嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有關赤柱有大碼鞋買的補充!

快d搵姐姐入去個度報下d boot價啦~
8 S1 c) n3 L( V! B6 J) r) {冬天啦xdd

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   8 S3 k0 U  y9 R! v- M6 X! ?/ e
3 ~0 }# ?! x. i5 U9 i5 W

% [: O) x% D# N4 d3 N& M* ~3 AWadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!9 [' _& j0 }5 u& U
9 \6 ]1 V' s0 a0 x8 `& A8 w- S
  Z. j# ?* v5 v# i% B

1 Q* t; H5 ?& C- {' a& f( U7 j0 Y如果係禁GE價錢我都可以AFFORD到, 不過買之前先要執執我個儲物櫃先; 因為宜家真係勁多野......

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-14 15:10 發表   4 r  A  H& p: x. s4 i

* V; X0 _) O+ Y% Y+ c: ]- G+ d7 B# A9 x* O" Q4 Y
Wadee兄我冇睇d Boot的價錢啊! 我淨係見到有Boot賣, 但d高跟及平底價錢由百幾至三百都有, 同出面差唔多, 所不同之處係有大碼鞋, 仲可以慢慢試! Wadee你有車去邊都得啦!6 U" I! f# \' n" y
& o) f% l# V4 ?. Q* Z. E有車都好遠
; k5 i' {0 L/ G- b4 I* T不過你講得對 只要有大碼
! v4 Z6 d4 E2 z7 K) W3 F遠D貴D都冇問題
) O! E% ]) A9 f$ W# `5 E4 B1 K有時間真的要去看看

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-14 23:49 發表   6 w. D& i1 r# e7 I; J
* t  J4 z% N4 y, S8 u0 ~
有車都好遠
: _6 U/ {: H* v$ P不過你講得對 只要有大碼) {' _* S8 w9 t' v3 j! \1 O9 H( ]) i
遠D貴D都冇問題# P. }: L) x! ?- o$ \2 @
有時間真的要去看看
) Y; t/ [& g2 ]  c+ k  o5 ~
  A5 i& d+ d2 O, @1 [' t6 Q
Wadee兄, 有戰利品記得Post上0黎分享啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

d鞋貴唔貴?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-15 00:51 發表   
7 l' B, o7 q1 x' s- V4 Od鞋貴唔貴?
; I1 ~/ J0 I7 ]+ m9 M, f
同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!

Really thanks for giving us so many useful information Ceci
# r" w" T  U, ZI will check it out when I m free this weekend

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-10-15 11:10 發表   ' P2 t6 f2 ~+ P; U* P$ ]! B: `
Really thanks for giving us so many useful information Ceci
4 ?3 k9 T$ f* r3 t9 U2 S! h$ ZI will check it out when I m free this weekend
7 F$ v1 B  p. |# v  |' {& o/ U

5 ?6 I4 x& K! f( P, LPeter買完衫又好鞋又好, 記得Post上0黎同大家分享啊!

wahhh full report with photos now!+ F% n. M0 N7 t4 |1 B1 O- p( a4 a7 X

/ r; a; n0 U* Z, ?Hope everyone writes and adds photos like Ceci... with google map, like open rice, but for CDs : P
4 A/ b; ~  q- T" c4 W--------------
: U' H1 i8 V% h% Fwhat a strange question ah... this is clearly for HK, why  would anyone ask about taiwan?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-15 02:16 發表   ' w- K2 H  O: B. e9 [9 U6 h; E3 q& x

( u: H) U/ t4 o& f2 F- o  e( Y1 t% b同太子A及觀塘T差唔多! 市集裡的Outlet內, d衫大笨象Size都有呀! 行開去的話, 睇0下尋唔尋到寶!
: c+ b' u5 H! T5 D; w7 R( @) I/ l
* S# \+ T- S* S
好日都唔去一次4 n6 s6 u4 k1 j) b- d: E
冇理由特登去卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-10-18 12:45 發表   
9 v, F9 h. U: Y5 \) Q) q
' D1 k! ?$ }0 B) Q% `/ C& Q1 |; A: S# k2 q. @; _! |
* g& Q! q8 p* u5 h- S/ P4 Y
好日都唔去一次
+ Y: d& ?. a. y( C9 c冇理由特登去卦
1 S+ Y/ g! @4 g9 e  x4 I
$ o4 q9 \8 {! Y( p5 P哦, 車程算短, 經過啲風景又靚, 去食吓嘢, 飲吓啤酒, 吹吓海風都幾嘆
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我要著44 or 45架~
9 s7 e; v) T) V5 h  H' M( B呢個價算係咁啦,始終我唔同細腳姊妹咁隨便都買到鞋~~! L1 [9 t2 w; O. ?! N" S

b3 S2 ]( ^6 [# x+ z搵一去睇下先,謝謝!

最近訪問的版塊