嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Heels 聲明 : 大家留意

唔~~高人大會,不過人怕出名豬怕肥呢過係硬道理,announcement都無咩問題既
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:34 發表   
6 t! L; w0 W9 p佢唔會再有機會貼圖
- ~' i5 c5 n+ X, B除非......
/ V" g$ s$ m3 t) S9 A* p3 t6 J

9 H2 m' C# O5 y6 u/ Y8 g/ j除非乜呢
+ L- c3 B( Y4 U4 q3 J) U
, b. \* l6 P8 p你乜嘢咗佢呀, 雷霆手段呀, 多謝多謝, 感激感激
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

這年頭啥樣的人都有

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 12:42 AM 發表   
+ V3 p! J# N6 n8 C( v6 d# \7 m4 T; @3 [) A. ?* m; u4 `- k
6 v; g3 `7 l7 ]  b) X' T
除非乜呢 * J2 l! @! |+ n: E. {& p! J' L1 A
( |  B7 F- `8 k' s" d
你乜嘢咗佢呀, 雷霆手段呀, 多謝多謝, 感激感激
無野既
3 p. ?2 d# l' r, p見佢咁俾面
# {* d5 H, R% }2 a我咪禮上往來
* [' j% s% V+ i/ Q請佢食1000個鐘皇家飯
9 d$ t; r3 Z) d# i0 s9 l3 @+ @* E咁囉
YV3S1E117XC050141

人都有A貨
& Y* u& u) t4 E% u+ }- C+ C: U% q! \) A8 L, @6 W. q& q+ E$ j" ]
真係第一次聽到

依家諗緊好唔好向佢開刀了結佢
3 g* G. m! E2 H3 r6 h0 i各位點睇?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:58 發表   3 K  {3 _3 s0 Y1 Z
依家諗緊好唔好向佢開刀了結佢
# W8 x7 c9 Y  J各位點睇?
" p! ~. S' j2 p5 h# Y% `
! @) X3 t( i. V( P" Q. g& ^$ E論壇管理我唔熟, 你哋作主啦, 點都支持, 感激感激.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 00:58 發表   9 E8 p8 [' j! E' U" u
依家諗緊好唔好向佢開刀了結佢6 @5 @! b) E% ?. q
各位點睇?
' t4 C3 k1 }1 s& Q6 Y- j6 q) w% t- i$ l: K/ d/ Q
偷圖係嚴重罪行, 但是否先警告 再犯才一刀會好dd呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:16 AM 發表   + P3 I/ L/ z4 \( [$ l, U

5 `+ M  Y. [. a$ m' [. A7 f
! K, J  ]) R1 U2 m5 P 偷圖係嚴重罪行, 但是否先警告 再犯才一刀會好dd呢?
本帖隱藏的內容需要積分高於 100 才可瀏覽
* I' h+ B5 W) H# ?
7 Y3 C7 _2 d! h* V1 r

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:16 發表   9 R9 G! T- b& j: D4 w

6 H: y* e0 ~" `1 ?4 r4 W* ]& ]9 u( W% C6 g9 T
偷圖係嚴重罪行, 但是否先警告 再犯才一刀會好dd呢?
* Y1 Q7 G. [+ g; l+ d8 {
6 Q( z7 c, O- x. E' O5 a7 {( f
佢無係到偷我啲圖, 主要係 set 到個 account 同我似層層, 無論user名, email, 頭像.
3 M1 a8 M3 h  ~
+ |0 Z; T6 g' j8 N7 y* G( ~我唔想有人上當入我數, 所以一定要澄清.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-24 01:24 發表   " S8 k7 x! ]2 F; h6 u9 G

# a% H' W" C! \- R" P" G
: o0 |% f. J  u佢無係到偷我啲圖, 主要係 set 到個 account 同我似層層, 無論user名, email, 頭像.  A. m" v" F# v0 e  ~( n1 j. M
; \% _/ V" b8 |- G* r7 K
我唔想有人上當入我數, 所以一定要澄清.
7 }: U  H/ N1 U  v+ C0 T; T4 Z. D0 d1 B6 }! a) [
個人覺得如果連E-Mail都一樣這是有心的呢! 但是否惡意, 定抑或慕名而來, 還是了解一0下吧! 澄清當然有這必要! 但同樣喜歡High Heel亦有其權利, 看看可不請他改名吧!; o( [7 r/ u; ~+ x0 g

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-24 01:24 發表   
# D" o2 `- R) M+ I+ R" K/ v+ I**** 本內容被作者隱藏 *****
8 d8 h. Q8 R* ?& D! |& P7 f$ b3 y5 g  q& y8 Q
既然...証據確鑿手起刀落! 推出午門吧!.........阿門

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:30 發表   4 x& p: b) p) h* p0 X$ m0 G1 i
! S5 k% M. `+ Q: k) V
: w8 n) T& A1 e5 {/ @
個人覺得如果連E-Mail都一樣這是有心的呢! 但是否惡意, 定抑或慕名而來, 還是了解一0下吧! 澄清當然有這必要! 但同樣喜歡High Heel亦有其權利, 看看可不請他改名吧!
; y' y# V) ^5 C
0 W) C9 Z  N6 b+ D9 J' j- S- ?

