嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~8 Y( I8 Z1 b6 r/ _+ }0 e
3 x# t* w0 _8 I  g
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
怪叔叔嗎,
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

我明明高過你
. ?' s: u  Y7 T+ f% r好明顯件禮物係為我而設啦~
' \4 q8 r6 i" ?5 T; S/ x不過呢幾日皮膚敏感無做MASK了

條片好似係想綁住自己多D喎
" |) G7 W2 L/ ]% d# B2 `我都又想去..睇下到下次返香港時有冇機會一齊玩& \. C/ l2 }" B  j( d
最哀我比較慢熱唔似HEEL姐咁熱情% j9 D) Z5 b) Z  a' s* Q* V5 u
但係到時怪叔叔一定會係我

好高.... ( g& _6 f* g, p* A- [) \! d/ [2 D! h
好high呀 XD

傻桂豬!我係您嘅護花使者!當然要接送您啦!仲洗乜講多謝呀!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

2 P/ ], `! P9 J/ L一路睇一路笑死我咁濟~

…我邊有玩好耐…係SUki教我先識; E  V; w& w: S2 Q4 p
. {2 b/ B) j" A  N8 a. F3 f
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-16 10:16 PM 發表   
: t% f" q+ n) r6 F; E+ v…我邊有玩好耐
- S5 B" j2 Q. T% {$ b
講大話~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-16 22:21 發表   
) H7 C0 K# |0 z. x& B, @$ {" K/ }7 ?% f" l- f
講大話~~
6 O" V: Y, k- ]( v% r. f- F% H+ I
你教我先識嫁

桂對小R真好~~講到我咁好 XDDD

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
% R3 l/ i: G2 z) n- `3 X) r$ g: T打邊邊~食食食~開酒飲~$ A2 x4 K( I0 g/ F
猜猜猜~飲飲飲~嘔嘔嘔~
! ?2 ~1 B$ J! L* j西門呢~係廁所~玩花灑~
! \9 B. d7 ~* y$ L: ?  Y6 ^桂桂呢~係地下~四圍爬~
# Q8 T) }. Q9 s/ N  R- ~# G& H7 b) Y- h" P5 Y5 N2 V1 k
桂桂文筆都好正架喎~5 y* |0 @3 X. g8 j. N( x1 ~
最like最後兩句囉~

哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...

你講到好搞笑呀!

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-16 23:52 發表   2 k) f7 A  ?4 e- v
哈哈 ...條片好搞笑...無啦啦有兩個新法妹出現, 仲好乖乖坐定定添...
7 j2 B  C" u: N8 }3 i; j

D( J1 ]+ ^- z* l+ Z 我係度洗甲 ~~
& f7 |9 b" a# U: u  Y6 d好神地成段野又影唔到樣

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-16 19:23 發表   
$ G0 \* d0 v8 aJ小姐~
( i* ]3 o9 J3 A* k& t' j, n8 R絲襪假髮加冷帽襯到個樣~
& t% Y9 L* B  |$ {D身形冇問題丫~唔好痴咁多SUKI到會變胖~痴我多d好~XD0 c" r/ l& v0 E7 P: q- _% U
典型日系涉谷~9 D& s5 x. r0 A5 q7 h
衣著就真係同SUKI一淡擔~ ...
5 T6 u+ c5 E2 D* U' h  H/ h$ K) ^- y' }$ q" S$ V5 _
痴咁多SUKI到會變胖

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:30 發表   ! W; T5 [$ ]3 C: C  U

) w' B! _6 t8 ~* n7 e; s% D5 b  q5 v* L
痴咁多SUKI到會變胖
% G, w% C. A/ z4 x" q+ Z3 X

8 v/ V3 E: g* w0 @5 Z& u# v7 {  I

. U1 [% Q" g# T唔係變胖, 係變橫 XDD

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-17 01:28 發表   : M/ l4 Y+ M8 E; l  ^5 c

& t& J! V- d, j" Q1 i+ D$ j6 {+ R  \/ ]+ X$ U, P, S, V) d; K
我係度洗甲 ~~
; o. q4 k% N2 m- g, A5 t: j) l好神地成段野又影唔到樣
6 U8 M) }: I% Q# [! Q7 }捏機果個係邊個黎架?

suki

(全説)中會飲醉的zaki。完來是真的。哈哈哈0 J3 }  u. M) a
下次飲少D LA。酒對身体無億。4 k/ ]$ Y8 H/ k* g. G7 W
; H: b" ^/ B' C2 {! y( b0 b

最近訪問的版塊