嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

激素治療報告, 盡量詳盡記錄 2/12 更新

回復 79# treesang 的帖子

其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
: {4 L5 D" ~' V/ F張電腦飛寫23.5
6 D* h* B( o) m7 M3 F& E  [
5 l4 I. h$ ~, p! d5 p" I$ t& p小咗雄性激素, 新陳代謝減慢- \4 f5 \8 c7 m; T. \
梗係會肥咗# Q0 o  D5 z% M% c
我諗好多mtf都唔想
9 v9 N- Y* w+ a2 B" T! F! z; U9 }/ m, b' N# p3 L1 d2 U: c" J

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 78# 變裝家務奴 的帖子

我當然知腰臀比先重要. c: t/ ^: d/ T1 N* l4 L8 ~
但就算我冇左個肚腩4 w; `) d5 }; f4 s& J1 S/ m8 R
都有31-32寸腰
: n+ f% H3 P$ \. g7 `; o* j& l) o要有靚腰團比就要40吋巨躉

直接去切左兩個蛋,願望好快實現。

睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我係逐條清哂毛,都係頭髮到耳仔,都係畀人叫小姐,有次成堆小朋友過黎叫我係咪姐姐)" k2 j% D  b( g+ {0 R
因為我哥經常借我電腦睇咸網,
* S8 A& ~5 L6 Z( p9 S不過講番,食藥唔可以斷,否則問題很多$ O9 G. a; e: V3 e! D
% Y4 A& R' e8 V  y8 ?4 i/ R/ n
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   
) V0 `- r4 d6 K1 E; v睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
  a# V' {) y! M! T" G: k" P
基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停

引用:
原帖由 treesang 於 2018-9-27 23:42 發表   ; b$ S9 K4 A  B" M% r( E
" a  B7 P  S4 Q7 |4 r/ O
基本上無乜可能,就算你食的藥係醫生開,臨做手術都一定要停
9 f" m7 v$ E* E
我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用
1 B- O# x3 {  y- C! `: ]我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
朝比內 莉香

161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛! D7 {$ M" Q4 G8 j0 g/ J0 [" x
, i# R# K& g& J* K& W) b( J
引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-27 22:12 發表   
  d! q4 D9 }& b% k6 c7 e其實我最近有磅過, 變咗61.7kg
! Q0 C( X* P  t- k" `3 U( l; X張電腦飛寫23.5
( j" \: \5 T" s$ ], n  _# g4 v3 D% \2 |3 H" n2 _
小咗雄性激素, 新陳代謝減慢
$ Q* U1 p- u/ P" Z# Y* }' {& K; {梗係會肥咗) P- n1 \6 G! ?! `1 o
我諗好多mtf都唔想

引用:
原帖由 espial 於 2018-9-28 09:32 發表   ' y$ X( P& ^, q8 S/ W
161冇肚腩都成31吋,其實你話自己似女仔果陣有a冇少少心虛3 b6 G% b: Q5 k
' M2 j% C6 D3 I4 n5 A- h; f
  bmi先係重點! `+ h; C% w) s1 Q& n" ]
引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 00:33 發表   ' V6 x  G, ?' T* E
& n# n% T5 A3 U
我做過手術(其他), 術前當然乜藥都停,防止影響麻醉藥作用7 F7 J/ M9 l) P2 L. |. A
我既意思係如果食開藥,無心變,就唔好食,否則好多問題(包括我)
' a+ c! C- U2 g) n+ ^
如果食藥,變性係出於變裝的話,叫佢地返去諗清楚把la

回復 88# treesang 的帖子

我都係為佢好,身型比例真係冇所謂,健康就ok啦。但行得呢條路仲要自我感覺太良好會出事,做左小醜都唔知咋。真係睇到我打冷震% h: a5 O* F4 X, v
# K" L3 l! `$ ~! K* H

變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂& E4 S7 v, j% ~0 p4 J

% z; f! P' c  F[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:43 編輯 ]
朝比內 莉香

回復 86# ahbee9603 的帖子

從來都唔係為左變裝而用藥
3 \; _( q3 q/ T/ w: O+ ~8 q只係想整走下身嗰樣異物% G# `3 h5 G) D) @& c$ M
從來冇諗過做尤物或者搵人養
( m8 z6 C( v- c3 u- V% c5 N4 f所以根本冇需要放相7 u+ @9 ^! j6 ~# o/ O8 U7 P2 r
1 g/ y3 I- v, J4 I! E1 e( z
而且我都男仔頭, 又鍾意女人) ]  I3 Y, W1 c& x+ G: e8 L. F
除左想留長啲頭髮之外
6 e  A) a  ]) d做完手術繼續男人裝絕對ok
# X0 q4 E9 H; a8 O' ]而且條街大把妙齡少女都係牛記笠記& P% E! ^& V8 \
咪又係靚女一名1 V% V. f1 h4 O+ Z7 j. a
我就唔會因為我著男人衫覺得自己唔係女人囉( g0 h; W) e, U( t/ x
# h" a  E6 M2 s9 \3 H2 k
再講, 真女人都燕瘦環肥, 有靚有醜
3 V( S8 A9 Q$ e/ t! E; I; [0 W2 J使乜同啲無聊人一般見識
6 U0 h$ B, e8 T7 e7 B
& F7 {; J/ a" t[ 本帖最後由 humenfemme 於 2018-9-28 20:49 編輯 ]

