嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Recommend Hotel....? 

Recommend Hotel....? 

請問在九龍區有否酒店介紹,方便用來變裝,最好有兩層出口不易被酒店的Security發現....Thanks
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我不熟香港酒店, 但便宜的, 會多大陸團, 6 v% A- }' ~- H* v- [4 i/ M7 m
0 F4 `+ L6 B3 P: W2 g
"有兩層出口不易被酒店的Security發現" <---- 不明白, 想從後門或偏門出入嗎, 就算你見唔到食蕉, 食蕉都可以從cctv見到你喎, 不要鴕鳥政策喇.....
7 _* \  E1 b, O  ]2 X: L2 J: T
' d% S; \! y5 q& `, @: s試時鐘酒店吧, keeper 都見慣光怪陸離, 又唔洗身份証登記, 比低錢就唔理你
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表   6 T/ f$ [3 J5 H+ \. X
Thanks, you're right.....however, I just concerning how I can go back to hotel.....because of the security guard may ask for details while I (wearing as women) go back....(-_||
" u+ M( D) L' ^: s) g' P) M4 R/ |3 W1 N9 r- u
5 F/ k! d0 O& o$ d& f  Y
你係咪担心當你以一個穿得火辣辣嘅靚女形象返酒店時會俾實Q以為你係妓女而唔俾你上樓呢?係嘅話就試下唔好着得咁sexy lo。

Not a beauty, so, No sexy la....ha ha

Sorry, 我真係諗起 國產凌凌漆 麗晶大賓館 有陀地
9 ?) @$ y" X3 Q& b4 W7 }+ I- b& J% O4 a
5 k/ _  d/ s* s- W
Sorry Sorry
. q# a2 I* ?' x- d; \- ~' L1 X
, {9 [" `; d) P9 l[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-9-14 12:29 編輯 ]
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 11:05 發表     z) C' M6 X6 l6 [
  c) q2 l! B4 D* P2 w其實D實Q哥哥會問咩架?) h2 Q  {1 ?0 {( |
不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-14 12:33 PM 發表   
" s; M4 V* [' i/ w# [4 [* G. I8 L
+ G' U9 W7 u" L) g. m3 z; o- b其實D實Q哥哥會問咩架?
" i# p5 W; d+ n6 L6 n2 t9 }( O1 J不如你驚下行行下街比差人叔叔查身份證吧
日間既話4 ?6 n! y* V9 z' B1 i1 U/ T6 x
你唔係閃閃縮縮% b4 g" \1 r. r' A
通常都唔會俾龜逗既
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-14 12:36 發表   
/ [# `& i/ x9 K: Y4 N* g3 P. A日間既話
6 R' ]( d( H( m0 i你唔係閃閃縮縮+ _  u1 W2 N6 k* W+ I5 w
通常都唔會俾龜逗既
3 h$ [% }7 x$ L[偵探mode]
9 {1 G1 l9 T4 }' w. F$ i: _: ]樓主驚返酒店時會比實Q哥哥問6 I7 f2 C/ S7 ^- d% f
係咪因為樓主覺得自己變裝後會惹人注目及懷疑先咁諗?* o  V3 L( R' K- }$ j3 j0 d; s
所以出街亦會有可能會比差人叔叔問話, u  h' E8 }8 S- r) y& y+ k
[/偵探mode]

如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~

引用:
原帖由 bugs 於 2010-9-14 13:00 發表   3 y) J$ U) H9 Y* ]8 A0 P4 ]3 P
如果D食蕉見到妳着得有些古怪,可能會查實你身份,咁就穿了~
$ ~5 M7 U  L6 e. t; `雖然我未出過街+ E) ~" j3 `  \, V) i( Z
不過我覺得出街就自然大方點9 f. i* E: `$ {+ C
別標奇立異旁人是不會理會你CD的

如酒店有則門就可以靜靜地出入,起碼可以有位走啦….

其實,一般酒店就算一個出口
) [, ~: @! A6 G1 N, _# M平時都一千幾百人出入
7 [, G/ x0 R: B* ?% J& NSecurity都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳
( a3 S, l, v7 [3 S2 H7 y5 `妳要知道酒店。。。好多種人
# k3 w! i4 ~8 {; ^, Y3 U, c& `6 }2 L5 i3 B4 B( \/ ]
我都試過係酒店著suit出街、夜晚落seven買beer+ ~  r" A# z$ c7 y: u' j9 l' |
搭lift有幾個其他人一齊、seven又見到人
6 a3 ~* Q" ^8 G, g, z無問題wor
1 @7 y  f# v9 L7 |7 p& k
  ^8 V: _% B8 A9 D我試過著和服加白假髮同上智冬季出街都無事   o, \7 H9 I4 n0 J+ v, T
香港地、真係無人理
5 c% y7 B, E7 S; ]
% l- H9 t$ p) j$ P回問題4 s5 Q+ O* |/ P9 @- |2 ^# {: F! Y
有兩個exit幾酒店好多,因為佢地會分幾層搞buffet同coffee shop
0 K) V+ o5 t6 _# j+ H1 y有d有平台駁商場出口
, G" \9 i. m  z7 \# r8 A% \- W7 t: |% `/ p1 W

