嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 00:51 發表   
  {+ |1 _, F( c) V) B- U% F5 o  G# K2 H

3 e9 Z  i- L# ~. p$ x+ \ 我訓覺果陣都係!
; Z2 M/ y/ I7 t; W$ \9 n8 myeah!give me 5
/ T* l! a7 D. z5 M+ r, MAngela姐姐自爆了@@

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-4 01:05 發表   3 F% s+ E, I/ a, G0 P. H, T

3 t0 H. b$ b+ L) z( VAngela姐姐自爆了@@
" {) E6 e1 A# n" B; p$ e* W4 j3 z
講之麻...又唔係自貼
3 v9 e2 D, ?1 K0 p( J& P( z) ^, |# U; A" `' q' [! W' y, S
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架  I2 y8 M# Z- {1 `' s5 }, U# T/ d; U
蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

受到警告

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-3 14:23 發表   " H/ o5 x5 O/ M! e' u! ?

1 U1 m% L1 ^7 \% n- [: r2 i由細到大我係屋企都係唔著架啦
6 q  i1 i' R9 p. P! K5 D( q& o/ U" Z5 c' h有咩咁可愛呢XD
8 h% W4 K+ |, K9 Y0 S* n8 Z
我又要心儀唔著底褲交收
2 }% R# }/ V" g% ZXDD

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   7 ^7 i; H# i4 u+ {
: c% h# ~5 v. t# }
講之麻...又唔係自貼
* ], Q" d$ r8 c1 C) E- B( t
" Z$ N0 T* @( i+ d+ c* X6 f3 d 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
* l1 l, D  g; v/ ~" J6 B9 D蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
+ h) D& e; i5 J6 d; Q8 |
: u( Z, i* F# w5 h9 S) T裸睡, 係一件好正常的事嘛! 支持!!!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   7 }  ]; B3 c, ^5 ^0 w

2 K* Z: {4 ?- s7 u$ O 講之麻...又唔係自貼# h) c. i% ^! d+ z8 M' L: [

1 s: c/ Y) Y# M( D2 i 你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
  \2 K' f5 ^# M/ l# |1 [$ p蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
* Y' @. Q- c6 U% C" J8 e5 _
自貼自貼

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-4 22:51 發表   + ~9 q( B5 d6 V1 i' ^
5 F: f0 o1 b& @3 [
我又要心儀唔著底褲交收" V5 S' B. ?, ]
XDD
2 u6 a1 A: `7 d1 g- h睇下我記唔記得啦

知道自己做緊咩咪得囉!) ?2 K; z; C" I/ }* G5 i; l
唔洗理人講咩!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-4 01:04 發表     D' Q$ b; x& M" W

" u+ r- [/ A5 D4 m8 ~% i3 T  c1 _& S, a8 ~4 y" p  x5 v
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
# A4 I) p6 x5 t8 k7 T
! A3 f# J$ ~4 k: U0 D
w...其實你係誤信某門講ge o野... XD!4 I: O: i% ?7 y& f, _' V& F- A

- r. l$ h) g0 Z6 r; K% o
引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-8-4 01:15 發表   , g/ `- `$ L. O/ @

: v" L  T! O, d  {+ H 講之麻...又唔係自貼# ?0 d6 S- {3 B' ?# N# Z8 \% }
. B0 Z( P3 Z: B9 ?% B
你有無聽過其實裸睡都唔係唔好架
5 x% B5 ?, K% E7 D# U) Y蝦!我唔記得睇過邊本雜誌講既
1 t1 L0 k& a/ G, V( Y6 R

# E1 o9 ^, p( r最少會一除衫會有想訓ge意慾先..(自已覺得)