嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

妹妹發育全記錄 (part 1)

妹妹發育全記錄 (part 1)

呢次要post既唔係妹好宜家著緊既bra$ E& K3 z4 F6 G- N# {
係佢細妯個d學生bra
1 L0 Z& e+ p: T0 P7 V因為早排最細個妹執房
6 r3 A. Q4 D* H拎哂d唔再著既少女bra出黎想掉9 G$ w( E* \0 f: W( `6 i; \. M
我當然唔會俾佢咁做* O- a) f% O. y' k
仲張d bra好好地咁收好8 o1 u; Z  x+ J
果度應該有齊我細細妹發育以黎既所有bra同底衫,正~
2 }4 F& Z5 a  N7 B6 M+ l4 k. u我會由佢開始發育既過程起(想起都忍唔住...)* a, q8 J, W8 p' W2 A: i
慢慢post哂出黎! D% g. Z# \' d8 n- R, t$ |" j
今次post既係佢頭兩件bra
0 N  v/ u# m6 l! K9 F著第一件無墊果陣大約小四,因為佢好快個奶頭就好突,所以好快轉左第二款# Z/ m+ r7 k) G8 ]' B% [
第二款有薄墊,應該著左好幾年(著到中二),著埋校服透個bra出黎果下真係好正" l) q1 F5 e* u* u
多回應既話陸續有黎
9 }8 {" _* F7 X, k! x, O- I1 H6 S* F+ E/ w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁你妹妹應該都幾大下wo而+

咩野幾大先?

果然好有少女feel,謝謝分享.

有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少

so good  nice

好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=

唔錯啊,期待再加相

正 正 正 期待part2+ x" d6 `( Y# ?* A0 R4 B+ O
3 T. C& ~/ z; L! E9 @
咁你諗住點處理?

睇黎佢發展都幾唔錯喎 ) @: o0 `( b. M) O$ I' i
快D加相啦

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-11-14 14:51 發表   
, u: i" m3 x) x: P有個妹真係好啦!咁你應該收獲唔止咁少
3 J% T* K* g6 D$ }; [" }% A6 l) J
+ t$ |! a- I# d1 v6 t* {& s

' i; H( B7 f. Z0 `8 N4 N3 m當然 1 Z3 K$ Q+ Z) e
除左以前d學生bra,仲有宜家著緊既少女bra~

引用:
原帖由 artery 於 2011-11-14 22:54 發表   
8 v& f+ C7 k) J1 i" W1 B) ]正 正 正 期待part2
9 f, {) A$ Q9 Y; E. K3 x7 A' n3 z& r+ m) f% ?8 o" u
咁你諗住點處理?
: O6 L- @. N! ~6 {, \1 T
. u2 G+ R) m, Z% V. [' I6 Q# v未想到點處理
' ^& A0 [# c5 F不過一定唔會掉
5 Y) a3 K, Z) _- f有d想賣走d...

引用:
原帖由 jack0809 於 2011-11-14 22:44 發表   ! B& e" ?! O, `8 A: G9 s
唔錯啊,期待再加相
5 D( X3 {$ s1 M$ ~6 Z0 B
& [$ F3 a: o" r% A想加咩相?2 V0 C+ i# ^$ d1 \8 y$ D+ g
學生bra定少女bra?

引用:
原帖由 hoiching0626 於 2011-11-14 21:51 發表   
) z; C: \& l9 v( W, |1 @2 P8 C好想要嗄@@不過你妹妹令唔令先係一個問題=v=
6 C( b- v2 G% m% G

A. `, l! P- U+ U& p. i5 ^! N' K# b0 w' G& w
都ok既~~~~
! U, _% d. Y- f7 U; S9 U普通學生妹一個~

唔好又黎吊人癮啦~~~唔該~~

正呀 多謝thx

薄墊學生bra.jpg  = 呢隻最大路,亦多人買... pad 另計

我都想有妹妹

引用:
原帖由 ltkhw1 於 2011-11-14 22:59 發表   ! b# {) n" f# a% S) _9 B( B% h
" c4 y* a. q* O

# \0 V" r5 z" U7 w/ W  f* _想加咩相?1 E& L! ~8 s/ g7 m3 j3 c
學生bra定少女bra?
& v% s6 M$ p! h2 X+ Y2 O" g" j5 W
8 ?6 X$ q5 o, b* }7 G; I" P/ u
學生bra 方便幫大家買/睇辦

半截式的學生bra很好看: )

最近訪問的版塊