嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
) j& Z6 b$ }6 m$ k% a明白了。- |+ }' N3 U8 L/ J; d! I

a0 r4 {& M- m/ p5 B1 a) X; R5 pLtti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。+ G* T* E0 S4 b$ o. M
' n: W1 y% c: t4 S6 V4 Z/ B+ Q
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
% f1 w. y& E+ ?2 N  ]
己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   6 W2 K6 U1 `* I, M9 E
8 }; k& s. t( ]% _: N
no,是佢話我要離家出走
, W2 w$ n/ \$ P/ p! h. u仔都可以唔要? 2 I/ T# i/ d7 t# k
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協- p5 z$ h  w8 p- f/ ]5 s7 F4 L
真係要CD真係要過女性生活既
; W4 W1 ^& \0 g! d+ A) G咪早D出黎搵野做搬出去囉3 E; v; Y8 J3 F, T4 W
不過你都係睇左醫生先. z  s3 I, |; q$ k, E
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
( q3 v) [, M8 q/ N) T5 N7 m
! b5 B% L) V) t( ]& C9 C4 V. D/ Y仔都可以唔要? 9 A' i: z! h! N# v. x
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協* C2 {( \: f$ \4 ~; p2 V4 l7 L
真係要CD真係要過女性生活既
- J/ I( _8 x( |. n1 N* u8 x咪早D出黎搵野做搬出去囉
1 v( z) s% m- ?3 r不過你都係睇左醫生先
; e: }# L* o5 \  D5 q" _( T自已亂咁食唔太好
, g2 Q# h4 V. _* H  N8 E
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
" G8 _/ _9 i$ m- R; i& I. ^. L* H6 r0 l- H, z
我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
5 A7 y+ J( j  Q0 h- T
呢樣野我無經驗
* A' W4 @+ y- {) J( \, }或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   % y, N: x3 d& R4 v' u: k' S# ^
i feel so helpless. /_\
8 i/ H/ z+ c/ b- J又唔可以咁講既~~~
  R* }0 f2 E5 n) K! P* V6 @作為新相識既網友, 可以講既都講左
, h1 V4 n2 v! P( z# e
1 @+ R: m  Z+ M% U我再簡單d講
3 K8 S/ l0 ]' C0 _$ g既然兩樣野唔可以放埋一齊. [8 l( n' @% `6 M9 i
何不考慮先避其鋒, 再分開放/ [2 X" I; D) s
這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   & p& x1 k- U( z0 m6 \

+ h8 h' N* z% S5 w( D哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
/ r/ B6 a. q2 |9 u+ p0 p0 Z我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
8 I4 `3 ^3 A% U; t; g
我小時候也有類似經歷,; K: X( ~4 Q' }
一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,. e! A1 `& I4 i- t& o
而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,0 p5 L5 E3 w4 [) y
我父母被騙還回來數落我,8 g& k  N3 [6 S7 J+ k3 d  B9 p
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,* ^. R) _& u: l# z4 x1 U: V( w
也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,% M2 K, }* w& r, v2 L" K4 T# ]# y
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
' Z- I9 G2 G) J2 |7 c- R, f, z重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
- X' M; l/ m4 z1 |/ C# D/ R$ g錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,
/ C* D1 i1 o; }; G最近好像看到幾個類似的case出現,
! t! v; Y4 E, N但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?
$ J# \. l2 S5 ]' J( n/ F16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,# t# P9 o" N% r+ x* F& l# C" s
或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   
7 z* |$ k8 `/ |3 q/ |5 S$ Q其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,1 k" B6 }& g: I
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,3 i9 ^! D% T& P9 {
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
* E8 X8 C. @9 y; j* B/ I8 F錢非萬 ...
! J! K/ c" |8 E+ U$ K* i% ^
" A# L( G5 u1 b6 @3 B# S真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
9 A; j5 b* G) o( s7 H7 X5 D6 d普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, / d  I4 b2 J2 E7 V/ R8 N8 t1 \
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   0 g2 [6 p1 l/ o
7 D8 X5 E7 y# \; ]* @0 v
5 n0 q% `5 }- p
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, : k! r# g$ F# j+ ^
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇, - {  s. a$ H4 E. \. B- w2 K. X
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
- o$ e" V* K" ?, [非常認同,
/ B  ]% k9 @: t; t; k  q% _問題就出在16歲,自己還不是很有思想,+ \7 Q: ~: M: r9 o  v% X, t
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
( ~# Q3 q  ~. _' J7 F. H/ h' d如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
; s" D# L  k/ \那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!' C( P6 z/ q- v0 E8 ~0 k$ a
但你未add我喎!