嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

真係好想搵番條直身短窄裙試著下

真係好想搵番條直身短窄裙試著下

係窄到起身行路時,個步伐都會受到條裙既偏窄臀圍所限制嗰種~
9 C6 Y& I* b& m3 h8 _. N; p! L咁樣下體會更易有反應同埋反應會更大吧~6 h( V" K: o8 k6 s- \# ?

- ~# W6 t6 O' N9 V4 m- m3 c[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2010-10-31 15:58 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
OL果d ?

其實我係比較鐘意牛仔短窄裙多d

回復 1# ktkt12345 的帖子

亦都會更易穿崩la

穿崩?即係點樣呢?唔明…

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 19:44 發表     w- B: K: Y0 l; {% L) C4 O
穿崩?即係點樣呢?唔明…
: a  J( l' P: F7 g凸B咪即係穿崩

引用:
原帖由 West 於 2010-10-31 21:17 發表   $ \+ {- R$ l0 x8 e, x4 C

* b% t0 p$ Q1 N) P3 l" g4 e, |+ [凸B咪即係穿崩
. M# B$ \( x3 T+ x
' j2 @% ^* @8 L9 L你係指下面既小雞雞?

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 21:38 發表   
" Q# H! @, f7 M% w% H) ?8 a/ G0 [; {, W" L/ z5 W

3 i# k% Q3 O1 K你係指下面既小雞雞?
4 E7 X! M% p$ I8 M0 V0 U你要收好埋至得喎

我最近買O左一條
1 f8 y; }6 a1 x  L5 c真係唔錯....不過就好短....要小心走光問題

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2010-10-31 15:44 發表   6 V0 w" e, V$ D! ^, @
係窄到起身行路時,個步伐都會受到條裙既偏窄臀圍所限制嗰種~' {9 X$ Q. w- L: ~3 d0 J; W, H# n
咁樣下體會更易有反應同埋反應會更大吧~
( j+ z" x0 Y) j( C) t5 A咁大反應咪唔駛出街?!

在家中沒問題 ~
$ M- f' V$ R2 u- b5 |7 m: q& v' Y+ I
旦如果你著出街的話請做好準備[下體] .
+ r+ q5 t* o: T- H
1 L* o6 ]( V8 e吾系你就好比人..

要努力keep fit, 先可以著到呢種裙既特質出黎呢~ 嘻

oL窄裙(長的)到膝蓋  固然會有很束縛的感覺∼∼會緊繃也比較容意摩擦到∼∼∼所以要收好 長的只有內襯
5 T4 E$ f2 _/ t  v# @      (短的) 顧名思義就是比較短 蹲下來屁股快要露出來 % y# z$ J0 F6 T. v
               束縛力會降低 但是因為怕曝光∼廠商會縫一件底褲在裡面
0 @  _; Z: ]' q. `1 t4 P! L) W! \               會有很緊卡住那兒的狀態  所以大大增加抬頭的機率 所以建議在家穿穿就好 6 u- \" H, F# t, N" V$ Y; g
               因為一旦有反應基本都會掉出來 不然就是凸出來 檔都檔不掉 走光率超高..不可不防阿

推薦高丹尼的絲襪~~

人太高,直身裙會变超短裙,所以不能穿!!!

why not.  it is easy to buy.

窄裙穿上後坎路要小步地走。0 v0 K1 i6 ]: s" F( U
而且窄裙需身材好,穿上去才好看

快D買條來著試吓啦,真係好好FEEL架,我都好鍾意著窄裙想行快步都唔得嘅感覺,如果比人後面追緊實走唔甩。

喜歡著短窄裙,除了束縛的感覺,一坐下來條裙會向上縮.如果不夾緊雙腳,JJ很易會彈出來.一直幻想如果在街上俾人看到自己如此走光,看到的人有甚麼反應...' b: ]% b$ W  S+ g1 \7 ?
是幻想 -> 因為一直唔敢咁著出街.

good question

最近訪問的版塊