嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

網上纖瘦款長靴 34 -39碼

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1125007859
3 m* y" ]; W$ H7 O2 M# N岩晒細腳人買...當然包括我啦XD 2 ?) w" f# S1 V9 J% }. x* D
你地覺得咩色好睇呢!?
覺得好的就按一下感謝吧~~
☆只要兩情相悅 不要一相情願☆
祺望不再是孤獨一個人

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表   
! u4 R5 |: w9 p7 a* y我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
4 ^. Q6 N. r& K* t( \9 q; Z9 d

5 s  N) F9 l* A佢係跟正常SIZE去做..放心去買4 q6 O5 K* o5 @# |1 l+ C
黑色係令..但白色仲令 ) ^% X5 ]6 ?7 E) {8 E
啡色就..好似麻麻地
祺望不再是孤獨一個人

白色好5 \- c! r- x' r# M
好可惜我穿40卅41號

你著到39碼,我真係羨慕死!
8 q2 G* T9 h2 C! b我都要著41

唉!...最大39...冇行了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 1677 於 2010-9-12 03:12 發表   
) l) s( ?% u9 r0 Y3 c你著到39碼,我真係羨慕死!3 z9 ]8 X+ b& q4 a! a3 q
我都要著41
' k" y4 ^. @: U$ j/ [; P+ _( ~
- B6 r% V' X5 L1 g: }$ |9 @無咩好羨慕o者..我又唔係女仔
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-11 23:46 發表     y: T" n! f- ]) _5 _; W* |* R
我覺得黑色靚啲, 如果佢個碼冇做細到嘅話我都啱喎
7 [  m, X7 y3 K" e3 m: a2 C( j
( C; g. ]* R/ x1 _3 I8 ]+ k你係要既話我比我果對你..39號著到
祺望不再是孤獨一個人

黑色..棕色..白色..我都愛,只可惜沒有我的尺寸,只能到國外尋寶喔...

好介紹!值得考慮。

引用:
原帖由 jojochan1968 於 2010-9-28 22:29 發表   
4 c0 G" ^: R9 f9 w3 j' }好介紹!值得考慮。
9 [' n9 t3 l/ C
8 x$ g0 u1 x) n% r0 S, J
你著幾多號~如果係39號既話我150$賣比你
祺望不再是孤獨一個人

回復 1# 黑崎健一 的帖子

我也有一雙是白色的~~

唔制呀....
& W% n  f* R4 ]/ C& w* Z3 i# M點解大腳人鞋款少
0 p7 g1 b. e- G# K, }! S- c2 w- Y又要貴幾十蚊///

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表   % C: t+ F" `1 ?6 ?$ r5 K$ {
唔制呀....
4 U$ G# |0 Z  a  j4 W% X點解大腳人鞋款少% n, ^6 r' c& p1 J/ l% F
又要貴幾十蚊///
5 q/ r7 f3 I0 l7 W* {" v, r" V: H7 h& _6 i$ R& {
因為正常女仔最大頂多40..鬼知男人都要著咩哈哈
祺望不再是孤獨一個人

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-10-3 23:55 發表     w$ O6 f# i, U( D/ s: U, X; A
唔制呀....6 |8 K5 T7 z- u4 {$ L
點解大腳人鞋款少
2 @, w( @/ `2 c8 ?( B3 `/ g又要貴幾十蚊///
# j- r' {4 }6 r' S係wo~有d款連定造大碼都唔得

: (2 h2 C0 F( L  F% l( Z1 h
7 k9 ?2 N- W( w: m
same with others' comments.
& ^0 B, d' n. h7 B+ m/ K, \9 w0 u  S- I; H6 L# o
since coming back to HK the 39 are too small. the gwailo/gwaipor 39s are wider and more comfortable...; b1 ?0 B7 K" X6 o8 H& M" }

0 r4 B8 }* {4 X/ L* l9 c' ?( S, rI need 40 -_- or force my feet into 39, haha break the shoes and hurt my feet at the same time... but $169 is good price wor.

我著45..太大

還好我只有40號∼還有機會找得到∼也穿得下39的∼個人中意白色和咖啡的

too small for me; K3 K( H  u: `8 g
but thx