嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼ Suki篇

11/12網聚後感∼ Suki篇

其實我都好多謝搞呢次party~
5 y, e7 T- g/ u* I8 C好想再多dd呢類活動~
( B. u4 Y) J) o/ n& W* o我呢幾日都仲未抽到身2 ~2 T" C" K7 W! t
可能因為果日成日都有d爆笑野~9 b4 V) @! I9 B; I: ~* o2 I- J
所以我覺得好開心
9 e( K, L$ Z0 P9 u0 z我又由屋企直接出呢...... 好過癮
, k( f, r& i) d& T) p) B一路行一路好似好多人望住哂....1 `$ \3 c6 `+ k
好擔心咁....比人睇穿* N' r4 Q: c  ^

9 L& L' k  S# E  P6 c0 z
6 k) ]0 E3 u( B直到去到見到丫桂,露姬兩個即刻放鬆左d~
( Q0 e$ Y9 Y& i# k8 x  G話哂都好少日光日白係條街到行~
$ \% ?$ G- k4 q% \1 _仲要係勁多人~/ G: @, U7 D( Z0 d
到東薈城佢地入去買野~
8 I' \7 r& x6 v, B8 c4 V我同jade係門口等~
8 V6 K9 J+ l3 E) d9 S等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~
8 }; T' T  d5 r2 M( z0 K5 p之後有個丫姐迎面行過~
, a* I, T* ^* b6 y佢由我個頭望落隻再上返個頭度...
3 ~- ~1 R5 D+ d' \4 l. o個丫姐令咩面同格黎個丫姐講~
. \* j! W) D5 b7 W9 ?0 d: X3 A' E丫~~~而家好興毛毛喎~好多女仔著~
. D! \$ ]( M+ W) @) r3 a, ^笑到我丫~' S% _  d; y' }  G) h
我以為佢做咩添~
4 b) m6 u% d% l) ^* f( l跟住就坐車入去....唔.....好快咁就過左一日~$ G8 J3 ~1 w0 h$ C9 V
好開心~) x2 w1 A* u0 Q; i
到到夜晚佢地都走了....淨下我地幾個= =
* k( k8 y1 k& g4 K- T等埋katie黎埋影班相~ 7 q% f$ Y2 n9 |- s/ q& @
仲睇住丫桂同西門.....haha 6 D0 i/ ?" x  K; m' x
我拍左片~而家睇返都想笑~ # Q& S& H" x$ \& P2 z
之後就好開心咁訓~' Z; J1 `5 q/ U4 M" l$ i
總之就係有一種好開心的感覺~
  O8 R( j" V2 Z. \( d# X+ {: G期待下一次5 w+ o/ k" B" c, A2 T) ~- ?
' b# J1 ?0 B: ]( D# n5 t
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
4 K1 G# s* j; B  Q3 U- @好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-12-14 12:55 AM 發表   1 h. z( i# _1 S) R3 }9 c  W0 H/ w
其實潛左一排...我真係5知你地搞左LE個活動  
' n% n+ ^; P3 W" `/ D& J8 @" t好似好好玩咁...雖然我5係CD 啦XP
8 H, o! d' {2 S
你唔係cd咁...你又會係度傾計既? 7 q' B; W2 ]3 x; Y) s
咁你會點睇我丫?

我5係CD 啦 真係因為有咁岩見到個論壇先入黎玩XP
2 I; V6 C4 c* U. ?. F( A, q% Y# A5 P8 {( K, c7 E7 O+ V1 @
我對CD5反感 因為個人覺得冇咩問題^_______^
% h. e3 Y# E2 ~! P/ V) e' {
$ s. ~* X) u! |% bCD都不過係一個減壓方法姐XP

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
$ V1 W0 X. s( y4 b# V# Y: ]其實我都好多謝搞呢次party~ ' a) q0 H0 M: t5 L' {  n6 [
好想再多dd呢類活動~( b7 B3 V- }% M6 D2 j
我呢幾日都仲未抽到身
) C) }* D  `5 h8 h可能因為果日成日都有d爆笑野~* s- q: A7 Q( n) M. D
所以我覺得好開心
0 a5 ?! ^) m' o1 I我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
! u: q% _' N. y  E; w
# e8 f. I, w% ]
我都好緊張 * C  o3 ?6 r8 _- Q6 o
不過SUKI咁正   怕咩AR?
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   
" t' g! s% _" c4 y) N. v* U其實我都好多謝搞呢次party~ & I+ {: S7 `* P% d
好想再多dd呢類活動~
) f) _& P: Z- n7 M3 L我呢幾日都仲未抽到身
/ N% ?5 _1 }/ W% w: L. m可能因為果日成日都有d爆笑野~1 Q8 c' c' e! D& p/ V
所以我覺得好開心
+ F1 z0 h' M+ T& q2 L我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
2 s$ {7 E8 `, k0 k7 CSuki姐咁靚女,無可能會被睇穿的

