嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一穿上旗袍就飛機打不停...

一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   & }' D: [" Y9 Q9 f: R8 W
實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
) z& R- F6 j$ i+ F, g9 ]* z
& d( a  u9 }1 J2 b* ]8 L+ B6 Q打多幾次射到無嘢射就會停

有無穿旗袍相分享下

有沒有照片分享阿

有冇相可以分享下?????

期待你的相相

已經等緊睇相!!

快D PO相上黎啦~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
* }4 g3 V, p+ c4 D5 p實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
/ A. M  N( g- z0 D1 y! m
$ B6 ~4 ^1 I1 m. u4 Kif it is the school uniform ?

很期待你的相片.

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試: g2 j( _) ^  i! G9 d
下馬甲加旗袍.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表   ( J5 \+ ]* g3 j# C/ M' M0 K3 [8 e3 z
未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試
) ?& ~# {) w" z( S3 M1 I' }! C/ E下馬甲加旗袍.
: x8 J8 `& I& b9 |% _% m. X
0 y6 g  X( u& P% p) v* A我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   
  Y1 D- b/ F; @$ q2 m* l4 ~" n0 D$ F% V+ W: A
6 u. }. j+ A! q8 d, V- B# |
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
* d" ~$ U% G* `: D: Q( _* u! N6 E4 i
$ N/ q# r/ N: c7 e
3 o. [' ~4 e( {- `
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
4 C4 _+ r; ?! ~. X9 V  U6 r, ^. J0 z其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
. `5 e# X3 v! ?' u7 ~又舒服的感覺.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   
, q1 N3 P1 m8 c3 Y$ J. I& ^" ]
) H1 J9 k' J' |, H1 v( T7 F# }2 b; f* w. v5 z
2 J( u- V! M) J
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
/ k' C  J4 G7 o+ f8 {3 r其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊' O4 m! |% b+ e. r7 k4 i" P
又舒服的感覺.....
' R: G5 }8 u- N' i
十月先可以再著返9 u7 W0 \0 l" z2 L% d/ w. |
馬甲係好有用既物品

我喜欢旗袍的校服.

是一般的旗袍不是校服喔
% b4 a" g0 n! Q2 M. X/ W5 N; W0 P! q照片等我瘦下來再發

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   
4 p# Y; w4 J9 _* F  Y- i7 [是一般的旗袍不是校服喔/ d) C4 E8 V# t
照片等我瘦下來再發
& R" ]7 t2 Q1 _好想睇喔…熱熾期待~~

很想看相呢

i like 旗袍 too, very sexy 6 G8 a. R; B& [! x6 V& R
do u have any photos now?
high and dry

旗袍你在哪買?

最近訪問的版塊