]/ I  @& n( Q個姐姐話男士腳毛粗一點所以比較貴 =.=% P  Y; F. L- ~/ E: u
不過老實說男士美容價錢一般比較貴...
& m$ S, g, w- j  H" e/ Q
! P6 K$ Q- d1 s6 U我想做面部護理 (因為塊面太乾, 毛孔大, 而且有暗瘡疤等好多問題...(真係搞到我唔想照鏡架!))
; x; v. X4 g# |0 J知唔知有邊度可以做到(而且又比較可靠)# R- J6 N& c- V6 ~) X  w# ]
一般需要幾多錢?

全腿脫毛一萬差不多了

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-18 00:03 發表   5 f( p1 P$ i- X9 b
今天去試做瘦小腿療程...
/ |9 R: G$ u7 L% Y  C結果被成功推銷了瘦腿同激光脫毛..., F0 h- x( W2 [6 f1 V3 W' s2 A
好肉赤啊!!!!!   
$ r4 {6 ?7 d, E, b: r7 P  w
. h/ m8 Z8 f( r3 e
瘦小腿係邊間呀?& ^4 d7 Y0 e: x8 K
幾錢?
9 ?) L. V, h" v) k+ L瘦唔瘦到要報告哦
* a1 Q  E! R  ]9 W& z$ `小妹都很想瘦腿

一萬蚊唔係問題,最麻煩係要幾個月又話去一次.............4 U' F8 C5 f1 ]6 j/ ~' V, ?
做到冇為止= =

10000蚊又真係貴左d既=,=

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-7-18 11:06 發表   
7 I5 d9 s% b+ d% F+ D8 S一萬蚊唔係問題,最麻煩係要幾個月又話去一次.............
7 x0 Z( q8 v# U' ]做到冇為止= =
3 }* s* t. g, {- w' [+ S& Z9 y" i+ M$ k  R, l
同意) u8 F  a8 V5 x, V2 m
一萬可以除晒 d 毛都, 以後唔洗為毛毛而煩, 其實都抵1 M& I/ ?2 M; z" b* D1 G0 {4 z
只係久不久又要去做一次......

回復 7# iamafraid 的帖子

好似有個甚麼碳吸收FACIAL專門針對毛孔粗大+ S/ Z. Q5 P+ M6 l
至於價錢就未有研究...) p0 y! _: a& H0 e* x1 e1 S0 p( e
不過其實上網已經有好多資料, 只怕聲譽問題啊~

回復 9# ☆↗天使娜↘★ 的帖子

瘦小腿那裡我有點擔心效果未必會好...7 t9 H% c& {5 b4 O% |! }
我唔會公開那間美容所, 不會賣廣告啊; g* R- ]: P' L" ]& }
你想知多點可以PM我~

$$$10K,  you are very rich ar...

回復 15# lucylyan 的帖子

有得做廿四個月分期... 感覺上沒有那麼心痛...

算吧啦! 都係勤力d自己攪掂算了! 早排心儀姐有講過
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

add我MSN啦大家

引用:
原帖由 trista 於 18-7-2010 22:19 發表   , y( R2 K  n+ G4 n, V" [
好似有個甚麼碳吸收FACIAL專門針對毛孔粗大
- O! }1 `1 J  c至於價錢就未有研究...
5 a3 q1 z5 O. B# R7 _9 ^. n  不過其實上網已經有好多資料, 只怕聲譽問題啊~
8 M' ]7 ^/ Y5 |
是碳激  另外彩光可以美白去班  微針收毛孔    等等

引用:
原帖由 trista 於 18-7-2010 23:02 發表   
8 ]7 }" m( ?* M3 |有得做廿四個月分期... 感覺上沒有那麼心痛...
; @  M4 M- {( w
你就好囉 我下下科現呀  唔使個個月等(而)媽

最近訪問的版塊