嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171
" m. Q; P/ Z( \2 K# }我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T, @4 Q) g" i+ f: M2 ~
都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓
! v0 {% R! L/ I+長髮
0 ~* E& U0 U; j1 V  e/ J+瘦人3 o- P8 ?9 j! @
所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................
! A$ G( V6 J3 |5 ~: E& a有冇人可以比果10CM我><  ]; K8 n, M# E8 n
出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   ; o0 v* l. f$ S; @- \$ Q0 v: H, D6 A
1801 u/ B8 x7 s' I- t- @
不過高過我的女仔大有人在  r; a7 ]7 d9 ~* X) Y& g
有次有一個高我成個頭(同一升降機內)
5 S& v3 _  r8 C, r4 q( J令我有點自尊心大減
; _+ ]+ z4 R( O1 w我見過你
) F4 ~" _4 ?7 \2 T; f但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   
# ^, T" J( q9 I, h7 q  i' M我得160- -我不知幾想有170................................
- L' V8 a4 Q( z* m有冇人可以比果10CM我><. t- O' n+ h& h% M! N, ~
出街同高度有咩關係= =
) ~: n: R0 }6 E! M. X! \
同感~
- N; G! w. M- V; S$ x我都係160左右
3 ]* q* |) ^: h( Y0 d勁想高多10CM# d- ~( c* M: G, h, }
大把女仔都170啦
% W( i7 n/ r/ B# |. }( Z1 O; j不過出街同高度真係唔覺有乜關係
. d3 G: t7 s# }, Q8 r+ A- E唔通D女仔170UP全部唔出得街?! ]! ^# S& _$ H, {' q
: \6 F. F! o( w  G; z# w7 R" I
丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   
. M8 S1 y/ ~, B, l; S$ x  z1 q4 J5 \5 p! J2 o% R* {( G
同感~
4 `8 b# @) W' J/ z& Y8 Q我都係160左右7 A! f4 [7 i6 ?" e( K8 ^* v" z7 E
勁想高多10CM
8 c: q4 g& m! T* m7 [大把女仔都170啦
3 c) P( r2 u6 E9 U8 E: P不過出街同高度真係唔覺有乜關係
* q& q& J/ I; j. R9 Z唔通D女仔170UP全部唔出得街?
  V) r* n! r, b% ?+ ]) P0 g+ Z! Z
( L: s, M4 s1 x, d. U' {" D丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
2 ]# N& ?( r/ V. T9 [  X7 o5 Q+ d+ }  a
咁我159囉~嗚~:(: A2 |  @& @' k/ {- ?! x4 k7 c
明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!
* {' d# ?, x# b: c3 Y  E. @1 q著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
2 K. M5 H/ G, U7 Q7 z; B8 n/ W+ S$ H: f3 K  _1 U7 x. E; y0 T
咁我159囉~嗚~:(
! g" w+ N1 x. {明明就有160~
8 s. Z. f1 W6 i0 J' D9 V! x9 E比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   . k3 N0 q# b- ]8 O* v; i! j
丫桂一定冇160~!!* N( ]. ^$ N0 z& ?5 K; {
著左高跟鞋就有~!
1 J  |, K& o  W/ p" }7 Cyeah~* {" _2 O% E+ `: ^3 Q1 {
give me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(
& a% _: @: W+ A有肌肉 :($ V, _5 {2 _+ u7 h6 ?4 a
/ ^7 o7 T) _* ?
想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   
- U9 a% o2 J" c+ x' @丫桂一定冇160~!!
$ c( |. l9 p6 l著左高跟鞋就有~!
7 k0 |9 ]* P7 t6 b: V我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   
  j. E$ _2 @1 x, T
8 u7 ]1 l4 [+ V5 h比盡你153左右
% M3 N$ ]8 X4 D5 Y我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!

最近訪問的版塊