嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。  S* g0 d/ v# M/ l, w" H
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   0 r# B9 w8 K; \) |6 `
去九龍灣買會好小人
3 k+ q5 c1 A6 E; ?. [' H9 N# {  z3 `
九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
: B' D9 k+ c' j. P入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
- R9 ~; P& h5 s( z如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
0 {+ Y, N/ ^9 ~! f% _# e

+ ^1 O: @7 d* ^2 A3 X1 n& n9 j只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
3 J% |9 N. c7 a! x, f4 o& X但任唔理佢地照自己去買就得 !!
' o% X5 T. b9 A/ `CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....* j9 R- o0 j9 D5 ]# C5 d2 {
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時. w0 G0 L( k) `: ^! m
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,
0 s0 \" ~9 [1 |" P( a  h; i% ^受中國傳統封閉思想影響,
  S2 s% _  G9 c& C0 C係外國冇乜呢D情況,4 G0 T" V' O2 {# b7 k
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   $ }/ l) x) e. M& f. C
係香港人食古不化姐,
0 i# |( k# _' U受中國傳統封閉思想影響,  S1 U3 [& g0 n( d) u; U
係外國冇乜呢D情況,
" E- d/ @' I+ S但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
! K/ y5 x$ d7 w4 f; S6 u: C* p
/ [5 K3 s, @) }5 o2 ~/ @yeah.  Only HK will have this.
; W2 ~5 d7 G, R) p/ q3 p; D# o/ H# m
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   
2 Y" h2 z. S7 p2 T想買時
5 R8 Y1 ]5 D/ }- g2 f& ~$ c你已然唔理其他人眼光
0 i5 h& c4 H4 {$ S: c/ m/ U/ `
: J* N# S' K% E/ q$ o. B
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   
6 {; r( v( L" W9 {/ H( _; t& ~+ d3 t: Z# {, @" s
# ^+ {+ X0 L$ f  K. |
係…我入得去都唔理得咁多
) B5 G" s! h1 a$ S+ g: d

% N( ~' C" x& j" f; p4 C" c# w: Q  h! z1 j! S' ^
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   4 F' p3 ~, h3 k& q' w

; }1 w& D! D& U# n8 W# ~+ p: D) c

) {1 c0 K/ ^/ [; \# m' o/ P同意!
( s5 e! M$ n! M! e' `  Z8 A$ f但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   ' r0 O" b0 F0 o3 ]& J
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
7 x) w( u! c2 }* L+ z1 q𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,( l7 I2 x. U" S/ d; Z) h7 U
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,8 w# R) T3 `$ L4 v6 w# U
更何況是挑選女內衣褲,
: [2 D' Q4 O0 p" i( C如果妳對自己裝扮有自信,
! T6 D; B- E/ G; ^著女裝逛內衣店會好些。