嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

! m. u/ A0 A+ h& {
冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   ! e2 I1 p$ r6 ], H9 y
8 y/ _5 X' ]  @% W6 g. S+ y
冬夏季都著過嚟睏
% e. `' Z4 U$ [+ P! {% H4 a
) ]% q5 d, y3 O/ y5 k: Q我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~+ J4 A0 a, G1 X) v* c3 v/ J
有次係個朋友度這樣睡
7 o9 Q9 U) n7 J- o0 E' e 之後被影
0 ]: [  V0 E3 e1 h2 `' k好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
: G; H3 T8 T# C7 }; U' K3 S" N會吖~
1 c9 B4 f! T! b有次係個朋友度這樣睡
1 ^$ B/ N, P% ?$ F/ ~6 j' x 之後被影3 V7 W$ A* l: s) i0 o( C
好彩佢都係cd
( w7 H6 Z4 ]8 X0 W+ ?! d  ~$ P- ?係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   
4 g; u2 j: l6 k. Z; o& o/ `' M: @+ `  L! u+ |) `9 @, K2 i9 d5 R
6 B. T) w, B3 x$ w% j8 B, @, n
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
' V0 n/ }8 l3 U2 R7 y
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
! M3 T" Q& u' r4 E  B) V& p个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍
& z: C9 X' z+ O9 T3 ]未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽3 j, H* D$ O; f; q$ X
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   7 ?, y# y% v! [: V' D
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽; G0 X# h: p) A& _, {7 b! F9 H1 l
如果係新買的校服種爽
& A; m& D* v! M% J5 z
樓上都鐘意PE?
& `5 h# W( Q! M8 U0 X0 r我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添  |9 \0 @6 c' I5 S& p

$ J% p' Y- T  O* C[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   
2 F* {. X  f2 V7 d7 E4 ], E/ M5 M5 u鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
6 [# ]) ~* @/ u6 q0 a$ u! b/ I

$ i2 ?# |5 I$ [% {成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   
; u4 j) T4 p4 W* ]7 `鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
8 N6 Z' J' I' D* a成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)