嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
7 l7 N) f7 n6 D  H; W
  T' f6 z4 H7 R6 F% D+ N無計啦,依家全人類都知果到易買嘛9 u8 S% k! ?8 c5 X# c
一年前買過套不知名黃水手百五。- J: b* h0 @3 Q& L
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
3 b: y3 z* i7 A; K: k) E7 R+ r# n/ k+ t% P. n: e; P% U- Z2 k
但係有人話昌記都會問嘢架喎!. Q9 n5 [: y9 u# w" S: i
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
, C" Z: N  g6 e# q2 K$ x) r6 e0 K5 a1 E
. k( D/ O# ?/ C3 x/ \6 O
但係有人話昌記都會問嘢架喎!/ b6 y2 i/ k4 ?$ M( m/ X
我自已就未試過
4 t) P" V/ o1 p: e" _) b6 M我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
: b& p. V. ~: N! U同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
& D  V7 r5 @( k8 b# N$ g7 Y. N% K  F4 c  G* a
1 P& c. j# Z( b
但係有人話昌記都會問嘢架喎!+ C2 b* c* F6 F7 U
我自已就未試過
" }7 z/ r% t6 p+ U3 E) ?: A2 u" W1 V
1 O3 o# D  m2 C5 Y& l$ I6 y
可能係問你麥野SIZE......
2 E: X* C4 {: D4 G8 o如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
7 {7 X5 s8 d7 t1 \1 Y. |3 N
5 j" s# T( A" e  N, a% k" G8 }: ?4 `9 U
可能係問你麥野SIZE......4 P* ]% H* j/ T
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
) H& i  V! F: P/ f
$ p% K0 C( \# {1 Y
我係金鑰都會比人問長問短
0 E/ `" f* K$ X  p4 F  a問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   5 B7 ?/ y/ P7 b0 ~, v9 `1 v9 ^
4 @8 n+ A+ M4 E

9 ]: X. u/ n$ }但係有人話昌記都會問嘢架喎!
# a7 U  t/ s+ [我自已就未試過
' M8 ]7 `  ^9 Y* R$ @- E
無問喎!
4 E2 V, b6 u3 u7 \' y' [' J- X走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
# T! d2 z, U; x1 R" C1 s4 T( C仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
' x3 P  |0 U* T3 A7 S" a! ~) C
; A' W& L& L5 j' j$ x0 _+ |[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   9 P2 e- _- Z1 U" V2 n# o

. K% d' I# g  w無問喎!
6 n0 ]3 i& j3 r! t. G. @, {, y走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.0 T" B$ m+ o6 w! k' a" ?
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
0 K* V+ n6 }) _9 I
3 z) H: s9 T* p4 y有人話昌記好招呼  A! B1 c  ^; m8 o9 J
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
" Y) d5 V# e- m/ ]- {, N
) e; }# w* w/ l+ _* q
9 G& v4 x( b% t; m2 Q1 w& u有人話昌記好招呼8 z2 v" q" c2 P3 K
有人話昌記好難買
- c0 c8 k4 K1 g+ ]
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   9 @/ U  a* P/ ~, ?4 p

( a7 w9 `2 U( L! l# f我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
" D7 F' l. _0 t- Y; j
) `8 J  i- i8 h+ o& I以前我都有去昌記,唔難的
6 a; ?" A, Q/ C2 G5 r但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
1 s3 T- f4 g9 J7 r. p* ~! b1 ?1 ]% i) v- D' h% z$ v

8 D( L! F& j4 o7 e& c以前我都有去昌記,唔難的$ I* N. k! c8 F6 L4 {
但而家無去好多年,有人話會問
% x9 |3 A8 ?* H2 \( L* k9 l# i
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
- U( k2 t, a; p' V  G) j8 n& D% D& w我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
5 U6 W" l7 z( |# }2 U+ F3 \; y只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來2 b6 ]- `5 Y+ `" z3 j
# D2 p8 d! M, z5 Q9 L9 M) o
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   3 T& R) ]9 ^. _9 `
昌記根本就沒有買的問題
/ a# X! }0 X' g  Z: `只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
, p$ m* W" C$ i- _8 R" p
$ M- R1 L  ~5 a. o/ _打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
+ @$ F/ ]" o3 G" z* r4 y4 C爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
9 x' y6 F% L) b) ?, L沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
6 V% y1 @6 l. W. N* {" @自己母校最好feel呢!7 K+ e# q: d/ n: O8 \1 Q$ s: ?
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   " q/ F2 S* w; P
Me 2
% t/ b. }6 `. p! }5 ]( n自己母校最好feel呢!0 P1 f( P" l4 r- {/ S0 Q- K  E% N
不過我中意自己著
5 \, ?$ u  F) r有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 : R/ V5 k; k5 k0 w7 N: P- V% v: |+ }
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!

最近訪問的版塊