嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家的(CD)女神

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-11-4 19:20 發表   : W, D4 n5 u4 ^
心儀第一la~~~愛爆~~~~~啜~
; H: ]* ~% S+ Q
引用:
原帖由 CaBiii 於 2010-11-4 19:29 發表   
3 F. [2 R  ~  B" P0 ]- Y+ ^緊係心儀姐姐你啦,咁正
6 {4 T7 O' P, }' M3 f0 g2 m ; t! B, V4 B$ p4 o
但我自覺還是蠻像男生的
7 P$ ]) P0 u& ^8 U而且身材沒其他人好

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 love健 於 2010-11-4 19:59 發表   ) U4 D9 t, q+ i
其實個個`我都唔識`= =!!
; e6 ~) \% S: J你資歷尚淺) I3 V7 b3 D6 Q1 J- Y2 c5 E
多多修煉吧XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-11-4 20:42 發表   
7 N: @8 f/ S2 f% k名單可以很長...即時想起的有...% a7 c# l8 p& Z  O' K
本地: 紫儀姐姐, 貓姐姐(小R的好朋友XD), 心儀姐, colorless姐姐, Suki姐姐, Kady; cosplayer 檸檬(有點踩界...)...(不能盡綠), |# n8 g2 N8 {
外地: Norika(紀香), Ashley(一直都在想她會否是真娘 ...
. n& f- J/ ~! J, tAshley蠻受爭議的
$ M; a/ m& T2 {* E( d不過我感覺他是CD
' i  i9 Q. J% ^) `, m' Y條件比較好吧QQ

引用:
原帖由 米爾絲 於 2010-11-4 21:57 發表   & y6 }# C- G! ?8 ], }* k4 }
我到是不曉得
7 p7 {" T  M" V4 |) I
( X% h" m) D: E. Y* o' E你們口中所說的Ashley是否是他呢:
8 y1 b2 D5 h2 ?3 E* |( I6 o! o
! x& W6 ^& l6 k還有6 V3 f* m: Q5 c& Y' e
( M# }% M0 s- S9 L8 V, P. k9 U
TW就屬他還有某1位呢' d9 R  A; `9 P2 L9 L7 L

" m1 G/ B6 [' b) B' q  M; A另外
, ?$ h+ Z% d, L% q: g
0 ~' g6 F6 m: u/ ?: S/ Q) m2 H5 _8 DHK就是樓主你了呢
2 p& Y& V6 b2 E4 U: k  j- b) r不是這位~
* _8 a) v! E( |8 ^你說我這樣我會不好意思阿QQ

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-4 22:33 發表   " V: N8 Z. }- [! [
1 K2 F5 t8 z; e: F
末利不是日本的嗎
+ E/ _# F$ m1 }# C7 o$ ?! \2 u0 e% j好像已經不CD了吧
5 E$ E: E$ N$ p! q

8 U0 a) O+ `* K$ f! L1 C6 u
8 k5 R! r7 ]4 x  j# X不是那個末利
; `( z8 X5 d: a- \) t7 ~; R# r0 l; h) |4 [
同名而已

如是本站就一定係Colorless, 其次就係心儀妹你啦! 本港系在腦海中最深刻便是你倆了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

想不到會有的的名字
. ]& t3 u( Y8 R+ \( Y9 s1 i還在努力進修中Q__Q“

點解冇RACHEL(本站) 既??

我首選SUKI
2010-09月25日 1 st CD...suki

係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
! _0 O" m6 G2 w/ H其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA

引用:
原帖由 colorless 於 2010-11-5 01:19 發表   
7 ^) x7 z; C2 _/ [$ y; m 想不到會有的的名字
9 @+ _; l$ N) E: A還在努力進修中Q__Q“
- A9 t. E+ P9 x1 j' n" q女神

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-11-5 03:06 發表   & n+ w$ D" r) S0 ~
係唔係要喬裝好勁先可以係女神??
2 d, C  Q, o& q% @$ f( _其實我真係未見過一個真人可以好女仔..............可能係似我我分唔到,HAHA
* q  v6 r2 M* X; u2 C% |& _
唔一定既~
$ ~3 n1 x! c' W1 a* F但要係有果種心跳既感覺XD% i& u3 E% r% T* Y* P/ l1 V; n
好想溝佢果種

我先想到的CD女神是日本的"佐藤かよ",至於本論壇就是"心儀"啦!!因為貼的圖夠多又都很漂亮很好看喔~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-11-4 16:48 發表   # [+ b" \- s) H7 L
CD女僕 真係8,9成似我老友個妹
' {# ~# P5 L  L" F6 r: a
% N+ W! q& W+ p0 _& ?! h3 s
9 T4 F. a; X2 N: i! g' T
CD女僕 x27 K( X( A8 {' ?
不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-11-5 22:45 發表   
5 E5 e2 p# w. g0 d  |& z8 j" J) o7 [3 k; ?% b

" Q" j7 h$ y+ I
$ J. V* e0 s4 p6 |& i* x; g& @CD女僕 x2# L9 u$ T) z/ `) y: P0 U+ d
不過我最中意ge都係泰國o個個人妖皇后, 真係好靚好索
/ [! A% B8 X! t+ v整過/變性唔計的啦

回復 34# cdtv 的帖子

泰國o個個人妖皇后 <- Nong Poy??
/ t/ B' ?% H- m& s# c( a1 h* y4 e$ H2 i4 k, y" k
到現在我都唔肯定, 佢可能係真女人, 因為條腰太完美,
( Y7 q8 x+ W0 v4 a7 W5 P& c2 W  V6 M8 V' z$ B
照計腰臀部大腿曲線無得整無得食藥, 盤骨比例無得搞. 佢唔係 瘦孟孟 屁股扁撻撻 嘅ladyboy.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

響內地偽x吧有個貼叫做`神級偽娘`
. z9 `! O8 T5 y, K. r9 Y7 S真係好多靚嘅CD.....睇完覺得好自卑9 p$ x. J. I" _3 [& E$ m
+ |5 |  Y* u1 K1 B. n; @% ]+ O
但係上次比心儀枝marui 5.1 槍,.指一指
7 x5 i% T, Q. ~, A# j個心中彈 ,.攪到夜晚發夢都見到你) p0 k( C. @. |- k! N; Z' K
女神

我(cd)女神?就係心儀你囉!( z! r/ S; M- ~$ ^& N

睇黎心儀係公認左的女神(最少e度係呀...

hi...- w; d* S; ^6 C/ r2 y4 X
我其實係新人, 見過吾多cd...& ]4 \4 h& D' a% ~
只見倒你地icon張相/ Q0 N' L7 T* e9 ?$ d6 W% ?
我覺得你心儀幾靚ar...  S% S- k: T- E5 o- D
&: s% W8 {7 V9 g9 q8 S' V
Suki_siu 都幾可愛同sexy咁wo, ^^6 Y  k: `- T. s. {- E
我係鍾意女仔的... 見倒你地都有D沖動... haa..