嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯2 q) W  D# q% I0 A' U! E
唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
6 \$ d* g! _0 v- v0 @$ y; L1 _如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯6 o% m0 n# w% n! T
+ V0 t1 _/ D: W# [; ~7 uhkcdfamily咪得囉
! k% @; x* e# O/ h0 T2 d不過想入都唔係咁容易
1 B) n3 i1 A$ @- C* V. Y相呢D少不了1 @* [4 N$ m* L' K
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   
  ~1 Q, X. Z- Q- |# h
( A% }0 {' g' [# R* ahkcdfamily咪得囉" b% M: r# Z1 [( e$ w
不過想入都唔係咁容易6 y+ [0 Y% P9 ^. q: Y7 ^
相呢D少不了
" N( b5 c$ V5 x8 {) S* ?, j$ `仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
- o( w2 P* p& t7 r2 x3 ~; L& B. Y" f8 w: W' a; H* i
其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   5 }& [- W4 }0 c9 S- G( t
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯$ Q* w* v6 t" U* ?# {9 u
) Z7 H) U$ k1 t& F$ W
. Z4 n) ~3 _1 l" k7 M% x
你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。2 |; I( x+ e4 P3 e& g/ B
  S7 v+ z4 s7 n
租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:5 L4 B$ r3 Y" B5 u4 U

; l2 R, {5 l' T+ e單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   
1 @2 t/ x$ T$ t$ b. q* ]+ `That is so good and cheap, so how can I get more information on it?, P+ q* J* q7 a# e3 C6 p
Can you pm me with the details thanks
; |$ j; y: K" H  S8 X# Z

, _( e: d* y2 wYou can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂
/ u1 }/ F$ `% h4 T/ r/ j  B2 c, F入數資料可sd PM向我索取8 u( q" [) j  O3 j
如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^
/ T- J6 L7 P! z) c7 H" D3 |. |: N看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   % h- [/ Z) J7 o' S0 p, z
我想參觀^^
2 X* s' Z$ j0 _5 q看看旦否適合當網聚地點~
0 }. o0 s2 i" N/ ~; T

; Q) b2 ^" r* D8 X- R( A心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:' P& e1 K" [. C( ~/ q, P# d
1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:2 d/ n) x; X$ [7 a  x% k
http://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html
# T! h2 W  w  k- V2) 獨立布衣櫃90cm闊8 N: u' T7 A- u* i$ X
3) 獨立木衣櫃45cm闊1 ?1 Y/ K+ J# ]7 @; |
4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   
& S( t. t& M& t8 r現在免預繳和入數,先參觀有租用。
/ T6 j+ o6 l- C( W& f- E9 t6 m5 [* r% m
有得參觀?* U( {# n- i/ x+ y* Q" `' m
' f# L, f; a2 d4 r' ]
幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
9 _: r  @# `8 V. o8 v0 L) F, O1 V6 y1 Q( `8 P" O
有得參觀?
, L' N1 g9 R& ^4 Z- W" J& m6 ~
7 J- T% L; g2 p7 M1 Z+ t. x幾時呀?
3 C2 m- _2 r" t0 d5 \1 w
) G" `* Q& l) V" R8 G! \我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。

最近訪問的版塊