嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CECI 買鞋的平底鞋篇

CECI 買鞋的平底鞋篇

呢次Post的就是我終極篇的第4批鞋喇! / V" q; w. _* e5 c5 U3 F

7 @5 }3 s8 l% u( K3 L8 F" n6 @7 v[ 本帖最後由 CECI 於 2011-12-22 04:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
睇完四個post之後
1 ~( b/ @5 H3 i+ m: G最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG* M6 J* H& m- O7 T: N" @

J( T4 @7 z' N9 x8 I/ l" D比起其他斯文D

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-20 04:08 發表   ) d3 h' r+ Z8 J& f# t% B7 @8 h9 `+ v& \
睇完四個post之後$ F; O  o8 ?' [. g
最鍾意MAGIC_BEAUTY_04c_44_250.JPG' h0 E8 R4 j3 \$ l$ @* y
. H0 E3 m  w$ \  y' i) f! W6 N
比起其他斯文D
2 i) r: W+ m& \1 v; y' P* T

# B& q  H9 w: ~" d) E2 `! |& DMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
; ~1 L. B0 x/ h& \3 D+ D

哇~
- N6 x9 z' ], g都是我喜歡的圓頭鞋柳,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

漆皮果D都唔錯呀...
; T+ ?' x. p! q/ F% S$ H) V
2 f! I1 E6 l) s$ r

圓頭鞋係最舒服的女裝鞋! 漆皮梗係靚啦! 我都好鍾意漆皮鞋,所以有d高爭鞋都會買漆皮呢!

我鐘意第1同第3對

引用:
原帖由 West 於 2010-9-20 20:54 發表   
* k$ T+ ]+ K, n( y0 E( `! Y我鐘意第1同第3對
& C7 E& v( S$ U) y% U$ b8 m
0 W1 G2 i. E$ @% j 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!

the 2nd pair pretty good la.

i love the white one thanks your photo

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 13:56 發表   
$ s0 u0 j( K9 l8 W/ O( K& l9 s9 d# @4 i

# t. M. l+ H( d0 JMercury姐, 多謝你的評語啊! 不過唔知點解MAGIC BEAUTY的鞋碼會如此奇怪的! 明明我著41-42的, 但MB的就會去到44-45?
& y% }, f* `) d% e
' I9 l3 {9 r/ D# T- {& ~
. x/ ]) n' r& _0 n( N
* m5 _$ |$ J7 I* q+ L. ^好簡單者7 |: Q! ^0 F  L  y4 H
個鞋楦唔同囉

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-20 23:53 發表   + j7 y6 }5 R3 g( f$ n: Q
5 s% V9 m. s5 a4 c/ n

3 j0 _4 l+ Z( x# y 很多謝你的讚美呢! 其實我比較喜歡英國旗果對, 貪佢d石夠閃啊!
0 o. U' U0 Q4 Z2 n- i: ?$ V# P. J$ P  K$ p1 X

$ i5 N" @4 Z6 w( F' b係咪你第一次我帶你入去買個對?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:16 發表   / [: c# r" P, y: c

! z; l3 C2 U7 ~/ Q# U+ V, I* P: c6 C! y  `, F
7 z4 [1 E4 C+ [. K
係咪你第一次我帶你入去買個對?
0 W1 J6 ?% `$ |/ O3 ]1 @  ?9 ~1 u1 d5 [) B
咪就係果對囉! 雖然而家著鬆0左! 但仍然咁新淨!

睇到都覺得係

好看耶  平底鞋 腳比較沒壓力

i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.

引用:
原帖由 zyi8vm 於 2011-3-10 15:56 發表   2 t' h/ ?& A$ v. u9 t+ M
i am wondering whether you would also have such a lot of dresses or clothes to match with all your collections, ke ke.
# ]: y/ o) c0 @5 g/ ?% P" m% p- u/ H# F) O
有ga...不過你加入遲了! 現在的Photo我又Set閱讀權限比較高的會員看! 因大多數呢d都係老朋友, 比我嚇慣了!

最近訪問的版塊