! P% @' e$ z8 H1 y0 ^0 s我有xocat/timway account, 又係iamonheel, 佢又係 ...2010, + ^+ e" s" S/ J7 C4 A
係xocat/timway 同佢打過招呼, 舉報過版主, 當然無反應,
1 I9 w6 ~6 R5 c6 Y' e5 z$ F點知踩到過嚟 CDTV, 當呢道係散仔館, 無規無矩.
- ]' ?" N6 C* L. A- Q* R& A8 t$ t+ z. h: ?- |

5 T0 y# y; W* y2 O1 X% F  }
: e, P0 @$ N, o& Y1 \# o
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-24 01:30 發表   
: b: s  G  P  T5 _& ~2 d/ v' G4 s3 j, T+ r2 Q2 J
/ h1 x# Z1 f! y6 T! a4 @
個人覺得如果連E-Mail都一樣這是有心的呢! 但是否惡意, 定抑或慕名而來, 還是了解一0下吧! 澄清當然有這必要! 但同樣喜歡High Heel亦有其權利, 看看可不請他改名吧!9 W) a' @0 R8 c2 q/ Q+ Y
5 l; v  w: I' ~: v3 r5 [1 `4 _
+ U0 N. H+ G% l
“E-Mail都一樣這是有心的呢!”
& s7 Y$ W0 X+ n9 P( ]& W
6 z9 g: X+ r  C4 R% c要入人以罪 , 必須要有確切証據 , 估唔到, 現在也有 “莫須有” 罪名: H% |' a+ _7 B$ P( j
, 何嘗不是很多人同名 ,1 x0 J& |( F$ W( G  [0 f% b8 m
emal account 會以Monica_001, 002 , 或_xxx 等6 |% m/ |5 d4 ]
唔通有人叫 Monica, 之後所有人也不可用此名作為名稱或E-Mail- q* L4 e8 M8 i+ @3 d" _) f
何嘗不是很多人同名* q# n: n* G9 r* U! [# `' G
特首叫曾蔭權 , 唔通叫人改名, 唔可以叫做曾蔭權 ,
1 H6 y: A3 t3 v8 O% ~& q因為名字類似 , 容易引起誤導(misleading)! }% G- p1 |" C/ r  u

4 `& O# |7 f( C/ B: \有罪 - 罪犯何條 , 要通告天下 , 否則會變成一言堂 ,
; w0 g5 Q2 J5 f, a1 l, u        這跟極權統治有何分別 ???
. P$ C! j9 y, e  [2 t8 G        這跟23條有何分別

同名要看情況啊,
4 D# N3 D. y5 n像Monica是很通俗的名字,很多人會用,
% g1 S: V# U# X+ C. E但是樓主的名子,一看就知道它的意思(組合而來),就算喜歡這個意思,也可以改一些並用不同的組合方式,而且id本來就是先註冊的人有權利,也許此人也是如此構思id的組合方式,但後到本來就該尊重前者,不可混淆,這在商標官司也常見到,5 _2 Z$ e# u' c$ H, z
例如我的id(ameifule),前面的amei大家一看就知道,應該也很多人使用,但是後面的fule就只有我知道它的意思,別人可能會用****amei或amei****,但是如果ameifule****,我也會和樓主有一樣的想法,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

但是樓主的名子,一看就知道它的意思(組合而來),就算喜歡這個意思,也可以改一些並用不同的組合方式,而且id本來就是先註冊的人有權利,也許此人也是如此構思id的組合方式,但後到本來就該尊重前者,不可混淆,這在商標官司也常見到- n% S7 I* K" ]7 E* J$ u
" K- x( V" n* k' K
現在香港id 製度下, 所有人也可同名同姓 , 姓是由父或母傳下 , 7 c. G* y( V& M' Z+ u- _2 `  w6 F
名是由父或母改的 , 只是身份証上加上(xx)作記錄與其他人不同
* d9 P, d4 h+ l5 f$ G# b, k這是不關尊重前者或其他人,6 O2 W/ ?2 @, b( i% n7 c# d) m
# h7 X2 d, [1 A, ?& }
唔通特首叫曾蔭權 , 唔通叫人改名, 唔可以叫做曾蔭: q. e* {4 S5 _0 O; j1 o# n" w
難道可說叫曾蔭權就是先註冊的人獨有權利# ]) P8 p, I9 l% B0 T0 |
邊個名先  , 邊個名後 , 唔重要( S2 f' X4 y/ Z! Q0 W/ V
因為先後不是問題
% @* `6 j, s* [9 ~4 \9 O
2 f4 u5 c+ f4 R7 b6 b; n; M5 U( Y[ 本帖最後由 hotgirls 於 2010-9-28 09:51 編輯 ]