嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。0 d2 f% P& @: Y; J3 i
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   # F6 I" j" B+ j" j" L( l7 O
去九龍灣買會好小人
% O2 c! Q5 g! g8 ^
7 j% j  V+ i5 D8 _0 Q  ]九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭7 |8 @+ @# E, \' L( G; J
入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   
1 V! X0 r& v. n8 E, ~) g, H9 y; z如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
% O! C- Y: F$ ?3 Q4 M
) z$ w1 q( h! T. i6 b4 C只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望
& e2 V4 t2 x0 R- @4 h但任唔理佢地照自己去買就得 !! 3 Y; _* ?( a5 x. U) R% `
CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....
: J8 }9 q& N& _- x唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時$ G2 Y' F; u! i" g
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,& K9 l" [/ h* T- {$ `4 q7 V
受中國傳統封閉思想影響,  G# L" A2 i7 w' P$ M& n- s
係外國冇乜呢D情況,
  o: Z# C( K) Y, b但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   ; ?5 }& O5 U/ y1 l2 [6 b
係香港人食古不化姐,( I( h$ b6 q% {, [$ c8 Q3 o. x
受中國傳統封閉思想影響,
0 S3 c1 K% Z* b* V* a! _! ]+ K& X7 n係外國冇乜呢D情況,# {$ d, w3 x8 |" Z6 b* w7 e) D* R- i- B
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
2 v" ^$ E( _+ Z5 ?, ?3 S
2 q% j" F: X8 n, x7 {
yeah.  Only HK will have this.6 a' v2 I+ p9 z% ~

6 }) V, B# @' \: CIn Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   : f" p! C7 R; s( G, s
想買時
$ z# Q* M* N9 C$ M( `& ~你已然唔理其他人眼光
- w3 V8 u8 o, Y7 v7 \8 A
  @5 m$ X  |7 a  m) [2 r
係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   1 k, ?, m' G; F$ O* q

# m8 R5 [- m9 M* i" ]  n& u" ^+ h9 q" I! x' B% s% h, V
係…我入得去都唔理得咁多
$ n6 N( [+ X7 b0 x* b% b
' p& T4 M" j; b0 |( j! \" ]& y, X
同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   " G. b5 s: ~, P7 \, X( P% P
: I. m7 P" B. R7 S
9 ]# m0 U2 o" c
* B5 S+ T6 U1 g+ o8 T
同意!
5 q- A8 H5 O- i$ n. Y
但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   1 r) _4 I/ U8 y# g8 g
如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
% \  b* \: \8 u8 @1 V. `- N! ]# g𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,
, M/ c& @$ E1 X; r# ]: M9 j& [* J男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
+ N" y- a& x) w2 a$ ~更何況是挑選女內衣褲,
* M! C9 k' w- i, L( ^% f如果妳對自己裝扮有自信,2 [9 k8 H; J6 D6 F
著女裝逛內衣店會好些。

最近訪問的版塊