嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

出街宣言

好多人都叫我出街啦出街啦) k0 w5 X4 A* J. [
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話1 F1 T) {/ H1 i) {! q
那就完美了~  W6 x% Y  J3 D3 k% V$ c+ G' }& H4 v
可以出街了 , Z  P  i( |# I8 j6 D3 ^$ Y
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
6 l. s& _( K8 l5 G6 K: n唔通方法唔岩QQ
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
走在路上根本沒人管妳背肉....& p/ j5 A4 A( S5 q$ B8 q, \
我覺得重點在女樣和肢體動作
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-12-23 15:58 發表   
" u+ C4 V8 B$ l2 H* ?走在路上根本沒人管妳背肉....
9 w, k. N: j& F, u9 Y7 n3 l& J, F我覺得重點在女樣和肢體動作
/ X8 i( ?# {; w
我自己卻很在意~

人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
8 e% Q& [, E. {. K9 X8 ?
  G& D: B) p$ l0 C  F" t, S而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

鞋底磨損與性別無明顯關係
# m6 H& _' M  s9 g9 \9 g9 p7 f而是與足型及步姿有關

如果可以將D背脊肉推到去心口前面.你話幾好呢
# N  [2 A1 K% ^) D: r! F推脂 推脂 堆晒去胸部
' z" O% p1 i" K3 @% t! P$ w2 e
, b( r' L7 R4 @& O" i: A1 c[ 本帖最後由 mercury1 於 2010-12-23 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   
) e  {3 }6 E. a, p% s好多人都叫我出街啦出街啦$ e1 s4 L4 W+ [: `: ]% j9 f: i( {
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
$ f, F4 h( n$ n6 f那就完美了~
" g% S/ @9 t$ u可以出街了
9 o3 O! f7 P: ]+ {( r2 b不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢7 |# {! _* t$ V' [" L. _( T
唔通方法唔岩QQ
' _! [  }4 H/ C( R0 R9 F2 Y. d% M唔寒背就冇咁覺 XDD
$ I; G. g$ t2 Y8 r0 F* a$ S大家睇樣子嘛 =v=

面形最麻煩. W2 n) M3 f8 r0 K$ J- d; b6 b+ z
點遮都遮唔到
7 X/ H9 s) f1 _4 Z) r面形唔得即係樣子唔得
  ?: I4 J& V# f3 c7 q! A$ _這是最大的障礙
2 U) X! ?& i& K0 M. W, @: s

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 13:07 發表   % r+ n+ r- |4 ?1 _. O
好多人都叫我出街啦出街啦2 L9 O* Y" X) l
如果我D討厭既背脊肉可以消失的話
5 H* h" L" u+ Y( h. D) ]/ d8 }那就完美了~: A3 k& s$ z* o
可以出街了 1 R  A: C9 ^# {0 H2 }; w
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
2 i$ r; b# W" ~0 d7 C唔通方法唔岩QQ
2 Q% t$ a$ L$ h* Y( ?
% ^7 X! H' z. r" o$ Y+ `0 i
有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!

出街丫快d一齊~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
: X1 t" O9 V* V4 W' Z% {: _' e面形最麻煩
% e2 S; D% I( k點遮都遮唔到. B/ k7 x, O: @8 d4 n! P; |
面形唔得即係樣子唔得
8 c- F8 m" x9 h0 Y# A5 b這是最大的障礙! o0 Z* t6 O6 q
: S# l% i- @) S4 [" L  J8 L( o$ `0 A! n% L  G2 [
系啊
( y. P$ p5 l6 X/ ~( m成个大叔样,点都出唔到街……

冬天穿褸,不會覺背厚的la

男人天生個背就係比女人厚= =
2 O" `# j/ S3 F* c, W# ~所以女性先要用cup數分而唔係只用尺寸

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-12-23 23:56 發表   - x9 I6 k% Y: Q4 a

' |4 `5 A) G' P9 b$ V" T
0 W( A) j. E6 P- {  l  o! C有d運動真係減唔到背脊肉, 好有可能用錯嘅方法!
5 {- _/ g9 h( [( |7 c: U
! J4 r" h0 L1 C) B3 p6 {
係呀係呀,可以搵Miki幫妳減走d肉架∼

i hope i can walk like a woman any body can teach me

背脊肉?? 咩野係背脊肉???

做咩運動?? 可能男性結構反而會增大肌肉...@@

其實D人主要看面,只要面過關就不會被懷疑

運動可以減掉背肉嗎~~~健身應該比較有用吧

精益求精!?- U1 J1 W, P; u% r$ L, O2 A2 f

最近訪問的版塊