嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   * N" _% h* U8 P2 m) P
8 I3 L7 v, E$ H4 K$ c0 L) ?$ V3 N% L& _
1 ?  Q3 E% R0 Y* J8 T$ S. b
我訓覺果陣都係!9 j6 S  S/ H! z: t1 \2 v' b) k
yeah!give me 5
  d* p* r7 s6 Q1 @+ h' wAngela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   
+ f" f  ~4 o/ u& ~# R5 u) y
/ d  [- O$ z$ W+ aAngela姐姐自爆了@@
; L! Q4 P( t9 I  W3 Q 講之麻...又唔係自貼
. D7 X" Q1 `3 }) G; J7 d5 _
  ?8 B3 _2 B# M1 Y# A, e# G 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
7 x7 r% o) \, g6 n0 e蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   8 l7 B) ]  c1 H
0 x& R: w1 _3 P4 T# s
由細到大我係屋企都係唔著架啦' q2 @+ j) F5 x7 _5 ~
有咩咁可愛呢XD
% N$ b  s: G; f( [* N; \7 Q" ^我又要心儀唔著底褲交收
+ @5 X0 d9 {5 ?) x& Z- X3 x3 ~) AXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   ; z) j4 o* x9 f# i5 B4 \2 O
3 r" C4 y! ~& R/ Q+ A1 t2 w# u3 ?
講之麻...又唔係自貼
/ o* }5 F2 J( e5 N/ C+ ?( ?6 }2 U6 U  j8 Z
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架# U6 u2 T6 [4 ]) W& G
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
. O  Y/ |" G& P* K* L3 T5 o* M* ?9 |* M' a" N, F& ?% e, k
裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   & }  `% y' l) ]% f
# z/ v# P8 o; {2 B/ o6 D6 i
講之麻...又唔係自貼3 x" j6 v4 L/ s2 t

; T5 i9 S0 n/ F* c2 }! s( P) { 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
+ V  Z3 S& j7 j0 N蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
0 G( w+ z5 t5 S/ h
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   
# ?7 }; M; R0 y' m6 {1 _1 W' X9 s/ \
我又要心儀唔著底褲交收. J$ [- A" A# v, U) f, P
XDD
) r. a' I& f9 n7 H$ r4 S' ^/ B睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!  N9 i1 K6 v3 i0 x; h
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表   7 r6 U" x5 S' t9 V

+ r& L9 T9 l( q8 T" z& @2 [3 B  P
5 A2 R. P4 C$ X8 t5 _心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
  R# ?6 l. }" J$ }% y  E% [- k2 _
: j) i- t) W8 P) Xw...其實你係誤信某門講ge o野... XD!2 D, K/ g) i% |; y- S
* K  o2 m) Q$ ~( r: m5 U
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   
% I2 ^8 _5 @  c3 v$ Y4 v6 O, j. F
# e+ F2 i- D0 u0 K 講之麻...又唔係自貼! P: t. R1 x5 `2 q6 e& }& ?& k

T& O' I; r7 E9 R  \ 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
  c. A+ N) d7 Y0 }) z& r蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
# c+ Y1 }% S9 {- n( ?

- _+ u9 @; v& F8 Q! h& ]最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)

最近訪問的版塊