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-27 23:01 發表   
* Q8 Z) p8 i7 S% Q睇到呢篇嘢,我突發諗起7年前日子都差不多,唯獨係無睇醫生,食左1年藥,日日照鏡睇到自已既變化,雖然下面多左啲野,但感覺好實在,回到家裡,討厭既哥哥突然問我點解近來個樣變左,諗起啲女優(我 ...
" }( v6 h7 M; H5 ~9 N/ G2 T自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?

不如影幾張分享下

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   
0 b5 X1 Y4 M. {6 [% x: Y9 y0 ]8 Q% s& M: S
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
- O$ u$ \+ l6 ?呢樣野,就睇你點食,幾時食同埋食左幾多la

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-9-28 20:16 發表   
8 `) b( X7 p8 g變裝還變裝,同變性其實無直接關係 切左又著番男裝,切黎做咩😂
# n9 c& f# G2 \  |% B* Q* C遺憾的係真係有人因為女裝而走去變性
: L3 \. J" I  O: t3 Z至於切左又著番男裝果d

回復 50# flashgood 的帖子

我食緊都有這情況

引用:
原帖由 humenfemme 於 2018-9-28 20:46 發表   
) A5 h$ \' a8 a3 ~9 ?$ H+ X從來都唔係為左變裝而用藥
( w; L5 n; y+ |! ^4 z. x只係想整走下身嗰樣異物# D9 j1 f4 y# H3 I  F
從來冇諗過做尤物或者搵人養
; ^3 f* W  L7 y/ J( o所以根本冇需要放相/ ~/ l/ k& ~) T9 N4 b
# b+ |9 U5 v+ C
而且我都男仔頭, 又鍾意女人
" e1 q% D% u$ e8 p$ h, N除左想留長啲頭髮之外$ i7 U9 y  e2 Z% x
做完手術繼續男人裝絕對ok
- k, Y9 A; t" {2 E& r- N6 G而且條 ...
* q. ]) ?7 C5 ?( k& q+ Q
自知道自已係ts之後,好似有一種第六感覺醒,我們背負了作為女人既思想出發,亦知男人如何男性角度看待事物(特別女人和性)
/ ?" O% O& L" g人既敏銳度,感性,知性,警覺性高左,同時理性低左,
2 f) ^  A6 v# t, x: u不過因為知道而不會介意,反正這條路,無論切與不切,用藥那天開始就回不了去
朝比內 莉香

引用:
原帖由 Jany 於 2018-9-28 20:51 發表   : G0 X5 U) f6 ]% W
7 \; ?& y) r: M6 g7 G- l
自己食仲要得1年...個樣變化有幾大?
8 i: x6 S# K& ?$ C6 \
如果只講樣,* G1 X' D+ n2 ~
臉型尖左(因為肌肉紋理開始隨荷爾蒙變化) ,
' X9 i  d  [8 j7 p+ l皮膚白左(可能體內酸性增加左,敏感度高左,所以整親會痛左,但因為本身沒有女性對痛楚基本抗性,未必增加太多腦內酚抗痛)
# e+ y, @! F$ @! f$ }) z- D8 |8 e的確氣力少左(肌肉力度難集中), w' T( X  j6 ~
盤骨會增生(如青春期服)
  a% @7 [6 K0 F* l1 ^2 D% b; W權骨位會增生. e0 G. C! h5 w% e) R" L: X! t5 c
細佬會縮到得5cm, 左右(但勃起收就唔係啦) 0 d, J8 O2 Y& D+ h' A4 B/ c
頭髮會增加,容易生長,就算剪到陸軍裝; N# b5 b8 t6 j( E; j$ k
半年後都會長到落肩(最長去到腰)0 I* o7 H. c3 |/ O
以上因人而異
朝比內 莉香

回復 96# atr182 的帖子

我食左成十一個月啦,仍然會有時痛有時痕,有問過其它女生,只係話係正常,但係持續幾耐就未知

回復 99# flashgood 的帖子

乳頭而家超敏感
9 n- J. k% a: a" L掂到少少就已經好覺5 j" I9 Q5 F, r) B1 _
戴胸圍真係有其必要