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-14 01:20 AM 發表   5 X& `$ u" T( I: r
9 U" }. `  h# a; R9 ^
Suki姐咁靚女,無可能會被睇穿的
; y3 Q: v/ v$ v# G唉....
2 b, w# I/ n9 d! y  e你見過我真人你就會明我講咩~8 i* Q* ]  {6 a0 g) p& z( ]
唔係你所想咁樣...

su你個ki~9 S! Q& L( H# X2 `

- T% P# Q$ {" O1 z, T你偷捏左我個奶~
& n9 C2 l% t- P6 K" R) a( i3 B0 ^9 X+ B+ ]( I9 O9 a
快d幫我吉腳板~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   2 q" e/ o6 y, G$ d- k( o
3 J. ^, C- ~4 s* N
唉....
$ E; K" G/ m- C- U, Y! Y你見過我真人你就會明我講咩~
% G2 w& H4 q' Y' c' l+ E唔係你所想咁樣...
2 i; a5 L% ^  D. Z6 I! F& \% {
唔信~~唔信~~ 9 K$ v. @# u% O4 K
, f6 @  R6 U# u2 a
遲d實有機會見見Suki師姐的 (我應承過妳,遲d我功夫到家d, 跟Suki姐出黎玩架麻... )

你咁靚女, 有邊個會識穿你呀!

頂你丫, 仲乜拍左我片

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-14 01:34 發表   % h$ R: C2 e9 E' G; Q
su你個ki~
; j3 C7 N2 {- [: R- r: J+ ^; s. X
0 F9 y' a) t! N' W0 X& W你偷捏左我個奶~- o3 y" i- d: i8 F

) Y8 M3 L7 k. R9 M3 O5 F  D, z) x* K4 ^快d幫我吉腳板~
$ t6 M& u0 U- Y7 Z' h/ c  f
+ L7 Q: P5 _$ C' g0 Y' g) B哈哈~~平胸少女被襲~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

分享下照片..........% R5 X0 }, r' W$ P
感謝喔!

引用:
原帖由 Sherman 於 2010-12-14 03:14 發表   
" J, i& V! Z! }! L# H3 J. B' Q頂你丫, 仲乜拍左我片
. E1 O; d# S2 `. y, x& u: U  `6 E3 [+ a* J; [+ P+ f8 U

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 00:21 發表   # k0 ?! {4 a4 [# j' x7 A
其實我都好多謝搞呢次party~
9 G- L! }- y0 }6 }& H好想再多dd呢類活動~: X1 X& o- O. {; h8 P3 F$ {4 s
我呢幾日都仲未抽到身& X$ x0 B" U5 c7 O
可能因為果日成日都有d爆笑野~' m- T, l( N% X+ p( y4 S7 D
所以我覺得好開心
) y! L6 U5 [# d. w/ B: C* S我又由屋企直接出呢...... 好過癮{onion05 ...
! ?# ]: Y0 z8 }/ j: {小R想看video =v=

好開心好舒服的一天~
2 t: V& j5 Y5 j. v也是很難忘一天~% O# _' u6 X+ k# {) @& E# q
如果再有呢類活動就好了~

引用:
# W1 h) ]/ `6 s4 y" M" r到東薈城佢地入去買野~
9 L: B5 c2 l: y5 |+ R# A  _5 c我同jade係門口等~, {% _3 D5 {8 y5 q$ s# V
等左陣影左陣相我都入埋去搵佢地~+ c0 p$ [6 q/ S9 G- E+ s
( m8 @4 P2 D8 p4 p# w
6 a( R$ k$ q% ~' [1 y3 X
係LOR 最後得我自己企...
% h4 w% A; b1 x! |

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:48 發表   
2 U# y+ T, }- f, L+ V1 p+ d: s2 w' w# [0 |8 Q7 s- i2 S2 u4 X8 ?

4 U9 W* L  q  g% W# u( v2 i3 X. Y係LOR 最後得我自己企...% d" `% a# m' B/ T9 U; O* }
* X/ X' [& B  b+ L- l
後尾露姬咪出左黎

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-14 01:27 發表   0 V9 \" C8 J  r0 a9 ~

! }- ]  v5 G2 D2 ]& |$ j3 a+ u0 y' u  s唉....
9 {* g4 j1 F; A5 V你見過我真人你就會明我講咩~
3 A7 a; g) B5 j9 k0 t3 J唔係你所想咁樣...
  v" u) X- ]3 N: |/ ?
豪邁大叔?

大叔....

最近訪問的版塊