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-9-14 20:38 發表   
! S  G$ z  ~0 x) E8 A% c其實,一般酒店就算一個出口6 E1 J4 I9 l1 ~# f% o& N; {0 f- j. M
平時都一千幾百人出入9 N) U" M1 m$ I, d
Security都幾更,同一個保安見到妳cd前後個樣都未必理妳2 B9 b& k" ~- x2 o
妳要知道酒店。。。好多種人% J1 u1 T; X% {
0 I9 F" f8 ^: P1 ^) b8 ?2 o9 J
我都試過係酒店著shut出街、夜晚落seven買beer
* Z7 L0 R' f( f, P! D搭lift有幾個其他人一齊 ...
: S1 O. _( S. I0 C* Y
紫儀姐真係好有經驗

回復 1# bugs 的帖子

如果驚污糟嘅可以去維多利亞酒店試下, 不過嗰度要過夜, / `$ m: s' m' n* x$ `( G
如果唔想過夜嘅話可以試下亞皆老街麥當勞隔樓上嘅黑天鵝賓館, 2 `' S9 p4 j- n4 W" {4 G/ K$ `
至於時鐘酒店小妹就未試過, 因為比較污糟所以唔敢入

以小妹所知, 維多利亞&百佳都可以唔駛諗啦! 因為佢地係唔會將房間租比單身男及女, 兩男或兩女! 要爆房只可以租比一男一女去Happy! 如果去d冇咁出名0既我就唔知租唔租Lu!$ J( }4 N% l6 [0 _
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉7 t3 V* y- k: n1 T. w2 p3 B
舊區(如土瓜灣)好平租
/ h7 E3 N. s; ~又咩人都有(國籍)冇人理你地
% X( [8 M: I; M3 G" Y又冇食蕉
% V5 S1 W9 H6 h& x: z# I' g夜晚又冇咩人

引用:
原帖由 wadee 於 2010-9-14 23:27 發表   
- u$ Z4 F: I6 x$ d+ w" w0 {1 |幾個CD朋友一齊長租一個住宅單位咪得囉
% s6 g$ Y( n' x/ r9 l舊區(如土瓜灣)好平租
; j3 s5 _1 S9 }: [- T又咩人都有(國籍)冇人理你地1 A3 J' J* G0 |3 M7 h+ v6 A$ J
又冇食蕉
- c( m2 N1 ^$ ]夜晚又冇咩人
0 F: v( x7 C! e4 b
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-15 05:53 發表   
6 k/ N& s* t. u0 ?5 I) ~+ K5 ~( g' e9 \& r
土瓜灣, Hunghom一帶的舊區的確係好選擇,2000幾蚊已有交易! 但係分配可能有技術上問題, 之前呢個Topic同心儀妹等亦商討過! 不過無再跟進此話題而已!
/ Y9 O9 g5 D* r6 n- c/ [+ e如果我租只是用來放東西$ ]( R, X/ z- y5 q) x
我可接受的範圍是$300左右
1 S4 |! F: q7 C9 H+ l. c那就要很多人租了! ?7 k/ s2 g- S' u
多人又怕有麻煩事發生
! k! z2 G9 X& [+ G& b所以...

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-15 10:09 發表   
# z" @- |1 R- c; ^# \
" Z# Z: D% ^, k1 b$ W4 s$ J3 T* [如果我租只是用來放東西9 \  m/ J- x! V7 T3 [
我可接受的範圍是$300左右- j# Q0 M. R3 V9 e3 O- |: {+ m1 i
那就要很多人租了  h$ K: g1 e7 R3 D
多人又怕有麻煩事發生
, E1 Z) S! C; J! d! \7 A% {所以...
) Y% @& |, g' m2 c5 s; R& y4 d1 X( W! y' z" M
呢啲嘢開頭個個雄心壯志, 整整吓唔肯交租, 地方又無人打理, 烏烟瘴氣, 你啲貨分分鐘比人, 多數散band收場, 連frd都無得做

最近訪問的版塊