嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   9 {0 u  H& [4 ?! D0 n
* w1 D5 Q% Q' X9 c  }  D
一星期先兩三次叫多?+ s8 }$ j& A8 _8 q: `+ a- o
都未夠我一日既份量
; H: O' s+ c% h- B6 f# Z- m3 ^似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   
8 G6 p+ N: w9 P/ p7 H% P) J
6 d$ b! I- h8 A一星期先兩三次叫多?
( i; G: k/ c& m都未夠我一日既份量
5 N( n- Y* E$ S# a. d# i! m! }

/ T! l: S% n; L你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,6 d: v2 j% {0 n' u
鬍子一向長的很慢,
2 F. |: Z# c  k2 }, T+ m$ L不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   $ E' S5 e2 T" W! g; S

, V5 W$ r$ ]+ g# P: J) G5 U4 w' ^3 H; ^
你講笑咋?
2 {7 O; n; H5 P) v, Y* q
我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   
# x( p/ @5 u' a* i! G2 J2 X5 Y! @. {8 E0 q1 z6 Y% E$ ^
我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   
8 K) o  r: V! }( _果然有心有力
( R/ I6 L* t( n! _6 `; Z
蛋蛋既生產力奇高
# ?) L" f! B9 O) F1 `! R唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
7 Z* M/ g) ^2 Y9 |3 W: T0 b5 r
; \8 S. k0 j+ _& T( ^% j, o蛋蛋既生產力奇高
' n+ U, D. Q/ Y1 |* D  x' G唔打谷住好辛苦的
, x& F) R$ N- I; e. A6 ~( [4 f% }" s7 N$ H% H1 O1 ^
小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   
5 k4 l2 [, N+ z0 a  o7 g- B2 r) ]; B9 ^
+ B' F# B& \$ }; d/ T8 N
5 u* A% w+ L" Q4 z) `# z' j小心到真正需要用時唔夠用
* s/ W: T% A  k3 _0 v( I( `呢d野唔會用盡架喎
! s3 q  B. y  k0 Z1 K* G9 @$ J醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
8 g1 B/ M) I4 ]. y7 [. ]3 D9 j
; e4 h" d/ _5 t# f/ n1 ]2 I呢d野唔會用盡架喎
! V( u4 v* e$ D6 c3 P: v* f  c& S醫生話打飛機可以保持青春
6 X9 H% M- G8 O3 ]* ^6 h$ b6 n4 b
咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   . O, F5 p6 H% h5 t
  f4 s$ p" b- e: u
呢d野唔會用盡架喎   G& v# v" f7 O+ S3 Q- l, i# n
醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   + i6 B* _7 q. [% v' k
7 f: w4 Z4 x: F4 g" l
呢d野唔會用盡架喎
* x2 X% t9 n: a# ?9 W: F1 ]醫生話打飛機可以保持青春
9 U8 H" V2 `/ W, X
呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   % w1 H- Y5 ]6 O) K6 r8 N+ D

5 t/ L( j/ e% G3 d) I0 \/ K# d9 F. {4 y
你講笑咋?
1 k1 s5 P1 |: v, j2 ^
如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,/ l/ A% E7 b' U  k( O
不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯,
* C4 F) t2 {, s: k3 E1 G# Y
5 U6 ?" O0 B. k6 ~  o* g* ~題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題
; M8 y, n$ a) L; T/ D8 L. i/ e- e( R& t' _0 _
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO....
7 A3 p+ ~9 E4 C不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
& a7 {1 j1 x' e+ {  Z
, E' U! `# T- R蛋蛋既生產力奇高
: t( h3 t) v) E/ D3 V唔打谷住好辛苦的
! {/ ?) r6 M. i  Y+ A

9 h4 ]( ^* Z% D% ^5 h2 n可能會谷X上腦......