嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

終於同機場講再見

終於同機場講再見

我唔係見到心儀唔做
+ P7 U! ]( h: Z6 z+ L( n) W" |$ n+ T
我又學人唔做....
/ t3 Y* [+ t3 t8 q" e
2 K1 D, g6 Z" Q3 _0 v9 z" B真係巧合XD
4 e9 f$ G; I: _8 u) r. z
) ?! D& p/ n% T2 h- r: w* p) a尋日終於還返D制服比公司1 l! k2 N& ?; R- g2 ?  T' e& s

- |% s" n$ A; c2 m& y呼~唔洗每次都唔見四個鐘(搭車用左
1 w* {8 @' }8 \+ D
* C. W* v5 A" O$ J感覺自由好多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

其實最重要係自己開心呀,恭喜

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
6 Q9 y/ N) Z. l. }" n' e睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
: q0 i- O7 N. D' `7 f3 y: v: Q, R
我都以為係..

回復 2# CECI 的帖子

我同姐姐一樣, 以為佢去左.....................

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   & l0 b" `1 s9 D) i% G! y: n
睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
: z; ~2 ?! d, Y( V; v& b原來你的想像力都好豐富

我都以為係去左搞大個機場...無語

咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?

引用:
原帖由 donald 於 2010-11-24 09:22 AM 發表   . D$ ?6 e. O( w& l9 P0 e$ ^

7 p% ~4 D) l3 n% a, e我都以為係..
$ Z5 O7 c- P; [, v3 Y8 V9 j

9 d& t- ~! |7 J3 h6 y2 K我都以為係 x 3

-____-我都以為去左搞大個機場...
/ \* _3 D7 W$ G+ C* y$ y% O8 T) E* T6 r0 S& u' i8 W
妳原本係機場做咩??

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-11-24 16:16 發表   
7 z: G. ]1 ?1 G咦, 原來心儀姐姐曾響機場工作?
5 x8 ^! l, U9 X2 D$ a0 G
7 [; C% V: ^. U$ s, Q% y3 l3 j
唔係啦5 ]+ i3 z$ }: I7 J. }% e

$ M+ T9 K2 M; e- f你誤會左啦

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   % c& N- F5 H  f, d
: i; ]" s; M+ h) P7 W3 a6 ?7 c0 G

$ m: A: _$ L3 b你唔做女人
3 Q+ N6 j9 c! i% M0 T# t9 t4 Q2 i  j4 @! S- w, B- ^& z' G- I: M
真係浪費+ H- @% k2 x& D
. o" p. `* S3 S$ d! l& Q0 z
你想像力好豐滿

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:41 發表   
, R( j0 y1 b# x- r. O睇見你個Post以為你走去僭建0左同自己個機場Bye-Bye添!
7 v5 v) F8 w5 ?7 U2 s% y* p( M2 r
其實第一時間也係諗到依樣野...嘻

每日都要4個鐘真係幾鬼累...

我即時以為姐姐講D機場系跟著你走個個

最近訪問的版塊