嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=)4 L8 \4 ^7 z2 t9 j$ ~; j3 ]
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   9 h  y( w) V7 G* t
: H( ]3 v) Y- h2 q
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗# G5 O  y6 O1 n  A
之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到
! B" U9 x/ z7 _0 Q/ zwing到最後要扶晒兩位美女入房+ M* O; ?6 o) t+ N: ^0 y, [; Z
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
( b" s  f+ S5 ~% x# s* O+ K1 |
你地一隻2隻又唔鬼幫手~
* S1 g& S& Y; Z. G- Y/ v0 P5 }  o我唔鬼夠力丫~
3 ?: p7 H. Q) P! c4 G我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   
9 d) b; x4 W2 s$ k
( \$ q( G& q! o% J) G4 U你地一隻2隻又唔鬼幫手~
! c+ R' }4 ?3 U0 L; U% w3 J我唔鬼夠力丫~
  x" Z3 [/ G+ B( e我邊有WING~:(
" s9 @- c( u. D7 lhaha.... N" K6 M( }2 J, F( [
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~! t  _$ C2 M* ?2 |
下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   
7 t  w# N, r' l2 Z1 E; }9 e2 R1 z' _- e( \# l" B0 x+ ~! m
2 L/ t4 L" m: ^9 N
仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
, |( D# i( r6 z最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬
% X: V$ U# V8 B8 N, l* }點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬 * X$ d7 \' B1 \- R( H$ L6 G, W
結果最後係我地將你地拉曬入 ...
7 h9 R. O* U  n6 i8 B9 _0 {
我邊鬼到有爬來爬去~:(
6 J' q" z# F% K我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~! G4 o# @& P0 Q8 k
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
7 L1 Y) V% N& j, `1 Q8 w: s9 ?' a5 C( Y3 Y7 v- M
大家來評評~$ p7 B: f' ?  [' C& `3 I
好明顯係我高D
+ D5 W. \$ t% q  y, p+ {/ H
有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   # E/ u. ?" [$ Y- n: t. _8 y

$ i/ Q5 G' x. @8 n6 k好彩無過夜姐。。。。。。。
! M1 Z( V  x  n& {! U9 I你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   & R2 q' [# z( A* Z

. F& s9 p9 F* H" w. C9 g7 P你個死野早走又唔一齊飲~:(
8 z7 x4 H& x: R* X+ l( J  t* N咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
7 k# f/ _+ R. g7 M7 W# O0 y2 }, _% M- f3 m0 p% h
咁咪會變左綁心儀囉....
' W" R5 ^% S  ?0 M
咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
8 [+ s! o# }# g* U( Fsuki其實好想人知佢係男
7 p6 x% }4 w, }* M6 x2 |- Q笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
: B3 ^. ~" I5 b1 z5 s2 W9 |唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   2 I/ K# N+ Q& ]' R5 l9 B2 q
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
6 P, O4 ~' S! K$ S7 e2 g  S$ u唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
( j% A0 B" x+ ~" _( R 心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   1 r' U/ M9 V- ^
2 E. R  y# Q+ T, \5 C" b& S
心儀打人丫~~~~~
  ]& v& x/ T9 ~心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   
9 j6 o$ b( A% e7 x9 C2 n# u7 ^8 |* t2 Z/ H/ S
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
/ }. O$ A& g! }  o+ W

1 G$ s! @% p8 z1 sYES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
$ f# m2 \2 p3 Q+ E. \8 z其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?0 k5 D. W: n, k3 p  @8 C3 c
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
/ b7 @' f1 N# a. Y' Z6 ~+ M其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   5 j# G- d$ ?' Y' Q) C
, T: `8 N* u* i5 t/ Q4 a7 Z3 {+ |
心儀"cool"住果個係Suki嗎?
( h! b2 @$ L% {# _你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   
/ n3 @) p! ?/ l3 }) G其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?8 v) T, u1 [% z9 P, q6 U+ b/ \
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
6 f( q2 R0 W# V+ N& c
! {3 T3 x& j0 r, T+ Z1 a/ q
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   ) F' c9 k- S9 W8 K2 l/ C

0 ^  g0 ?! h2 v
7 M' o6 ]1 d1 O5 h* ?YES
* ~7 ~6 d3 Y; t1 N, w) _6 l
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍

最近訪問的版塊